Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Zahirah Macwilson Dedah Aiman Hakim Jual Mahal Sewaktu Di Awal Perkenalan

1-8-2019 10:04 AM|Oleh: Hafiz Ahmad| Komen: 106

Bagai merpati dua sejoli, pelakon jelitawan Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza memang sesuai jika bersama kerana kedua-dua mereka sama cantik dan sama padan. 

Pasangan pelakon ini baru sahaja bertunang pada Jun lepas dan telah membuat pengumuman untuk berkahwin pada Februari nanti.


Sumber Gambar: Instagram Media Hiburan

Hasil temu bual Media Hiburan bersama Zahirah dan Aiman, mereka berdua berkongsikan kisah sewaktu di awal pertemuan mereka. 

Menurut Zahirah, Aiman tidak membalas mesejnya pada awal perkenalan dahulu dan beranggapan Aiman ialah seorang yang sukar untuk didekati. 

"He is hard to get", ujar Zahirah apabila ditanya pandangannya tentang Aiman Hakim.

Namun, Aiman Hakim menjelaskan bahawa dia sebenarnya tidak menyangka bahawa Zahirah Macwilson ialah orang yang menghantar mesej itu. Semenjak dari itu, mereka berdua semakin rapat dan memutuskan untuk bersama sehingga ke jinjang pelamin.


Sumber: Instagram Zahirah Macwilson

Sumber Gambar: Instagram Zahirah Macwilson

Pasangan tinggi lampai mengumumkan bahawa mereka bakal melangsungkan perkahwinan pada bulan Februari tahun hadapan. Semoga segala urusan dipermudahkan buat pasangan dua sejoli ini! - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 106
Komen

Previous : Zizi Kirana Mahu Kahwin Lelaki Kelakar, Tidak Kira Tua Muda

Next       : "Budaknya Baik, Rapat Dengan Lelaki Bukan Semburit!" - Namron Tampil Bela Syafie Naswip

Komen Terbaru

Quote manehnya 6-8-2019 10:47 AM
hijau88 replied at 2-8-2019 08:41 AM
Jul ripin tu tau nak bercinta tp nak settle down takde dlm kamus hidup. Xnak komitmen agaknya. S ...

depa rasa depa hot stuff kot, hilang 1 mai 10, tpi yg si zizang urmm... mcm forever alone jerk? hehee

arwah maknya si jul ni dah tahap jumpa mak si zahirah dah, x da jodoh


Lain-lain Komen

Quote beta_carotene 1-8-2019 10:18 AM
still cannot move on betapa compatible nya diorang ni
match made in heaven.. sama2 hensem cantik tinggi lampai talented omg i cannot


fattzura got nothing on you


macam mana? batak artis tak komen meolss
Quote prettyuglybabe 1-8-2019 10:22 AM
lambat lagi february..
ingatkan sebulan dua dari sekarang..
Quote syadq 1-8-2019 10:23 AM
Hantar msg tak bg intro ke sis.
Quote manehnya 1-8-2019 10:28 AM
Mmg sama cantik depa Ni
Sama2 cute

Xbleh move on LG ngan curi2 cinta

Knp la x nikah tahun Ni je Kan..

Msti nak tarikh cantik le tu..
Quote aemon 1-8-2019 10:32 AM
bosan la kisah hantu gigi dua orang ni
Quote Kurex 1-8-2019 10:34 AM
Wowww aiman.. Semoga dapat terjatuh atas kelengkang aiman..
Muka dia jenis badboy yg sweet
Quote Aunty_Acid 1-8-2019 10:39 AM
aemon replied at 1-8-2019 02:32 AM
bosan la kisah hantu gigi dua orang ni

antu gigi main trumpet kah?
hok jate nampok kepem dan bucuk
Quote sweetfasha 1-8-2019 10:40 AM
happy for them.. aiman mmg hensem tinggi lampai.. sepadan dengan zahirah.. may be wedding of the year
Quote hotskirt 1-8-2019 10:41 AM
Aku mmg tunggu komen kurex jer
Quote Mierafaziera 1-8-2019 10:41 AM
sama cantik, sama padan, bagai cincin dengan permata...ewahhhhh!!! betul ke salah ayat tu tahhhh..
Quote umbut 1-8-2019 10:49 AM
Aiman ni hencem.. tapi cam xda aura..
Quote RumiMenari 1-8-2019 10:52 AM
beta_carotene replied at 1-8-2019 10:18 AM
still cannot move on betapa compatible nya diorang ni
match made in heaven.. sama2 hensem cantik ti ...

Boleh tahan la...tp dlm kelas yg tersendiri..
Quote kualibesi 1-8-2019 10:52 AM
tahniah uolls
Quote naz.wani 1-8-2019 10:53 AM
Suka tengok diorang ni..sejuk mata memandang
Quote MeMeimei 1-8-2019 10:56 AM
sweet couple
Quote siq 1-8-2019 10:57 AM
...maybe aku sorang je kot kat malaysia ni yg tak minat dgn kapel ni, rasa macam tadak aura, membosankan n trying too hard
Quote Noraniza_Iblis 1-8-2019 10:58 AM
manehnya replied at 1-8-2019 10:28 AM
Mmg sama cantik depa Ni
Sama2 cute

mesti nak 20.02.2020
Quote mimi77 1-8-2019 11:02 AM
aku minat aiman...but since open sgt kisah cinta....bosan plak....
Quote jalfa 1-8-2019 11:03 AM
siq replied at 1-8-2019 10:57 AM
...maybe aku sorang je kot kat malaysia ni yg tak minat dgn kapel ni, rasa macam tadak aura, membosa ...

Ade je yg lain sekapal dgn sis..hahaha..x menahan taun depan nak kawen taun ni dah announce....x takutt putus tepi jalan ke sis????

Lihat semua komen(106)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.119783s Gzip On
To Top