Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Emak Tiada Di Rumah, Remaja 14 Tahun Liwat Budak 6 Tahun

25-7-2019 04:04 PM Komen: 39
Siapa sangka, baru sahaja berumur 14 tahun seorang remaja sudah terlibat melakukan seks luar tabii.

Namun, lebih mengejutkan remaja tersebut melakukan liwat atau seks secara paksa terhadap seorang kanak-kanak lelaki berusia enam tahun.

Harian Metro melaporkan, suspek sudah pun ditangkap hasil aduan polis yang dibuat oleh ibu mangsa selepas anaknya mengadu sakit pada dubur. 

Kredit foto: carian internet

Kejadian dipercayai berlaku kira-kira 10 pagi ketika ketiadaan ibu mangsa di rumah, kata DSP Aswandy Anis.

Siasatan awal mendapati mangsa mengenali suspek tetapi tiada hubungan persaudaraan. Suspek juga didapati sudah tidak bersekolah, katanya. 

Mangsa kini dirujuk ke Hospital Umum Sarawak (HUS) untuk pemeriksaan lanjut. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 39
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote renko 30-7-2019 01:37 PM
sume pengaruh gay2 babi top bottom pe lancau sume ni
babi tol golongan ni

Lain-lain Komen

Quote Kurex 25-7-2019 04:10 PM
Adoi dikk.. Tngan kan ada...
Quote kualibesi 25-7-2019 04:14 PM
serious? masyarakat makin parah. advance tu dikkkk
Quote saviour_09 25-7-2019 04:16 PM
eh gila sangat ni
14 pandai meliwat
Quote Pink_Purple 25-7-2019 04:17 PM
xbersekolah..perbuatan keji tu pandai pulak ko..
Quote ifanonline 25-7-2019 04:18 PM
budaya gay semakin meningkat...pompuan melayu main kote negro juga turut meningkat
Quote awanysss 25-7-2019 04:19 PM
pening DSP aswandy. tadi kes OKU beranak sbb kena rogol, ni kes budak kecik kena semburit pulak. tak tido malam la beliau.

semoga keturunan kite semua tak kena camni..
Quote VioletsAre_Blue 25-7-2019 04:43 PM
Budaya lgbt semakin menular
Quote gaara_X 25-7-2019 04:56 PM
alamak...semburit semakin menjadi-jadi skang nie...memalukan kaum betoi...
Quote namieamuro 25-7-2019 05:11 PM
kejiiiinye
Quote kaklong32 25-7-2019 05:13 PM
apa nak jadi budak2 skrg ni syaitttttttttt
Quote matchstick 25-7-2019 05:21 PM
Dh tu berita asek duk cerita isu semburit, liwat.. Budak2 drpd xtau apa2 jadi tau. Kita dulu zaman sekolah menengah belum tau apa itu liwat. Smpi lah timbul isu bung nuar. Lg pulak skrg maklumat di hujung jari je. Dgr je keywords tu terus boleh search di Internet
Quote Foxey 25-7-2019 05:31 PM
Kira budak lagi dia ni dah pandai meliwat. Trauma budak yang diliwat tu. Masalah sosial kian parah sekarang ni
Quote Artemesiaa 25-7-2019 05:44 PM
Kanak2 lelaki pun dah tak selamat tinggal sendirian dirumah tampa pengawasan orang dewasa
Quote buapakperut 25-7-2019 06:36 PM
taguna ko dahle tak sekolah, buat sundal kat anak orang, luar tabiie, muda2 dah napsu Syetan. sebat je bior insaf
Quote teen_angelJB 25-7-2019 07:17 PM
6tahun baya anak aku wei..
Budak 6thn skg ada yg dah advance..
Dah tahu anggota bdan even they know kissing tu ape..
Sian la hai budak sekecil itu dah kena hadap remaja yg mental koyak cmni..
Quote EvieWanKenobi 25-7-2019 07:48 PM
rosaknya budak2 sekarang..
Quote awanearisu 25-7-2019 07:52 PM
buapakperut replied at 25-7-2019 06:36 PM
taguna ko dahle tak sekolah, buat sundal kat anak orang, luar tabiie, muda2 dah napsu Syetan. sebat  ...

Budak 14 tahun jadi begitu pun hasil didikan dan pendedahan dari orang sekelilingnya. Kena cari siapa dalangnya.
Quote slavehunter 25-7-2019 08:01 PM
Umur 14 tahun macam mana dia tau nak buat2 tu yea? Nak keras nak masukkan? Pestu buat kat budak lelaki. Adakah dia pun mangsa pedo gay seterusnye dia pun buat benda sama ke budak kecik? Atau dia belajar dari handphone? Aku memang dah lama tak agree budak2 sekarang ada access to internet.
Quote sitiselangor 25-7-2019 08:40 PM
kau gay sejak umur 24 la, kata umi filda kat jemin

Lihat semua komen(39)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.229417s Gzip On
To Top