Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Patutlah Langsing! Tidur Malam Pun Ameera Khan Pakai Korset

5-8-2019 04:51 PM|Oleh: Saiful| Komen: 162

Sama macam kakaknya, adik Neelofa sekarang semakin terkenal.

Orang cantik, memang mudah dan cepat sahaja dapat perhatian ramai.


Foto: Gempak

Walaupun sekarang ini Ameera Khan atau lebih dikenali sebagai Little Miss Khan sedang berehat dari media sosial, tapi tetaplah namanya menjadi sebutan.

Ramai juga yang tertanya-tanya rahsia kecantikan Ameera. Lagi-lagi cara dia kekalkan bentuk badan yang cantik.


Foto: IG

Rupa-rupanya, dia dah pecah rahsia! Ameera suka pakai korset.

"Tip cantik? I pakai korset setiap masa. Sebenarnya I pakai setiap hari termasuk waktu tidur. Tak ada siapa pun yang paksa, I yang nak pakai dan mama pun benarkan," katanya kepada Nona.


Foto: IG

Menurutnya, mama Kartini dah mula pakai korset sebelum ada anak dan sekarang dah ada 10 anak badan masih maintain lagi.

Wah, patutlah cun melecun. Siapa nak tiru bolehlah beli korset ya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
Komen: 162
Komen

Previous : Zizi Kirana Mahu Kahwin Lelaki Kelakar, Tidak Kira Tua Muda

Next       : "Janna Nick Bagi Ceramah Tapi Seluar Melekap Nampak Punggung, Baju Ketat!"

Komen Terbaru

Quote eira2310 13-8-2019 10:12 AM
Kalau pakai harian pun dah tak selesa ni..lagi la time tido..huhu..

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 5-8-2019 04:57 PM
kalau mulut macam hangsuang nak buat haper..
Quote fushimi 5-8-2019 04:58 PM
EvieWanKenobi replied at 5-8-2019 04:57 PM
kalau mulut macam hangsuang nak buat haper..

keturunan sis
Quote julia5094 5-8-2019 04:59 PM
EvieWanKenobi replied at 5-8-2019 04:57 PM
kalau mulut macam hangsuang nak buat haper..

Ha..ha...komen ni memang win...
Quote aemon 5-8-2019 04:59 PM
lama menghilang..pasni gambar2 plump terus yillek..tinggallah gambar yang ramping mulus gitu.
Quote jatiarjuna 5-8-2019 05:02 PM
dah bimbo tu bimbo jugak..kan pernah ada artikel medical ckp pasal penggunaan korset bape jam je boleh..nnt putus napas baru taw
Quote naz.wani 5-8-2019 05:12 PM
Tahan pulak dia tido pakai korset...seksa betul
Quote fliphair8 5-8-2019 05:12 PM
makin kuat menurun kylie wannabe aura dia....kecik tul pinggang dia? buang tulang rusuk ke hape?
Quote sigur/ros 5-8-2019 05:16 PM
sheolsss jenis montot leborrrrr tu sng nampak pinggang kecikkkk... jaga jgn moncit jerr
Quote kacang^soya 5-8-2019 05:17 PM
Tak bahaya ke pakai korset masa tido?
Quote Miss.H 5-8-2019 05:18 PM
Next projek : korset
Previous projek : make up
Quote nightwinkle 5-8-2019 05:32 PM
bukan ke body need normal ventilation?
Quote kakiah12 5-8-2019 05:35 PM
Mesti lepas ni jual bengkung.
Quote prizadane 5-8-2019 05:45 PM
Nak jual korset cam sajat ke? Kekekke... hebat la adik beradik lopa ni. Tadi ada thread baru kakaknya, ni thread adik dia pulak..haha
Quote fadz84 5-8-2019 05:45 PM
kakiah12 replied at 5-8-2019 05:35 PM
Mesti lepas ni jual bengkung.

kacau biz bamjat nnti.. huhu
Quote mangkukhayun 5-8-2019 05:50 PM
tgu je la lepas beranak je LeMaK oii
Quote Zeatyisaac 5-8-2019 06:21 PM
Ameera Khan ni lebih iras adik beradik Fasha Sandha berbanding family Neelofa.
Quote damian_lee 5-8-2019 06:21 PM
Mama masih maintain katanyaaaa
Quote pichee 5-8-2019 06:33 PM
Nper nmpk air tu melengkung...edit ke
Quote minahsenget 5-8-2019 06:34 PM
nampak knorrr nipunyerr

Lihat semua komen(162)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.118490s Gzip On
To Top