Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Mahu Menyorok, Pelacur Maut Jatuh Bangunan

26-7-2019 02:37 PM Komen: 24
Gara-gara mahu melarikan diri daripada ditahan polis, seorang wanita warga asing yang dipercayai pelacur maut terjatuh dari ruang belebas luar tingkat lima sebuah hotel di Pudu.

Harian Metro melaporkan ketika Op Noda dijalankan itu, mangsa yang belum dikenal pasti identitinya terjatuh ketika bersembunyi di ruang berkenaan. 

Kredit foto: Harian Metro

Difahamkan, kejadian berlaku selepas dia menyedari anggota bomba dipanggil bagi membantu menahannya. 

Selain itu, pihak polis dengan bantuan bomba masih cuba mengesan tiga lagi wanita warga asing yang turut bersembunyi di ruang sama. 

Pihak bomba turut terpaksa menggunakan kren bagi mengelak sebarang kejadian tidak diingini berlaku. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 24
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Nt-ViruS 27-7-2019 07:24 PM
terciptalah novel kisah seorang pelacur.

Lain-lain Komen

Quote Pixie902 26-7-2019 02:51 PM
Menyusahkan sungguh la aktiviti prostitution ni...sampai bomba pulak kena terlibat sama...tahan dan deport terus warga asing yg menyalahgunakan visa masuk...ban jangan bagi masuk dah in the future...makin lama makin berleluasa...
Quote Boomibulat 26-7-2019 02:59 PM
Takut ape kena tangkap..denda skit je tu
Quote CiliPadiSedap 26-7-2019 03:06 PM
dulu laki akak pernah pg sini, ni belakang pasar. gadis kuaci ramai. terus kaka minta cerai.. mana2 suami sekali pg sini xblh buat suami.

checklah lokasi suami masing2 guna gmail akaun pun blh. syarat tahu apa gmail dalam smartphone suami
Quote whadda 26-7-2019 03:38 PM
CiliPadiSedap replied at 26-7-2019 03:06 PM
dulu laki akak pernah pg sini, ni belakang pasar. gadis kuaci ramai. terus kaka minta cerai.. mana2  ...

tak paham.. tahu apa gmail?? kena tahu email address ngan password ke??


syarat tahu apa gmail dalam smartphone suami


Quote Skuau 26-7-2019 03:38 PM
akan...'BERHANTU' kah hotel ini nanti???????
Quote awanysss 26-7-2019 03:39 PM
CiliPadiSedap replied at 26-7-2019 03:06 PM
dulu laki akak pernah pg sini, ni belakang pasar. gadis kuaci ramai. terus kaka minta cerai.. mana2  ...

bijak keputusan kaka.
Quote CiliPadiSedap 26-7-2019 04:14 PM
whadda replied at 26-7-2019 03:38 PM
tak paham.. tahu apa gmail?? kena tahu email address ngan password ke??

gmail dan pasword sebab nak tahu lokasi suami berada kt mana?
Quote Victorioussss 26-7-2019 04:20 PM
Edited by Victorioussss at 26-7-2019 04:22 PM
CiliPadiSedap replied at 26-7-2019 03:06 PM
dulu laki akak pernah pg sini, ni belakang pasar. gadis kuaci ramai. terus kaka minta cerai.. mana2  ...


Thanks info kaka. Skg jgk iols register gmail dlm henpon pakai gmail baru supaya tidak dikesan oleh kekasih2

U kat mana! I xbole kesan location enpon u dh nape eh?

- i kat opis ni syg..nape (walhal kat rumah intan dan lena diulit intan)
Quote CiliPadiSedap 26-7-2019 04:25 PM
Victorioussss replied at 26-7-2019 04:20 PM
Thanks info kaka. Skg jgk iols register gmail dlm henpon pakai gmail baru supaya tidak dikesan o ...

matikan gps atau install apps fake gps..google sign out je. sukar nak detect .
Quote Asdan 26-7-2019 04:41 PM

ramai ke sini, tapi bukan semua langgan, ramai yg cuma lepak
Quote Cpkay 26-7-2019 04:42 PM
ingat dulu ..keje bomba padam api je
skang tugas bomba dah meluas..sampai kene
rescue benda bukan bukan ..potong cincin di kemaluan lah
haih

Quote mbhcsf 26-7-2019 04:48 PM
warga negara mana?

Quote ninjago 26-7-2019 05:02 PM
Pixie902 replied at 26-7-2019 01:51 PM
Menyusahkan sungguh la aktiviti prostitution ni...sampai bomba pulak kena terlibat sama...tahan dan  ...

kannn.. nie bukan 1st case lak tu yg mati jatuh dari hotel sbb nak lari / nyorok..
Quote mangkukhayun 26-7-2019 05:26 PM
nape lari? warganegara local kahh
Quote LadyCarefree 26-7-2019 10:02 PM
Better open marriage je la asalkan ada syarat2 yng dedua pihak setuju. Aman bahagia happy selalu xde jeles xde curang xde main belakang.
Quote caprut 26-7-2019 10:05 PM
CiliPadiSedap replied at 26-7-2019 03:06 PM
dulu laki akak pernah pg sini, ni belakang pasar. gadis kuaci ramai. terus kaka minta cerai.. mana2  ...

Laki ke bekas laki?
Quote caprut 26-7-2019 10:06 PM
Victorioussss replied at 26-7-2019 04:20 PM
Thanks info kaka. Skg jgk iols register gmail dlm henpon pakai gmail baru supaya tidak dikesan o ...

Bnda pling satu lg nk tau suami mkn luat ke x. Buat fb fake jgn nmpl fake sgt. Download jgak apps media sosial mcm wechat michat omi tinder bagai buat fake profile gak.
Quote -Suri- 27-7-2019 12:57 AM
Alahai pengakhiran dia...
Quote rhea85 27-7-2019 08:08 AM
Temui ajal dgn cara begitu......

Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.286469s Gzip On
To Top