Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Ayah Dia Mana, Tak Pernah Up Pun?" - Ini Respons 'Pedas' Zizie Kepada Netizen Kepochi

30-7-2019 11:17 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 84

Zizie Izette kelihatan sangat bahagia dengan lima anaknya, di mana dua daripadanya merupakan anak angkat dan tiga lagi hasil perkahwinannya bersama Datuk Seri Bung Moktar Radin.

Kalau melihat laman media sosial Zizie, dia sentiasa berkongsi kehidupan sehariannya termasuk gelagat anak-anak yang kian membesar.


Kredit foto: Instagram

Pun begitu, seorang netizen telah membagkitkan satu persoalan selepas mengikuti perkembangan pelakon itu dan anak-anaknya.


Kredit foto: Instagram

Zizie kemudian membalas komen itu secara berseloroh, tapi 'pedas' mengenai kehilangan suaminya dalam gambar-gambar yang ada.


Kredit foto: Instagram

Kredit foto: Instagram



Sempat betul membawang, tak ada kerja sangat dah ke? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
3
Komen: 84
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : "Betullah, Aku Cantiklah" - Fatin Afeefa Ajar Cara Jawab Komen Melampau Netizen

Komen Terbaru

Quote bbbebeh 7-8-2019 04:41 PM
ioll xmo kesah ayahnyer...nk tgk anaknyer ajork...

Lain-lain Komen

Quote miss_sepet 30-7-2019 11:27 AM
Jarang tunjuk tak semestinya tak bahagia
Quote Gumball 30-7-2019 11:32 AM
Kecoh la netizen tuh..
Up gambar salah, x up pun kena mengata jugak..
Bila up kang, kena keji..so baik takyah upload la kan..
Janji bahagia..
Quote umbut 30-7-2019 11:34 AM
Bestnya anak ramai... lama nak dapat.. tiba dapat terus berderet.... rezeki
Quote Rob07 30-7-2019 11:37 AM
comel2 semua nya.. suka tengok!
Quote barfi 30-7-2019 12:06 PM
Netizen yg bertunggu tangga kat IG retis stories retis memang sangkak sangat la..

Takdok kijoaan sangat dah ke hishhh
Quote syafarah_2k 30-7-2019 12:19 PM
Laki xensem..malas la nk up kan..
Quote johan-adx 30-7-2019 12:26 PM
syafarah_2k replied at 30-7-2019 12:19 PM
Laki xensem..malas la nk up kan..

Tp kocek tebal..hahah
Quote ajinomotonosuga 30-7-2019 12:30 PM
Abah ke atok tuuu?
Quote Fly_over 30-7-2019 12:34 PM
yg tnya tu sah2 nk mgeji
Quote krustykrab 30-7-2019 12:55 PM
syafarah_2k replied at 30-7-2019 12:19 PM
Laki xensem..malas la nk up kan..

Tu yg benornye hahaha
..cer sehensem aron ajis ke, alip tingtong ajis...
Quote Kebabomb 30-7-2019 01:00 PM
Bagus zizie jarang Post gambar laki sebab dia tahu ramai tak lalu tengok gambar laki dia.....
Quote hzln 30-7-2019 01:01 PM
Mujur sadar diri, laki x hensem, kang duk tayang tunjuk bahagia, muntah pulak org nengok
Quote miminn 30-7-2019 01:06 PM
Hahahah sedar orang tak suka laki dia. Oklah tu tak up. Yang komen sengaja bikin panas
Quote amerald 30-7-2019 01:09 PM
Hahahahaha
Rasa macam atuk layan cucu
Penat ye.
Quote buapakperut 30-7-2019 01:11 PM
takyahla letak spoil gambar pulak.
done kecam
Quote CatMiow 30-7-2019 01:37 PM
Netizen.. Netizen,
Bagus la zz tu balas dengan kepedasan yang sama. ...

Quote tuberoses 30-7-2019 01:39 PM
hehehe sib baik sedar. kalo up nti kena kecam
Quote claudya 30-7-2019 01:39 PM
menyibuknya netizen ni. suka hati dia lah nak tunjuk ke tak nak tunjuk. takde life ke dok tilik setiap perincian orang tu buat?
Quote syakuntala 30-7-2019 01:41 PM
patut la pakai ramai nanny... aktif2 ... comel2 sgt...

Lihat semua komen(84)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.139653s Gzip On
To Top