Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Cubaan Menyakat Izzue Gagal Bila Awin Panjat Tingkap Kereta!

28-7-2019 08:55 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 57

Hubungan pasangan Izzue Islam dan Awin Nurin memang sangat utuh setelah mengharungi tujuh tahun bahtera perkahwinan. Walaupun mendambakan kehadiran cahaya mata, mereka tetap seperti pasangan lain yang sentiasa mengusik bagi menyerikan lagi alam rumah tangga.

Terbaru, Izzue cuba menyakat isterinya dengan menguncikannya di luar kereta. Tetapi, tindakan Awin selepas itu membuatkan Izzue melopong dan terkejut.



Izzue tidak menyangka bahawa Awin dengan gagahnya memanjat masuk menerusi tingkap kereta sehingga dia sendiri tergamam.

Netizen lain yang melihat keletah pasangan ini rata-ratanya terhibur dan tidak menyangka Awin merupakan seorang yang kuat dan fleksibel.

Ramai juga tertawa melihat Izzue yang terkedu dengan tindakan berani Awin.


Kredit foto: Instagram

Comel betul. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 57
Komen

Previous : "Dahlah Tengah Mengandung Pula" - Pergi Haji Tanpa Suami, Warganet Kagum Dengan Shahida Dherbs

Next       : Atikah Suhaime Nak Buat Botox, Peminat Bantah Habis-habisan!

Komen Terbaru

Quote AvengersPanther 30-7-2019 12:40 AM
this video is funny. Takut kene tinggal smpi panjat

Lain-lain Komen

Quote minah_selekeh 28-7-2019 09:14 AM
Malas nak tengok video.. Tapi kalau dah rakam-merakam ni, bukan aksi candid kan sebenarnya? Malas nak layan benda2 staged, attention-seeking camni..
Quote RumiMenari 28-7-2019 09:29 AM
Syomellllll

Kl dh masuk 7thn kawen i percaye je boleh buat cmtu...xde cover2 lg mcm yg br setahun dua ni.. become bff sgt dgn pasangan masing2..
Quote cikperiukkera 28-7-2019 09:45 AM
So? Nk acah2 sweet mcm couple2 lain la ni then goes viral?
Quote mawar_mustika 28-7-2019 09:51 AM
ske tgk diorg berdua ni..kadang2 dua2 kepala masuk air
Quote anony-mous 28-7-2019 10:02 AM
minah_selekeh replied at 28-7-2019 09:14 AM
Malas nak tengok video.. Tapi kalau dah rakam-merakam ni, bukan aksi candid kan sebenarnya? Malas na ...

I pon ingt candid, tp awin nmpk serius dlm bideo tu. Jd klako plak. Nmpk jntan la awin ni. Ciri2 mcm dia biasa laki suka
Quote Kurex 28-7-2019 10:04 AM
Bosan la.............
Quote Kurex 28-7-2019 10:07 AM
Tapi.. Manis jugak muka izue ni. Semoga dapat terjatuh dada izue lalu pipi terkena bibir izue
Quote minah_selekeh 28-7-2019 10:09 AM
Kurex replied at 28-7-2019 10:07 AM
Tapi.. Manis jugak muka izue ni. Semoga dapat terjatuh dada izue lalu pipi terkena bibir izue

Ewww sangat.. Laki orang lah.. Ko jangan nak bersaing dengan Awin..
Quote blekkep 28-7-2019 10:10 AM
anony-mous replied at 28-7-2019 10:02 AM
I pon ingt candid, tp awin nmpk serius dlm bideo tu. Jd klako plak. Nmpk jntan la awin ni. Ciri2 m ...

Btol tuh...n awin nie bkn jenis pompuan yg suke drama2 queen bagai
Quote minah_selekeh 28-7-2019 10:10 AM
anony-mous replied at 28-7-2019 10:02 AM
I pon ingt candid, tp awin nmpk serius dlm bideo tu. Jd klako plak. Nmpk jntan la awin ni. Ciri2 m ...

Yela.. Perempuan yang tak ngada2 cam dia memang mudah bawak bincang.. Jangan kata lelaki suka, perempuan pun tak menyampah..
Quote weirdwaniey 28-7-2019 10:17 AM
Aku pon xsuka kapel ni. Tp tgk video mcm comel plak. Hahah
Quote MentariSenja 28-7-2019 10:17 AM
I like this couple....izzue ni bagus...sayang betul kat wife ..moga terus bahagia hingga ke jannah
Quote kiah_mai_pulak 28-7-2019 10:28 AM
Mcm gurau adik kakak je.. x sweet pun. Mcm dh plan je pulak tu
Quote mixed 28-7-2019 10:31 AM
Kurex replied at 28-7-2019 10:07 AM
Tapi.. Manis jugak muka izue ni. Semoga dapat terjatuh dada izue lalu pipi terkena bibir izue

Ko x takut ke tgk bini izu ni.  awin ni sekali dia smackdown ko terbaring ke tanah tar bkn terbaring di dada izu
Quote Kurex 28-7-2019 11:26 AM
minah_selekeh replied at 28-7-2019 10:09 AM
Ewww sangat..  Laki orang lah.. Ko jangan nak bersaing dengan Awin..

Jangan bagi awin tau dah la..pandai makan pandai simpan.. Harap izue tak record senyap2
Quote Kurex 28-7-2019 11:27 AM
mixed replied at 28-7-2019 10:31 AM
Ko x takut ke tgk bini izu ni.  awin ni sekali dia smackdown ko terbaring ke tanah tar bkn terbari ...

Jangan risau.. Aku guna jurus nek da janda berkali kali
Quote beatgirlX 28-7-2019 11:42 AM
Hahaha...gler sempoi awin..x sweet tapi sempoiii.
Quote gummiebear 28-7-2019 12:19 PM
Iols tak rasa menyampah pun mungkin sebab izzue helokk
Quote krustykrab 28-7-2019 12:19 PM
Haha, sebelah tangan je dia guna tu...gaya masuk pun kiut

Lihat semua komen(57)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100129s Gzip On
To Top