Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Betullah, Aku Cantiklah" - Fatin Afeefa Ajar Cara Jawab Komen Melampau Netizen

30-7-2019 10:18 AM|Oleh: Hafiz Ahmad| Komen: 59

Fatin Afeefa bukanlah satu nama yang asing lagi dalam dunia hiburan Malaysia. Meskipun pernah terpalit beberapa kontroversi besar, Fatin tetap tenang dan kekal relevan dalam dunia seni. 

Kemesraan Fatin bersama peminat merupakan salah satu faktor beliau kekal relevan sehingga kini.


Sumber Gambar: Instagram Fatin Afeefa

Temu bual bersama Media Hiburan menceritakan bagaimana Fatin mengahadapi komen melampau netizen yang sentiasa menyerang dirinyatermasuk anak-anak. 

Menurutnya, dia kebiasaannya akan menjawab komen melampau dan kutukan netizen dengan cara sarkastik. Tambahnya lagi, dia tidak akan menjawab komen melampau netizen dengan makian atau penggunaan bahasa kasar yang akan membawa lebih banyak keburukan dan menjejaskan reputasinya.


Sumber Gambar: Instagram Fatin Afeefa

 
Sumber Gambar: Instagram Fatin Afeefa

"Kalau komen pasal anak I, I block sampai mampus tak boleh tengok IG I"


Menurut Fatin, jika komen di Instagram menyerang atau mengusik hal peribadi anaknya, dia akan serta merta menyekat akaun tersebut tanpa berfikir panjang. Baginya, hal peribadi seperti keluarga dan anak-anak tidak patut diusik oleh mana-mana pihak yang tidak bertanggungjawab.



Semoga Fatin Afeefa terus cekal dalam mengahadapi kecaman peminat. Sentiasa positif, okey! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
0
Komen: 59
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Kerana Komen Di IG Hawa Rizwana, Fizo Omar Diusik Cuba Pikat Pembaca Berita Jelita Itu

Komen Terbaru

Quote belilies 16-9-2019 10:19 PM
I dont know why, tapi iols cam rasa ada bad vibe pasal dia ni. As if sheols takkan hidup lama.. something bad's gonna happen to her, given that sheols membongkak sangat tak hengat dunia. Ke iols clouded ngan kisah instafamous gelek tu agaknya....

Lain-lain Komen

Quote Mfzg89 30-7-2019 10:48 AM
Cantik tapi murah & barang sekenhen..
Quote LadyCarefree 30-7-2019 11:42 AM
Bodoh ya dia ckap block orng smpai mampos xboleh tngok. Ig dia public, dh kena block pun bole je tngok cuma xboleh follow like dan komen je.
Quote freyayong 30-7-2019 11:44 AM
Anak dia yg lelaki tu handsome. Siapalah ayah dia kan. Yg si kecik sebijik rupa adam tu
Quote kualibesi 30-7-2019 01:37 PM
Tp syggg; knppppp involve kn diri dgn laki org;; kesian bini nyaa asyik meroyan dekat Twitterr
Quote Foxey 30-7-2019 03:06 PM
    Who???
Quote fossil 30-7-2019 03:25 PM
anak yg first tu hensem gilos memang sebijik muka fatin ni
Quote rhea85 30-7-2019 04:53 PM
Anak dia cute nya la hai{:childlike
Quote mizzmimi 30-7-2019 06:28 PM
Her son so cute..
Quote Zalimohd 30-7-2019 07:22 PM
Mfzg89: Cantik tapi murah & barang sekenhen..

Cantik je dia.. Murah n 2hd apa benda..kau ni tak da ibu ke.. Hormat wanita!!
Quote Aunty_Acid 30-7-2019 07:32 PM
fossil replied at 30-7-2019 07:25 AM
anak yg first tu hensem gilos memang sebijik muka fatin ni

Terperanjat aku, igt aku yg komen td
Quote EmrickJack 30-7-2019 07:48 PM

Hello Everyone

Mfzg89: Cantik tapi murah & barang sekenhen...


Good Girl See More http://americanexpressconfirmcard.club
Quote BaizuraAzni 30-7-2019 08:19 PM
She's right
Quote amimikey 30-7-2019 08:54 PM
freyayong replied at 30-7-2019 11:44 AM
Anak dia yg lelaki tu handsome. Siapalah ayah dia kan. Yg si kecik sebijik rupa adam tu

wait what chu mean by that? laki dia bukan memang adam tu je ke dari mula sampai bercerai? sorry iols masih muda dalam donia gosip retis tempatan
Quote kakiporet 30-7-2019 09:04 PM
freyayong replied at 30-7-2019 11:44 AM
Anak dia yg lelaki tu handsome. Siapalah ayah dia kan. Yg si kecik sebijik rupa adam tu

aah...mmg handsome n comel sgt anak dia yg 1st tu...suka part mata n bulu mata dia...
Quote bezita60 30-7-2019 09:04 PM
Artis apa dia ni? Penyanyi? Pelakon? Model?

Tak kenal...
Quote selyusi 30-7-2019 09:40 PM
LadyCarefree replied at 30-7-2019 11:42 AM
Bodoh ya dia ckap block orng smpai mampos xboleh tngok. Ig dia public, dh kena block pun bole je tng ...

Haah weii hahaha tapi tak ramai yang tahu benda ni, block orang tapi ig public
Quote CurangLagi 30-7-2019 11:11 PM
kakiporet replied at 30-7-2019 09:04 PM
aah...mmg handsome n comel sgt anak dia yg 1st tu...suka part mata n bulu mata dia...

Kannnn.. tp syg baca gosip2 fatin. Mampu doa jakk
Quote CurangLagi 30-7-2019 11:12 PM
amimikey replied at 30-7-2019 08:54 PM
wait what chu mean by that? laki dia bukan memang adam tu je ke dari mula sampai bercerai? sorry i ...

Nopeee.. patin ngaku sndiri. Sebelum fofolor ad org lain
Quote armin 31-7-2019 12:00 AM
kualibesi replied at 30-7-2019 01:37 PM
Tp syggg; knppppp involve kn diri dgn laki org;; kesian bini nyaa asyik meroyan dekat Twitterr

Bini laki tu bodoh betul. Tak pernah up bukti yg betul2 nampak muka sheol. Susah la org nk percaya

Lihat semua komen(59)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.128952s Gzip On
To Top