Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Ingat Kelakar Agaknya, Kepala Otak Dia" - Nabil Ahmad Berang Kereta Kena 'Double-Park'

1-8-2019 06:21 PM|Oleh: Hafiz Ahmad| Komen: 75

Pelawak dan pengacara terkenal, Nabil Ahmad sentiasa nampak ceria dan disenangi para peminat kerana karakternya yang 'easy-going' dan lucu. Akan tetapi, pernah tak korang nampak hos MeleTop ini mengamuk?

Sumber Gambar: Instagram Nabilzira
Nabil Ahmad ada berkongsikan sebuah video di laman Instagram miliknya (@nabilzira) berkenaan keretanya yang dihalang oleh kereta lain. Kereta Nabil telah dihalang oleh sebuah kereta Honda yang 'double-park' di belakang keretanya. 

Jelas kelihatan Nabil sedikit geram pada ketika itu dan dia cuba membunyikan hon beberapa kali untuk memanggil pemilik kereta berkenaan.



"Tel no lu pikir sendiri HAHAHA"

Yang lebih mengejutkan, kereta yang 'double-park' itu ada meninggalkan nota yang tertulis sedemikian membuatkan isterinya, Zira Ayub menyangka ini hanyalah 'prank'. 

Namun tidak lama selepas itu, Nabil baru sedar bahawa 'handbrake' kereta itu sebenarnya telah dilepaskan, lalu dia menolak kereta Honda itu ke belakang untuk mengeluarkan keretanya miliknya.


"Boleh tolak tapi kurang ajar la kan," ujar Nabil selepas berjaya mengalihkan kereta Honda itu. 

Buat korang yang nak 'double-park', jangan lupa tinggalkan nombor telefon okay! - CARI 



Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 75
Komen

Previous : "Dahlah Tengah Mengandung Pula" - Pergi Haji Tanpa Suami, Warganet Kagum Dengan Shahida Dherbs

Next       : Hawa Rizwana Terkilan Dituduh Guna Bapa Sebagai 'Kabel' Jadi Pembaca Berita

Komen Terbaru

Quote bbbebeh 7-8-2019 04:28 PM
bezita60 replied at 1-8-2019 08:55 PM
Tak best. Boleh tolak. Aku harap satu hari kau kene pedajal kaw kaw Nabil. Selalu sgt bahankan org

muahahaha...

Lain-lain Komen

Quote hyie 1-8-2019 06:26 PM
alah mesti kengkawan dia atau sumone yang tau tu kereta nabil...whybother3x
Quote putericahaya999 1-8-2019 06:37 PM
Mmg biasa je camtu
Gelabah jelah
Quote auntyonion 1-8-2019 06:45 PM
Marah sgt sampai xleh pk rasional ,hewhew{:thief
Quote EvieWanKenobi 1-8-2019 06:47 PM
alahh.. pe salahnya sekali sekala nak
bagi dia rasa bengang pulak..
Quote flyzpiz 1-8-2019 06:50 PM
EvieWanKenobi replied at 1-8-2019 06:47 PM
alahh.. pe salahnya sekali sekala nak
bagi dia rasa bengang pulak..

Setujukkkkk
Quote Jiddin 1-8-2019 06:51 PM
Mcm ni la org bengang bila buat lawak x kelakar Kan org. Sebengang kau bila org double park keta kau x tgl nombor.
Quote cahaya_almas 1-8-2019 07:00 PM
I pernah nak tolak kereta yg blok kereta i tp tk gerak2 pn....berat nya nK tolak2..bygkan kau pg2 dh pakai kemas elok nak g keje..tiba2 kete kena blok n adik i ckp kena tolak kete tu...adik dh g keje time ni....i try tolak..beratnya....huhu..nak nangis rasa time tu sbb dh peluh2... sekali lalu jejaka yg baik hati sekali tolak je..hebat sgguh....i adiahkan senyuman manis kt dia smbil ckp tq....hehe..i tknk lg bermalam kt umah adik time hari bekerja...huhu....
Quote chooper 1-8-2019 07:06 PM
Kawan dia jugak ni
Quote berakit2kehulu 1-8-2019 07:17 PM
Maybe kawan, maybe lakonan semata2..hehehe
Quote GegarVaganja 1-8-2019 07:19 PM
Cobaan viral?

Quote gummiebear 1-8-2019 07:37 PM
Mesti orang yang kenal dia jugak sbb nota tulis tagline heols kan.. so lu pikirrr la sdiri
Quote giyomi 1-8-2019 07:39 PM
tu lar asik bahan org , bila kena diri sendiri tau lak marah...
Quote lasagnaklcc 1-8-2019 07:44 PM
Dulu wkt dia pakai kereta mitsubishi lancer NBL 1983 tak silap no plate, selalu perasan dia double parked. Kot dia blocked kereta kwn dia tu lain cite, mslhnya jalan jadi kecik menyusahkan org lain.
Quote haruslah 1-8-2019 07:51 PM
Org yg double park mmg xde sivik
Waima leas handbrake sklai pon
Kot yg kena double park tu preggy/ oku/ tua dll???
Pastu jd keja lak dah tolak nak tahan takut kete dia melorot kena keta lain

Kalau tu kwn2 nabig saje la tu nk mengenakn
Quote weezerfan 1-8-2019 08:32 PM
Kuang aja cilake org yg suka block parking org
Quote Piramida 1-8-2019 08:39 PM
Mcm tu lah org meluat.. menyampah bila kau dan co host kau membahan kan org dlm meletop..  Lu fikir lerrr sendiri.
Quote edoraixora 1-8-2019 08:55 PM
Mesti orang tu tau dia blok kete nabil
Quote bezita60 1-8-2019 08:55 PM
Tak best. Boleh tolak. Aku harap satu hari kau kene pedajal kaw kaw Nabil. Selalu sgt bahankan org
Quote Kurex 1-8-2019 09:14 PM
Sedap nabil ni.. Kan best dapat tido celah kelengkang dia.. Semoga dapat terlelap..

Lihat semua komen(75)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.116797s Gzip On
To Top