Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Zizi Kirana Mahu Kahwin Lelaki Kelakar, Tidak Kira Tua Muda

18-8-2019 09:15 AM|Top5| Komen: 43

Penyanyi panas Zizi Kirana yang kini berusia 34 tahun mengaku tidak akan menolak jodoh seandainya ditakdirkan bernikah dengan lelaki pilihan keluarga. Dia juga tidak kisah sama ada lelaki itu kacak atau tidak. Dia meletakkan seluruh kepercayaan kepada ibunya untuk mencari lelaki terbaik. 

FOTO IG

"Saya sudah jelak bercinta, namun masih belum ditakdirkan bertemu jodoh. "

"Malas rasanya terus memikirkan soal itu, jadi lebih baik saya serahkan kepada ibu kerana dia lebih tahu lelaki bagaimana yang terbaik untuk saya."

"Saya terima sekiranya sudah tertulis hanya bertemu cinta sejati selepas berkahwin" katanya kepada BH Online.


"Soal rupa, asalkan sedap mata memandang, itu sudah memadai. Pada usia sekarang, saya tidak lagi meletakkan paras rupa sebagai kriteria utama."

"Paling penting, bakal suami saya mesti pandai berjenaka kerana saya mudah tertarik dengan lelaki yang kelakar. Dia juga perlu ringan tulang kerana saya tidak dapat hidup dengan orang malas" tambahnya lagi.

Semoga Zizi lekas bertemu jodoh. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 43
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : "Ia Tak Dirancang" - Neelofa Jelas Duduk Bersebelahan Hans Isaac Di Sebuah Majlis

Komen Terbaru

Quote lalasahaja 23-8-2019 09:44 PM
gummiebear replied at 18-8-2019 11:52 AM
Letihh iols dengar pasal kawen ni. Kawennya tidokk

Nobody cares la chuols nak kawen dengan sapa p ...

Aku rasa ni wartawan tanya soalan

"Apa ciri2 pasangan idaman kamu?"

Lepas tu artis jawab.. wartawan lapor macam artis saje2 buat kenyataan

Lain-lain Komen

Quote makneng 18-8-2019 09:17 AM
Ebby yus pun kelakar ye dek zizi... {:smile
Quote ateam1312 18-8-2019 09:21 AM
Dulu statement nak kawen ngan laki ustaz... Nie laki kelakar plak
Quote RatuDunia94 18-8-2019 10:02 AM
So bini2 pelawak yg acah2 hot semua dh boleh rasa insecure jaga laki memasing ke cane?
Quote cmf_premierleag 18-8-2019 10:52 AM
kesian,dah tayang kopek sana sini pun tetapppp tak laku
Quote aemon 18-8-2019 10:53 AM
Ebby yus kan ade
Quote iwan007 18-8-2019 11:19 AM
Bukan nak kawen dengan laki bergaji minimum 5000 ke sebulan dulu
Quote ketambangkang 18-8-2019 11:21 AM
nak sauk bebudak maharajalawak letteww
Quote gummiebear 18-8-2019 11:52 AM
Letihh iols dengar pasal kawen ni. Kawennya tidokk

Nobody cares la chuols nak kawen dengan sapa pun
Quote che-cikL 18-8-2019 12:11 PM
Setiap 6 bulan beliau akan keluarkan satu kriteria lelaki pilihannya:

1. Gaji berapa ribu ari tu ntah
2. Pandai ngaji, Ustaz
3. Kelakar
4. ???
Quote estrelle 18-8-2019 12:28 PM
Asal cite kuar pasal kriteria lelaki idaman beserta dgn gambo2 teteks..nextt
Quote sabundettol 18-8-2019 01:29 PM
Ciri ciri ni semua mcm ada pada ebby yus..kami doakan ya
Quote rayray28 18-8-2019 01:40 PM
Dr dulu hanya mampu keluarkan list2 lelaki idaman..ce kuarkan list lagu berkualiti tiap bulan ke brlah umpph
Quote anony-mous 18-8-2019 04:18 PM
Ni mesti lepas tau byaran johan 160k utk teater
Quote sfrnna 18-8-2019 05:32 PM
i harap dia berjodohan dgn ebby yus. Reta ada, kelakar and yang pasti bukan laki orang.
Quote Acikgomen 18-8-2019 05:44 PM
sabundettol replied at 18-8-2019 01:29 PM
Ciri ciri ni semua mcm ada pada ebby yus..kami doakan ya

Tah2 ebby yus pun tak hingin minah kopek neh
Quote Pink_Purple 18-8-2019 06:05 PM
dah tayang semua aset yang ada, pas2 demand macam2
Quote eizarz 18-8-2019 06:14 PM
Tayang tetek je ka keje ko bah...
Quote KIM.K 18-8-2019 06:19 PM
La tak menikah dengan Ebby Yus lagi ke Zizi? Confuse I

Too hot to marry handsome lad la dear. Cari je muka hunchback nortredame
Quote bakingsoda 18-8-2019 07:42 PM
mcmn dia berjaya decrust diri dia eh sampai satu badan gebu dgn muka skali bertukar

Lihat semua komen(43)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.139266s Gzip On
To Top