Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Pelakon Lelaki Belasah Bekas Tunang Sebab Marah Ditegur Songsang

29-7-2019 11:08 AM|Shimmer Shine| Komen: 35








Hangat sungguh kisah minggu ini hingga membabitkan kes polis. Seorang pelakon lelaki ditahan malam Sabtu selepas didakwa membelasah bekas tunangnya berikutan berang apabila wanita itu memintanya memutuskan hubungan songsang dengan kenalannya, 26 Jun yang lalu.

Ketua Polis Daerah Serang, Asisten Komisioner Ismadi Borhan berkata, pelakon lelaki berusia 27 tahun itu dikatakan datang ke rumah bekas tunangnya berusia 23 tahun di Taman Puncak Jalil, Seri Kembangan pada 9 pagi hari kejadian. Suspek kemudiannya memaki wanita berkenaan kerana bengang dengan permintaan untuk memutuskan hubungan songsang dengan kenalannya seperti yang dilaporkan Harian Metro. 

"Suspek bertindak mencekik leher, menumbuk muka, mencengkam mata serta menumbuk mulut mangsa sehingga berdarah. Mangsa dirujuk ke Hospital Serdang untuk tindakan lanjut. Namun tiada kesan kecederaan kerana kejadian itu sudah lama berlaku," katanya.

Foto - IG

Suspek ditahan selepas datang menyerah diri di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Serdang untuk diambil keterangan.

"Hasil soal siatan, suspek mengaku memukul mangsa. Bagaimanapun, suspek dibebaskan dengan jaminan polis selepas keterangannya diambil."

Ramai warganet meramalkan ianya adalah pasangan Syafie Naswip dan bekas tunangnya, Aishah Azman. Pelbagai persoalan bermain di minda iaitu siapa pasangan songsangnya, benarkah cerita si mangsa dan juga ramai yang tidak percaya dengan sikap luar biasa pelakon lelaki itu yang selama ini dikenali dengan imej bersihnya.

Foto - IG
Bagaimanapun menyorot Instagram Syafie sendiri, ramai yang mengajukan pertanyaan adakah benar dia adalah gay? Sementara Aishah pula dihujani dengan kata semangat supaya tidak patah hati.

Jadi, kita nantikan kesudahan kisah ini. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 35
Komen

Previous : "Dahlah Tengah Mengandung Pula" - Pergi Haji Tanpa Suami, Warganet Kagum Dengan Shahida Dherbs

Next       : "Nak Tunjuk Buah, Lupa Cover Ketiak"- Netizen Bahan Ketiak Elisya Sandha Hitam Berkerak

Komen Terbaru

Quote Lalalili66778 1-8-2019 05:37 PM
Ingat orang x cam ke spa lelaki tu.. hahahh

Lain-lain Komen

Quote tulanglampai 29-7-2019 11:19 AM
mestilah statement akan kata bukan gay haha. btw cerita ni dah ada dkt thread dorg putus tunang.
Quote Kurex 29-7-2019 11:23 AM
Haaaa kan kita dah kantoi..
Quote Andyscenes 29-7-2019 11:27 AM
Aishah tu, kalau buang tahi lalat kat dahi. Lawa jdnya
Quote Boomibulat 29-7-2019 11:28 AM
Kurex replied at 29-7-2019 11:23 AM
Haaaa kan kita dah kantoi..

Yg ni konpom ko ade can..
Quote akakvouge 29-7-2019 11:30 AM
but why after 1 month baru report polis? apakaH?
Quote slyfynx 29-7-2019 11:36 AM
Motip gmbr 1st tutup mata?
Konon2 nk sorok identiti ke hape?
And eh, mmg wartawan cari kene bukak eh thread baru untuk mende yang dah dua thread
Quote aemon 29-7-2019 11:51 AM
syg bentuk muka cantik..cuma taik lalat tu kena letak tepi sikit.tp kalau rupa cantik mulut sejenis puaka lelaki pun tak tahan.
Quote chacon 29-7-2019 11:56 AM
Andyscenes replied at 29-7-2019 11:27 AM
Aishah tu, kalau buang tahi lalat kat dahi. Lawa jdnya



boba bubble








Quote jijilaaa 29-7-2019 11:57 AM
mmg bersih je imej si laki tu before ni..rajin masak lak tu..xsangka dia bengkok weh..

btw ak pernah buang tahi lalat kat hujung kening..g jumpa sensei dalam rm20 je weh..
Quote Mfzg89 29-7-2019 12:07 PM
bodo je g sensor gambor mata...
Quote kopiah 29-7-2019 12:09 PM
hurm semoga ini semua fitnah la ye
Quote missannabella 29-7-2019 12:27 PM
Why Mukhsin why????? why gay why??
Quote awanysss 29-7-2019 12:34 PM
motif sgt nak report kejadian lama. takleh terima kena dump ke.
Quote febreze 29-7-2019 01:52 PM
sapa yg songsang, laki ka pompuan tu?
Quote sidewinder 29-7-2019 02:23 PM
lerrr gay ke mamat ni ? menjak dua menjak PH memerintah byk berita gay keluar
Quote September14 29-7-2019 02:35 PM
Klu marah pun jgn pukul org.. mbr aku kt opis x pasal2 kna buang kje sbb tumbuk mbr sekerja.. klu marah maki2 dah lah
Quote lasagna 29-7-2019 02:37 PM
tolong lah merge thread ni, dah ada dh tadi psal ni kann..
Quote putehkundor 29-7-2019 02:40 PM
September14 replied at 29-7-2019 02:35 PM
Klu marah pun jgn pukul org.. mbr aku kt opis x pasal2 kna buang kje sbb tumbuk mbr sekerja.. klu ma ...

yg kes berebut gayah tu? uols kompani perbankan ke?
Quote lolita737 29-7-2019 03:35 PM
bila baca berita ni terlintas si muhsin je..

sbb dia je yg baru putus tunang..

ingat lagi dulu dia ni susah jugak..bapak dia amik dia dulu naik moto je..

Lihat semua komen(35)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.113003s Gzip On
To Top