Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Selepas Pendedahan Sarah, Netizen Serang IG Nabil Dan Selongkar Video 'Bulinya'

29-7-2019 01:56 PM|Oleh: Myeonir| Komen: 78

Selepas Sarah Hildebrand mendedahkan punca sebenar dia membuat keputusan untuk berpisah selepas 5 tahun menjalinkan hubungan cinta dengan bekas kekasihnya, ramai yang 'speku' bahawa bekas teman lelaki yang dimaksudkan itu ialah Nabil Mahir.

Dalam entri Instagram Sarah itu, dia menceritakan bahwa dia telah dicurangi selain sering dibuli dan dihina oleh bekas kekasihnya itu. Selain itu, Sarah turut dituduh menghisap kemaluan pengurusnya tanpas usul periksa.


Kredit foto: Instagram

Selepas pendedahan itu, netizen beramai-ramai menyerang dan meninggalkan komen negatif di laman Instagram Nabil Mahir setelah dia kembali membuka ruangan komennya.


Kredit foto: Instagram

Selain itu, netizen juga telah menyelongkar kembali antara salah satu tindakan buli yang dilakukan ke atas Sarah yang berlaku pada awal tahun dahulu.

Dalam video itu, Nabil telah 'prank' Sarah yang masih kekasihnya pada ketika itu dengan menyiram air ke atas kepalanya.



Para netizen memang bengang habis melihat tindakan Nabil yang dianggap melampau selain tidak menghormati Sarah.


Kredit foto: Twitter

Harap Sarah Hildebrand dapat menjalani hidup yang lebih bahagia lagi selepas ini. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 78
Komen

Previous : "Dahlah Tengah Mengandung Pula" - Pergi Haji Tanpa Suami, Warganet Kagum Dengan Shahida Dherbs

Next       : "Dayus Sangat Pukul Perempuan" - Safiey Ilias Didakwa Pukul Instafamous

Komen Terbaru

Quote LebahTersepit 4-8-2019 07:51 PM
What theeeee.....giler

Lain-lain Komen

Quote Kurex 29-7-2019 02:06 PM
Ooooo baguslah..
Quote nanies 29-7-2019 02:10 PM
hmmm. bagus la sarah
Quote tulanglampai 29-7-2019 02:11 PM
baca caption die dkt ig, tp panjang sangat. malas nk fahamkan. tgh tunggu org simplekan jek. oky ah tu dah break. single is awesome haha
Quote damian_lee 29-7-2019 02:14 PM
Edited by damian_lee at 29-7-2019 06:16 AM

laaaa ummah netizen ni
video tu dah lama
baru nak meroyan ... just because confession si Sarah ....

lambat betul trigger yang benda tu rude
Quote Themilo 29-7-2019 02:22 PM
damian_lee replied at 29-7-2019 06:14 AM
laaaa ummah netizen ni
video tu dah lama
baru nak meroyan ... just because confession si Sarah ... ...

kan.. netizen baru tersedar dari angan-angan kisah cinta sejati merpati dua sejoli.. biar la walau dicurahkan asid atas kepala si pompuan, asalkan cinta si lelaki terhadapnya sejati tiada galang ganti..
Quote merrissa 29-7-2019 02:56 PM
gf cantik pon layan macam sampah..kalo huduh cmne la plak
Quote EvieWanKenobi 29-7-2019 02:59 PM
sekatik mana si Nabil ni?
Quote palmolive 29-7-2019 03:08 PM
still tak leh move on...
jadi hos Destinasi Bajet pergi legoland ngan JPO

Quote ketambangkang 29-7-2019 03:26 PM
vid tu dlu netizen kata sweet..dh skrg biadap pulak
Quote taji2906 29-7-2019 03:32 PM
mcmne la org kata dia ni ensem la suweet la..
hmmm... sebab retis n baru naik masa tu kot..
Quote seller6183 29-7-2019 03:37 PM
some cara dia usik tu nampak la sweet, tp yang jenis mcm ni mmg tak boleh terima akal.
teringat masa dorg bercinta ada satu lg si nabil ni buat, dia pecahkan mangkuk ikea baru beli dkt parking lot and sarah pun menjerit bengang tapi sambil senyum, mungkin nak cover kebodohan si lelaki atau nak cover kecantikan dia.
taktau la siapa yang kemas kaca pecah tu, tak lain tak bukan cleaner la gamaknya.

sometimes yes, kita buta sbb sayang. terima je bodoh dia tu dgn anggapan dia boleh berubah one day sampai sendiri rasa penat baru nampak yg kebodohan tu mmg tak boleh diterima akal manusia.
Quote Buritan 29-7-2019 03:39 PM
Cantiknya sarah nii.. aku yg pompuan pun terpikat.. napelaa nabil tak mo sarah nii . Hish rugi rugi
Quote aemon 29-7-2019 03:54 PM

Kurex tak mahu berharap kat nabil ke?
Quote aemon 29-7-2019 03:55 PM
sarah kena siram air pun cantik.kalau aku abis penyek dah tudung
Quote aemon 29-7-2019 03:56 PM
palmolive replied at 29-7-2019 03:08 PM
still tak leh move on...
jadi hos Destinasi Bajet pergi legoland ngan JPO

memang bajet habis.masuk jpo sekali je dah rm3.
Quote kucingitam 29-7-2019 04:04 PM
damian_lee replied at 29-7-2019 02:14 PM
laaaa ummah netizen ni
video tu dah lama
baru nak meroyan ... just because confession si Sarah ... ...

rasanya seblum ni netizen dok kata suwiiitt cangat nabil buat camtu..

Quote Epal40 29-7-2019 04:08 PM
Tak pe lah dh clash..we support you.. tinggalkn toxic people!
Quote palmolive 29-7-2019 04:09 PM
aemon replied at 29-7-2019 03:56 PM
memang bajet habis.masuk jpo sekali je dah rm3.

berkali2 duk mentioned...nak beli memang tak menepati bajet la (ayat lebih kurang camtu la)
Quote Gumball 29-7-2019 04:10 PM
damian_lee replied at 29-7-2019 02:14 PM
laaaa ummah netizen ni
video tu dah lama
baru nak meroyan ... just because confession si Sarah ... ...

itula pasainya..
masa mula-mula tengok video tuh for the 1st time pun, aku dah 'whaaaaat the tuuutt'..selamba badak curah air kat GF then haplod kat IG..
and ko gelak kegembiraan...
hamjad sangat weii..

Lihat semua komen(78)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103834s Gzip On
To Top