Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Ada Apa-Apa Ke Tu?" - Hubungan Baby Pian Dan Jasmine Suraya Cetus Tanda Tanya

1-8-2019 12:41 PM|Oleh: intan| Komen: 54

Mungkin cinta telah mengetuk pintu hati, lagipula tidak salah rasanya memandangkan penyanyi Sufian Suhaimi dan pelakon serta hos, Jasmine Suraya untuk mengulit cinta.

Baru-baru ini, Sufian Suhaimi ataupun lebih dikenali sebagai Baby Pian di kalangan peminat telah membuat kejutan istimewa kepada Jasmine yang menyambut ulang tahun ke-5 penglibatannya dalam industri seni hiburan tanah air. Sweet sangat!

Dalam majlis itu, Sufian telah menghadiahkan Jasmine dengan mendendangkan dua buah lagu kegemaran beliau di hadapan lebih kurang 30 peminat.




"Jika saya boleh buat orang gembira dengan kehadiran saya, kenapa saya tak nak buat?"
"Saya percaya momen ini diatur antara pengurusan saya dan dia (Jasmine), saya pula kebetulan tak ada komitmen lain jadi rasanya tak salah untuk saya ceriakan majlis itu." 


"Jasmine pula sukakan lagu Di Matamu dan sukakan bakat saya dalam bidang nyanyian," katanya lagi ketika ditemui oleh BH Online.

Namun, Sufian menjelaskan perkara tersebut tidak perlu digosipkan tetapi mengakui meminati Jasmine dalam diam ketika menjadi hos dalam program sukan.

"Dah macam crush saya dia ni ," katanya berseloroh sambil merujuk kepada Jasmine. 

Peminat Baby Pian masih ada peluang lagi ni, tak perlu kecewa ya! - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 54
Komen

Previous : Zizi Kirana Mahu Kahwin Lelaki Kelakar, Tidak Kira Tua Muda

Next       : "Budaknya Baik, Rapat Dengan Lelaki Bukan Semburit!" - Namron Tampil Bela Syafie Naswip

Komen Terbaru

Quote diya_az 16-8-2019 12:44 AM
Maaflah mls nk edit nama. Tp semua femes, xpe kot kan..

Boleh tahan buaya baby pian *type sambil muntah*

Lain-lain Komen

Quote taji2906 1-8-2019 12:47 PM
kurusnya si pian ni...
pakai tshirt gambar sendiri.. wow
Quote ffbeauties 1-8-2019 12:48 PM
Out of your league
Quote uori 1-8-2019 12:52 PM
gudlakkk
Quote ainashiqa 1-8-2019 12:52 PM
Kau sakit ke pian oii.. Kurus nau aku tgk
Quote EvieWanKenobi 1-8-2019 01:02 PM
kepamnya Pian.. cuba lah groom sikit..
Quote lasagna 1-8-2019 01:08 PM
cengkung nya muka dia.. tang pipi tu.
Quote luluaurora 1-8-2019 01:17 PM
kedingnyaaaa pian..mkn byk sket
Quote coco 1-8-2019 01:19 PM
pian ni dah macam mat pit .  kurus keding n kepam n hauk
Quote nyra 1-8-2019 01:21 PM
baby pian..kenape macam tu style u..
Quote Kurex 1-8-2019 01:24 PM
Piana, tokong kemaskan rambut tu
Quote miyamiyo 1-8-2019 01:28 PM
kurusnya hang pian
Quote sfrnna 1-8-2019 02:25 PM
Kurusnya bb pian. Hang isap dadah kaa.
Quote kaklong32 1-8-2019 02:30 PM
cengkung btol dia ni x makan ke
Quote no_el 1-8-2019 02:34 PM
Kepam n tak kemas. Cuba ko groom sikit dik. Bagi berisi. Rambut buat smart. Jambang kasi tebas. Hailaahhh.
Ko masuk industri ni cuba la bg gud looking sket
Sape pgurus dia ni.
Quote silampumeja 1-8-2019 02:37 PM
modus operandi semacam nak kat elfira dulu jugak.... kan.... petik el sbagai org yg dia minat... bagai bait lirik;
mennnncoba...sampai mati aku mennnnncoba ...

pastu clash pun macam-macam hal, meratap aje.... seperti dalam lagunya duk: berat bagiku...berat bagiku.....

dah tu mulalahmeratap kembali dengan ; Dan tak seharusnya aku
Bertemu dirimu di dunia ini


sekiannn....
Quote LolaRosa 1-8-2019 02:42 PM
Cengkung. Depressed ke apa?
Quote freyayong 1-8-2019 02:44 PM
Kurus semacam apesal baby pian oii
Quote epal21 1-8-2019 02:45 PM
Jasmine, you could have a better man, anytime. Iols rasa jasmine akan jd mcm marion. Tangkap jerung besar n convert.
Quote Acikgomen 1-8-2019 03:15 PM
Alahai amoi neh kembang idong pun comel
Cer kite yg kembang2 idong, mau somi kata cukup2 la dah kembang kat jubo, idong kempis plis

Lihat semua komen(54)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.221380s Gzip On
To Top