Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Dulu Hidung Kembang, Sekarang Dah Tajam"- Netizen Banding Wajah Fazura Waktu Remaja

30-7-2019 10:42 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 302

Nama Fazura memang tidak asing lagi dalam industri lakonan Malaysia. Dahlah cantik, berkarisma pula!

Sejak berkahwin dengan Fatah Amin, wanita ini lebih senang berkongsi kisah kehidupannya di laman media sosial.

Terbaru, Fazura berkongsi gambar zaman remajanya bagi mengimbau kenangan lama.



Walaupun berusia 13 tahun, Fazura sudah kelihatan bergaya dengan gincu merah, celak dan juga cermin mata hitam rangginya.

Apabila melihat entri ini, ramai yang memuji Fazura kelihatan cantik walaupun masih muda. Tidak kurang juga yang cakap mukanya mirip Ida Nerina!


Kredit foto: Instagram

Pun begitu, ada juga yang menekankan bahawa Fazura sudah kelihatan lain sedikit kerana hidungnya kelihatan lebih mancung serta kulit yang semakin cerah.


Kredit foto: Facebook

Beza macam mana sekalipun, sama sahaja cantiknya Fazura, kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 302
Komen

Previous : "Dahlah Tengah Mengandung Pula" - Pergi Haji Tanpa Suami, Warganet Kagum Dengan Shahida Dherbs

Next       : Artis Korea Dan Indonesia Tercalon Dalam ABPBH 32, Diorang Tahu Tak Tu?

Komen Terbaru

Quote cikkittydiva 3-10-2019 12:21 PM
tgk dia berlakon senario xx mmg lain arhh dulu dan sekarang part hidung tu ketara. dia ni patut x yah alter sgt.. kalau hidung pesek gitu nmpk lg eksotik la sheols ni.
muka dia jenis lambat tua.

Lain-lain Komen

Quote Andyscenes 30-7-2019 10:44 AM
Mmg suka pkai 2 jam ea?
Quote kucingitam 30-7-2019 10:57 AM

itu trend..aku dulu pun pakai 2 jam..

Quote kaseh80 30-7-2019 11:00 AM
Itu lah make over namanya
Quote Andyscenes 30-7-2019 11:12 AM
kucingitam replied at 30-7-2019 10:57 AM
itu trend..aku dulu pun pakai 2 jam..

Hahaha.. no comment hahaha..
Quote alizna82 30-7-2019 11:14 AM
Muka dia skrg dah obehol banyakkk remarkably different nose uolss...malu dgn hidung kembang kurniaan Allah nampaknye, so dia pegi mancungkan sikit. Eee iols biarlah x mancung pun..takut nak ubah pemberian Allah..ada hidung sempurna sifat blh benapas pun syukurlah
Quote ainashiqa 30-7-2019 11:37 AM
Cantik je dlu dgn skrg..
Quote Rob07 30-7-2019 11:39 AM
Cantik sejak kecik Fazura nih.. Sama mcm Neelofa! Dua2 lawa..
Quote freyayong 30-7-2019 11:46 AM
Dari kecik dah bergaya ala2 nana norgaya. Tp mmg obvious hidung dah kurang kembang ye
Quote barfi 30-7-2019 12:13 PM
Fazura ni even tak alter hidung pun memang dah sedia cantik pun..

Tapi kesian kat peminat sheols indenial kata Faz punya kecantikan natural {:run
Quote kualibesi 30-7-2019 01:35 PM
Untung la blh alter hidungg bagai
Quote buapakperut 30-7-2019 01:40 PM
hidung tu la ketara sangat... btw umur bape tu lipstik overline kemain lg
Quote selyusi 30-7-2019 02:04 PM
Ohh macam pernah nampak gambar tutt upload pakai 2 jam jugak hm
Quote talia 30-7-2019 02:08 PM
Dah lama perasan hidung Faz lain compared to zaman gol & gincu
Quote chocobozhere 30-7-2019 02:11 PM
Tak kisah pun dia alter hidung ke muka ke yang penting sejak dia kawen fattah aku suka dia...sebelum ni rengsa jugak dengar gosip macam macam.sekarang fall in luv dgn fazura.
Quote rosmahisham 30-7-2019 02:13 PM
Dulu muka penyek mcm cik ecah je.skrg cantik gilerr..tp mmg sheols sejenis penyek.yg cantik
Quote sapeka 30-7-2019 02:26 PM
Hidung alter buat fazura x cantik sgt
Sebelum alter lebih cantik
Quote Kurex 30-7-2019 02:35 PM
Jangan komen buruk muka artis, nanti sorang porumer tu kata sape kauuuu nak nilai muka artis...
Quote matchstick 30-7-2019 02:48 PM
Kulit dulu gelap pun netizen nk komen... Normal lah tu. Aku yg bukan retis ni pon
masa sekolah nengah kulit kelam.  Alangkan siti sarah pun dh jadi putih, kulit faz ni mmg asal cerah aje, cuma skrg semakin polished lah.

Tp tang hidung tu iols x mampu nk bekap faz
Quote aammyy 30-7-2019 04:00 PM
Kening halus tu yg tak tahan tu. Hahaha. Pandai sapa yg makeup kan tu. Eye liner on point!

Lihat semua komen(302)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103970s Gzip On
To Top