Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Budaknya Baik, Rapat Dengan Lelaki Bukan Semburit!" - Namron Tampil Bela Syafie Naswip

1-8-2019 11:42 AM|Oleh: Saiful| Komen: 74

Foto: IG

Kecoh jadinya bila dakwaan mengatakan Syafie Naswip bernafsu songsang, menjadi punca putus tunang antara dia dan Aishah Azman.

Sebelum ini, Syafie ditahan polis selepas membelasah Aishah gara-gara diminta memutuskan hubungan songsang dengan kenalannya itu.

Apa lagi, aktor itu sampai sekarang terus-terusan diserang netizen yang mahukan penjelasan dan cerita yang sebenar!


Kredit foto: Berita Harian

Walaupun ramai yang mengecam Syafie, ada juga yang tampil membela.

Pelakon, pengarah, penerbit, Namron siap memuat naik video di Instagram, meminta netizen berhenti mengecam Syafie.



Katanya, segala tuduhan tersebut belum dapat lagi dibuktikan kesahihannya.

"Kadang orang lelaki ni, bila berkawan dengan lelaki lain, mereka ada bonding, apabila ada bonding rapat semacam tak semestinya ada hubungan songsang.

"Sakit pula hati tok ayah bila baca komen macam confirm dah pelakon lelaki ni ada hubungan songsang sebab Tok Ayah kenal pelakon lelaki ni.

"Budaknya baik... Tok Ayah harap berhentilah komen benda-benda ni... tak pasti duduk diam," katanya.

Tengok video penuh:



Harap, kebenaran akan terbukti nanti. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 74
Komen

Previous : Zizi Kirana Mahu Kahwin Lelaki Kelakar, Tidak Kira Tua Muda

Next       : Emosi Sangat! Sampai Nak Maki, Terajang Fasha Sandha

Komen Terbaru

Quote Vokuro 6-8-2019 08:37 PM
Ramai jah bapok2 gayah yang baik. So takde kaitan  Jahat baik seseorang dengan bapok

Lain-lain Komen

Quote hyie 1-8-2019 12:04 PM
tok ayah katanya...baguslah heshe mengajak ummah supaya  berhusnuzon...
Quote Kurex 1-8-2019 12:11 PM
Ohh syafie.. Ohhhh syafie
Quote NazRysha 1-8-2019 12:15 PM
aku suka tok ayah ni berlakon
Quote naz.wani 1-8-2019 12:18 PM
Sebab i minat kat mukhsin..i setuju dgan saranan namron ni
Quote Aunty_Acid 1-8-2019 12:23 PM
dia nk semburit kah sembelit kah pi lantok dia lah sorang2, yg org marah psl dia lesing anak dara org
Quote SherryZass 1-8-2019 12:44 PM
Nampak ecah baya kakak2 bila bersebelah ngan syapie nih
Quote luluaurora 1-8-2019 12:55 PM
ohh tok ayah..
bagus tok ayah..
tak tahu papa jgn tabur fitnohh
Quote DARSITA 1-8-2019 01:05 PM

hahahha kelakar tol bila baca "budaknya baik" ~ sbb teringat kat mak mak yang tak tau anak mereka peel mcm syaitan gondol sampai ada yang kena tembak mati dgn pulis
Quote haryatie 1-8-2019 01:06 PM
Edited by haryatie at 1-8-2019 01:08 PM

iye lah netizen pun x tahu apa2 kecam teruk
cuma dengar sebelah pihak jerk
maybe kut...
dia belasah ex tunang tu maybe da geram sgt
mulut prempuan kalau da busuk tahap longkang mmg boleh buat org hilang sabar
x caye try gaduh dgn prempuan mulut mcm tu
mmg rsa nak cepuk jerk
Quote Zalimohd 1-8-2019 01:26 PM
kena gam padan muka..
Quote buapakperut 1-8-2019 01:46 PM
pakcik ni ke yang nak buat blue film tu
Quote Hypothetically 1-8-2019 01:51 PM
So bila nak keluar cerita tahfiz gay tu?? Good luck Syafie Naswip, hope maju jaya.
Quote buragazz 1-8-2019 01:57 PM
Laa aku baru tau ada orang tuduh si Sapie ni semburitan.. ingatkan dah settle dah kes putus tunang sekali ada gegaran susulan... kesian ko dik...
Quote kakakko 1-8-2019 02:03 PM
Aku pun tak rasa Pie tu gay... Dia dah lama dengan ex tu kan? Kalau gay masakan bleh kekal lama camtu. Doa yg baik2 je lah...
Quote mawarika 1-8-2019 02:05 PM
haryatie replied at 1-8-2019 01:06 PM
iye lah netizen pun x tahu apa2 kecam teruk
cuma dengar sebelah pihak jerk
maybe kut...

Kan... mulut pompuan ni kalau jahat mmg terlampau jahat. Sbb dia pompuan dgn muka kesian..konon insan lemah so org termakan kata2 dia.. eh yg ni aku ckp secara am. Mmg byk jumpa org gituu. Lelaki boleh hilang sabar wey..
Quote kakakko 1-8-2019 02:06 PM
haryatie replied at 1-8-2019 01:06 PM
iye lah netizen pun x tahu apa2 kecam teruk
cuma dengar sebelah pihak jerk
maybe kut...

Ai seken diz.. Bleh hilang sabor weh gaduh ngan mulut puaka.
Quote miminn 1-8-2019 02:16 PM
aduh. gay ke tak ke... yang pukul tu konfem kan?
Quote innocent_me 1-8-2019 02:18 PM
haryatie replied at 1-8-2019 01:06 PM
iye lah netizen pun x tahu apa2 kecam teruk
cuma dengar sebelah pihak jerk
maybe kut...

Mulut jahat memang wajar dicepuk. Geram sgt boleh bagi sesedas dua penampar.
Tapi lelaki budiman takkan cekik leher, tumbuk dgn kuat hinggan ada kesan lebam dan cengkam bijik mata perempuan. Cekik ni nk suruh mati tau dak.
Apa2 pun semoga semuanya baik2 jurr semoga dak pie ni mmg betul lelaki dibawah lindungan kaabah dan ini semua fitnohhhh gittew.
Quote gigi 1-8-2019 02:57 PM
klu kau 2 alam pon....yang sesuka nak bantai anak orang dah kenape????......bullshit

Lihat semua komen(74)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.135340s Gzip On
To Top