Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Sampah Ni Mesej Perempuan Lain Masa Baby Shower" - Isteri Ammar Alfian Mengamuk

29-7-2019 12:50 PM|Oleh: Saiful| Komen: 94

Foto: IG

Sebelum ini, ramai yang tertanya-tanya ke mana pergi Ammar Alfian ketika isterinya, Nelissa buat baby shower?

Bila jenguk ke Instagram Ammar, rupa-rupanya dia ada di Sepanyol ketika itu. Majlis isteri sendiri takkan tak tahu kan?



Tapi, baru-baru ini Ammar ada memuat naik gambar mereka berdua. Romantik betul gayanya bila Nelissa yang sedang sarat hamil memeluk mesra suaminya.


Kredit foto: IG

Di ruangan komen, masing-masing dah lega dan bersyukur, beranggapan yang pasangan ini akhirnya sudah berbaik semula selepas episod kecurangan Ammar sebelum ini.

Bagaimanapun di IG Nelissa, nampaknya dia mengamuk bila gambar tersebut disalah anggap.


Kredit foto: IG

Tulisnya, "Inilah sebabnya mengapa saya tidak akan dapat kembali bersama dengan sampah ini. 

"Dia tidak menghormati saya atau anak. Curang dengan saya. 

"Saya ditinggalkan untuk bercuti semasa saya dimasukkan ke hospital. Tertangkap mesej dengan perempuan lain semasa 'baby shower'. 

"Kembali dan berfikir dia boleh kembali kepada saya? Saya tidak fikir begitu sayang. 

"Memuat naik gambar bersama tidak akan membuat saya kembali. Dia kini menggunakannya untuk mendapatkan saya untuk berjumpa dengannya. 

"Saya tidak akan tunduk pada kebohongan dan permainan anda. Jangan ganggu saya lagi!"

Aduhai. Baca ini pula:


Kredit foto: IG

Nampaknya, macam panjang lagi 'drama' ini akan berakhir. Semoga kedua-duanya kuat hadapi dugaan ini. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
3
Komen: 94
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : "Betullah, Aku Cantiklah" - Fatin Afeefa Ajar Cara Jawab Komen Melampau Netizen

Komen Terbaru

Quote Fazzbulous 3-8-2019 08:32 AM
gigi replied at 31-7-2019 03:01 PM
memang jantan tak guna pon, sebab tu puteri sarah cabut lari dan kawin sol

Nasib baik dia lari...dduk ngn jntan ni,xde bwk kbaikan...org kalau blh nk settle down..taubat sama2...sampai ble nk bgelumang dgn dosa...

Lain-lain Komen

Quote munchkin 29-7-2019 01:01 PM
Tak faham. Ko ambil gambar gmbar macam tu tak nampak seperti di paksa pun. Kalau tak suka and will never get back dont give hope lah.

But kalau u guys reconcile pun good alhamdulillah
Quote Kurex 29-7-2019 01:02 PM
"Cuba tepek gambar, nak tengok sampah ke?" kata sorang karatz retis level kapal haelina - dayang...

Semoga dapat bersandar di bahu ammar sambil memegang erat lengan ammar
Quote EvieWanKenobi 29-7-2019 01:04 PM
tak paham maksud tajuk thread..
Quote paiayam 29-7-2019 01:09 PM
Kalau masih berjodohan, semoga bersatu kembali.

Tapi ni kira bukti tak semua paparan di ig boleh dipercayai. Realitinya kadang berbeza
Quote cmf_premierleag 29-7-2019 01:11 PM
dr awal lg jantan ni mcm stok tak guna
ko gakkk yg hadap kan nak buat laki
hah skang baru tau
Quote goss79 29-7-2019 01:13 PM
sian bini dia.. tgh sarat2 pregnant pening kepala dgn perangai laki lagi..
Quote ItisDD 29-7-2019 01:18 PM
Si bangla ni mmg jenis suka main2 kan perempuan
Quote BoongaKertas 29-7-2019 01:19 PM
cmf_premierleag replied at 29-7-2019 05:11 AM
dr awal lg jantan ni mcm stok tak guna
ko gakkk yg hadap kan nak buat laki
hah skang baru tau

maybe sheols ada lah tipikal wanita yg percaya bahawa "dgn perkahwinan (ikatan suci), ianya mampu MENGUBAH seorang jantan kpd seorang lelaki". ekekeke. kata kwn meols kpd meols masa meols tunjuk komen chuols.
Quote damian_lee 29-7-2019 01:20 PM
Edited by damian_lee at 29-7-2019 05:27 AM

tak payahlah kau plak nak layankan jantan ni
siap melayan untuk gambar bersama lagi
.....
jangan masuk perangkap "demi anak"
AND you should stop post pasal kebencian you to dia OF COZ "demi anak" you
kalau dah jadi thread and news mcm ni .. will be forever available dekat internet ......

so .... just move on

I know tak senang .... tapi being in a bad relationship pun bukanlah sesuatu yang senang and menggembirakan .. tapi bila kita belajar untuk move on .. mula2 jer tak senang .. lama2 nanti kita akan realize how much time, energy and emosi yang wasted to stay in that kind of relationship

sekian dr acik
Quote naz.wani 29-7-2019 01:24 PM
damian_lee replied at 29-7-2019 01:20 PM
tak payahlah layankan dia ni
siap melayan untuk gambar bersama lagi
.....

Setuju sgt dgan komen uolls
Quote SherryZass 29-7-2019 01:26 PM
Ammar ni nampak macam tak puas nak berfoya foyi lagi, sama ngan alip ajis
Quote kualibesi 29-7-2019 01:37 PM
kesian anak nye, kalau boy, hrp xmacam bapaknyeeee
Quote AbukRokok 29-7-2019 01:54 PM
dulu teringin ditoron abg sado dpt anak baka kuat
mission accomplished
bye bye la sukati ko la bang sado nk buat apa
Quote prizadane 29-7-2019 01:56 PM
Kesian Nellisa ni. Iols semalam bukak jugak ig dia, hangin je baca komen sorang budak uitm dengkil ni, nasihat jangan bercerai for the sake of the baby. Bodoh... kahwin pun belum, ada hati nak nasihatkan camtu.
Quote sarahmirza 29-7-2019 02:00 PM
munchkin replied at 29-7-2019 01:01 PM
Tak faham. Ko ambil gambar gmbar macam tu tak nampak seperti di paksa pun. Kalau tak suka and will n ...

Gambar peluk2 tu sebelum kantoi curang.
Dah curang ni.....tak hingin la...
I faham macam tu.
Quote ratuiphone 29-7-2019 02:01 PM
masa perut blom nampak wife dia dah mengamuk kan..tak nak dia..
then kenapa pose gambar mcm ni pulak
Quote Lavender_Violet 29-7-2019 02:03 PM
Tu dia....lengan Ammar dah nak sama besar dgn perut wife heols
Quote hasniey 29-7-2019 02:05 PM
munchkin replied at 29-7-2019 01:01 PM
Tak faham. Ko ambil gambar gmbar macam tu tak nampak seperti di paksa pun. Kalau tak suka and will n ...

Kan katanye gmbr tu b4 kantoi kali ke2
Maybe dia igt shuben dia dh ok.dh xde simpan prmpuan.hujung2 dm prmpuan sana sinj jugak.
Quote fliphair8 29-7-2019 02:05 PM
apelah yg nak diharapkan dengan penderma sperma?

Lihat semua komen(94)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.123006s Gzip On
To Top