Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Fizo Bukan Nak Try Lah"- Hawa Rizwana Tepis Andaian Netizen

2-8-2019 12:25 PM|Oleh: HakirRahman| Komen: 22

Hanya kerana Fizo Omar meninggalkan komen di Instagramnya, netizen mula membuat spekulasi dia mahu "try" pengacara berita jelita Hawa Rizwana. Apatah lagi, selepas Fizo pun baharu sahaja bercerai kan..

Tetapi, andaian itu ditepis Hawa yang menyifatkan hubungan mereka seperti "adik abang" kerana "sudah lama mengenali". 

Portal mStar melaporkan yang Hawa berkata: "Saya tak rasa dia nak try, sebab hubungan kami macam adik dan abang sahaja. Saya anggap gosip yang timbul sekadar usikan peminat." 

Fizo macam abang. Foto: Instagram

Menurut Hawa lagi, dia sudah mengenali Fizo beberapa tahun lepas. Ini disebabkan Fizo agak rapat dengan ayahnya. 

Ayah Hawa adalah bekas pengarah UiTM Arau yang mana Fizo adalah alumninya. Mereka juga kerap bermain bola sepak bersama-sama. 

Susah jadi duda ni....Foto: Instagram

Nakal peminat ni ya...- CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 22
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : "Saya Tak 'Hadap' Populariti"- Aiman Hakim Minta Peminat Jangan Undi ABPBH

Komen Terbaru

Quote LemakPetai 11-8-2019 12:16 PM
Hmmmm...ok. Next!

Lain-lain Komen

Quote doubleA 2-8-2019 12:15 PM
Motip semua benda ko kena justify? Dan berbekalkan modal ayah mana la org tak sebut kabel dik
Quote LipasComel 2-8-2019 12:23 PM
apa je fizo tu komen dkt ig hawa ni? mmg komen mengundang ke? yg i nampak dia komen "good job hawa" tu je
Quote Kurex 2-8-2019 12:40 PM
Banyaknya thread asal fizo.. Takpe, aku tak bosan.. Membuak2 nak semoga2 tapi kena kawal diri. Semoga dapat terlena dalam dakapan fizo dari arah belakang
Quote mieymiey 2-8-2019 01:25 PM
Netizen tu acah-acah jer pun, takyah la beriya-iya menjawab semua usikan netizen deknon.
Quote minahmanja 2-8-2019 01:27 PM
netizen ni bengong ke.. para duda skang tk boleh nk komen2 kat fb/ig anak dara is it..?
Quote suterabiru123 2-8-2019 01:28 PM
Dua tiga harini asik muka ko je dik...
Quote namieamuro 2-8-2019 01:56 PM
i tak nampak pijo try..tp i nampak minah ni ala mighaapiljah
Quote piep 2-8-2019 04:06 PM
apa pizo komen
Quote bobamilktea01 2-8-2019 06:21 PM
Pizo komen good job je..celah mana nk try?
Quote misssakura 2-8-2019 07:39 PM
tak payah nak ulas panjang2 la. isu kecil je pon. tukang komen pon dah tak ingat komen theyol.
Quote lilbub 2-8-2019 08:04 PM
cantik sheols ni. mesti la ramai yang nak try
Quote giyomi 2-8-2019 08:06 PM
netizen ni pon...mesti tahap pprt yg komen camtu...sekadar goodjob pon kata nak try...btw, is this news worth it lbh2 lagi citer si mamat ni, not interesting at all, tp iol komen gak
Quote outcast 3-8-2019 01:20 AM
Ooo dia ni laa baca berita aritu. Muka ada
Tapi bawak kurangkanlah mimik muka/mulut. Nampak agak irritating di situ.
Quote Carcosa 3-8-2019 11:42 PM
Ehhh byk pulak kesah kau dik kat BodGos. Ada perasaan sedikit semak pula terhadap kau
Quote nazniafrina 3-8-2019 11:48 PM
Tp suara si hawa nie sedap betoi baca berita.
Quote Rob07 4-8-2019 06:26 AM
Kalau jadi nikah nanti .. jangan bawak mak , adik beradik stay kat rumah yg sama lagi okay Abg Fizo?
Quote malakof 4-8-2019 07:38 PM
Attention seeker la minah ni
Quote Nham22 9-8-2019 04:14 PM
nazniafrina replied at 3-8-2019 11:48 PM
Tp suara si hawa nie sedap betoi baca berita.

Suara die besar..
Quote claudya 10-8-2019 10:55 PM
outcast replied at 3-8-2019 01:20 AM
Ooo dia ni laa baca berita aritu. Muka ada
Tapi bawak kurangkanlah mimik muka/mulut. Nampak agak ir ...

ingatkan i je yang perasan mimik muka and pegerakan mulut dia macam pelik. macam trying hard nak sebut dengan nada yang betul camtu.. takpelah baru permulaan ye dok

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.140333s Gzip On
To Top