Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Najwa Latif Keluar Lagu Baru Setelah 8 Tahun Menyepi

2-8-2019 10:43 AM|Oleh: top5complete| Komen: 10

Bukan main lama menyepi selama lapan tahun, akhirnya penyanyi Najwa Latif melancarkan sebuah single terbaru yang diberi judul KLIA (Kau Lupa Itu Aku) di saluran YouTube beberapa hari lalu.

Di Instagram Najwa atau nama penuhnya Imratul Najwa Abdul Latif kelihatan sibuk mempromosikan lagu terbaru ciptaan beliau bersama kakaknya, Ika Latif. Mereka telah memuat naik sedutan muzik video rasmi lagu tersebut.



"Alhamdulillah. Selepas lapan tahun penantian, akhirnya dilancarkan! Go check it out kalau awak free okay? Thank you," tulisnya di instagram



Muzik video berdurasi hampir lima minit itu mengundang perhatian ramai terutama peminat setia yang dari dulu menyokong kariernya selama ini.



Rata-rata netizen mengucapkan tahniah dan terima kasih atas kemunculan lagu tersebut serta sudah jatuh hati walaupun baru kali pertama mendengarnya.

Selamat kembali, Wawa! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 10
Komen

Previous : Zizi Kirana Mahu Kahwin Lelaki Kelakar, Tidak Kira Tua Muda

Next       : "Budaknya Baik, Rapat Dengan Lelaki Bukan Semburit!" - Namron Tampil Bela Syafie Naswip

Komen Terbaru

Quote TerataiMelur02 9-8-2019 04:20 PM
Dah buka youtube td.. Boleh la lagunya tapi
Xrasa nak dengar 2-3 kali..

Lain-lain Komen

Quote armin 2-8-2019 11:12 AM
Iola suka lagu Adamu dgn buk lg lagu sheol sedap2 kecuali lagu Cinta muka buku meol xminat
Quote kualibesi 2-8-2019 11:28 AM
good job wawa
Quote ToungeSoup 2-8-2019 12:15 PM
best lagu baru wawa..boleh layan...ingat lagu ni pasal airport KLIA..heheheh
Quote doubleA 2-8-2019 12:27 PM
Ok la lagunya, tapi iols suka lirik dan melodi kosong kosong lagi
Quote ALDRIN 2-8-2019 12:31 PM
Tak kira laa ko dapat 4 flat ke Dean's List ke...pls laa jangan rojak2 BM dgn English ko tu dik...pening sistur baca...dapat kat kak Viviana pondan.bace kang dimaki aper kesundallll nyah..

Quote tulanglampai 2-8-2019 03:19 PM
lapan tahun. wah lama yer. klip video sangat menarik perhatian
Quote GegarVaganja 2-8-2019 11:43 PM
ALDRIN replied at 2-8-2019 12:31 PM
Tak kira laa ko dapat 4 flat ke Dean's List ke...pls laa jangan rojak2 BM dgn English ko tu dik...pe ...

Kann.
Part ni Ganja setuju bebenor.
Kau nak taip BI, taip semua dalam BI.
Ni kejap BI tiba-tiba tengah ayat BM pastu BI balik.
Hanjjj sangat.


Quote chekacheku 3-8-2019 07:59 AM
Wawa ni byk lagu dia kt sinar fm..mcm dah evergreen sgt..
Quote hyie 5-8-2019 12:19 AM
lagu2 dia mostly sepesen je...malas nak dengar...apepun sheols pernah jadi fenomena satu ketika dulu, sebelum kemunculan bbnu seperti dik aiman tino
Quote TerataiMelur02 9-8-2019 04:20 PM
Dah buka youtube td.. Boleh la lagunya tapi
Xrasa nak dengar 2-3 kali..

Lihat semua komen(10)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.125007s Gzip On
To Top