Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Fathia Latiff Makin Seksi, Dah Ada Boyfriend Baharu Katanya

26-7-2019 11:45 AM|Oleh: Saiful| Komen: 203

Lama tak nampak Fathia Latiff berlakon. Rindu pula nak tengok di televisyen.

Tapi, sekarang nak tengok perkembangan artis senang saja. Jenguk sajalah di Instagram.

Foto: IG

Macam makin bahagia Fathia sekarang. Walaupun ramai yang berkata, lepas tidak berhijab Fathia macam kurang aura pula. Nampak muka macam kusam dan tak berseri kata mereka.

Bertambah-tambah seksi pula tu. Dah tak segan nak pakai skirt pendek atas lutut.




Tapi, ada satu gambar Fathia bersama seorang lelaki yang menimbulkan pelbagai sepkulasi peminat. 

Kekasih baharu ke? Boleh tahan kacak orangnya.


Foto: IG

Kalau betul Fathia dah jumpa bakal suami, harap semuanya dipermudahkanlah.

Doakan sahaja yang baik-baik untuknya. Tak sabar nak tengok Fathia naik pelamin. - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
4
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 203
Komen

Previous : "Tak Kisah Tak Ada Pakwe, Tuhan Bagi 4 Flat Masters"- Pengalaman Patah Hati Najwa Latif

Next       : "Ia Tak Dirancang" - Neelofa Jelas Duduk Bersebelahan Hans Isaac Di Sebuah Majlis

Komen Terbaru

Quote teddykuning86 5-8-2019 03:48 PM
Ada masalah split personality dia ni. Kena bawak2 berubat...

Lain-lain Komen

Quote nanaiss 26-7-2019 12:00 PM
Ok tiya.. harap laki tu boleh la bimbing awok ye
Quote Atata 26-7-2019 12:01 PM
Fesyen dia mcm org gila
Quote iminidin 26-7-2019 12:01 PM
Sudah itu pilihannya...
Quote zulka 26-7-2019 12:02 PM
tak hensemmmm...k bai
Quote freyayong 26-7-2019 12:05 PM
Eeeeewww nye taste fathia
Quote MISZZZ 26-7-2019 12:06 PM
kacak ke???

macam kaya je laki tu hehe.... semoga baik2 je la, cantik dia ni dulu2
Quote virgo19 26-7-2019 12:09 PM
Muka lelaki tu mcm lelaki gatal
Quote inspektoremos21 26-7-2019 12:14 PM
Tak handsome. Tapi iols pasti lelaki tu berduit
Quote sue_liah 26-7-2019 12:15 PM
who r yus kn je la retis tk bermoral mcm ni boleh tak
Quote mieymiey 26-7-2019 12:16 PM
Kepamnyaaaaaaaaaaaaaaa ko Tekya!
Quote Boomibulat 26-7-2019 12:16 PM
Encem angat2..
Quote fliphair8 26-7-2019 12:18 PM
macam bouncer club jek, sukati dia la ye dak, sibuk nau netizen ni katenya. heheheeh
Quote kaseh80 26-7-2019 12:20 PM
Mcm kepam je
Quote kucingitam 26-7-2019 12:21 PM
virgo19 replied at 26-7-2019 12:09 PM
Muka lelaki tu mcm lelaki gatal

haha..sama di fikiranku gitu

Quote kucingitam 26-7-2019 12:22 PM
kesianlah kat dia sbnrnya..dah cantik2, berlakon elok, jadi cenggini
Quote SherryZass 26-7-2019 12:23 PM
"Kekasih baharu ke? Boleh tahan kacak orangnya"

Kacak ke?
Quote Miss.Rara 26-7-2019 12:25 PM
macam tua dan laki org sedang menggatal jerk
Quote RumiMenari 26-7-2019 12:35 PM
I ingtkan mamat pakai topi hijau tu bf dia..mcm hensem wlpun xnmpk penuh mukanya...sekali abg suit kasut kulit rupenye...tp awat bf amek gambo sambil tgn dua2 kt belakang..jg batas pergaulan ke..  nmpk mcm bonzer kelab je
Quote teky 26-7-2019 12:36 PM
nnti jgn kuar tajuk metro.. retis meroyan maut overdose...

Lihat semua komen(203)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.122273s Gzip On
To Top