Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Isteri Buat Baby Shower, Ammar Alfian Tak Nampak Bayang Pun?

25-7-2019 03:43 PM|Oleh: Saiful| Komen: 70

Foto: IG
Isteri Ammar Alfian, Nelissa Nezam ada berkongsi gambar-gambar di sekitar majlis baby shower yang diadakannya baru-baru ini.

Cantik sungguh bakal ibu ini. Difahamkan majlis tersebut dihadiri oleh ahli keluarga dan teman-teman rapat.


Kapsyennya,"Just me and you baby," dengan tanda pagar #babyK.

Nelissa juga ada berkongsi rasa teruja ditinya menanti kelahiran anak pertama itu.



"Berjaya sampai ke 36 minggu. Macam tak percaya saya dan bayi berjaya hingga ke waktu ini. Pastinya dia sangat penyabar seperti ibunya. Kita cuba ke minggu 37 okey?

"Saya sangat respek terhadap golongan wanita terutama ibu. Kita berjaya mengawal mental, fizikal dan emosi dengan baik.

"Saya sudah bersedia untuk memasuki fasa baharu dan bertemu dengan cinta hati saya," tulisnya.


Namun tak ada satu pun gambar Ammar terselit di situ.
 
Iyalah sebelum ini Ammar 'kantoi' curang kan, mungkin pasangan ini belum berbaik sepenuhnya.

Tapi bila jenguk IG Ammar, dia sekarang ini berada di Sepanyol. 


Majlis isteri sendiri takkan tak tahu kan? Apa pun doakan sahajalah yang baik-baik buat mereka. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 70
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Haziq Putera Band Nyaris Dipotong Kaki Kanannya, Linda Eva Minta Bantuan Orang Ramai

Komen Terbaru

Quote ReginaGeorge 29-7-2019 12:00 PM
Ammar.. Ammar.. Hm Hm Hm...

Lain-lain Komen

Quote Kurex 25-7-2019 03:58 PM
Semoga dapat sandar di lengan ammar sambil memegang erat lengan ammar
Quote aemon 25-7-2019 04:00 PM
Lawo nellisa ni.tp muka kelly sgt
Quote aemon 25-7-2019 04:01 PM
Kurex replied at 25-7-2019 03:58 PM
Semoga dapat sandar di lengan ammar sambil memegang erat lengan ammar

Nak tergelak tgk caption kurex..
Quote jijilaaa 25-7-2019 04:01 PM
apa benda la baby shower ni....baik buat kenduri doa selamat...doakan moga mudah bersalin..baby siha walafiat ke apa...adore sngat la dgn budaya mat salleh tu
Quote aammyy 25-7-2019 04:02 PM
Hopefully mental sheolls kuat. Family support tu penting bila husband tak memainkan peranan.
Quote doubleA 25-7-2019 04:06 PM
semoga semuanya dipermudahkan, hot mum sangat nelissa
Quote duri_durians 25-7-2019 04:08 PM
buruk nya body ammar ni.. obses sgt buat badan.

leher dah kembang semacam..
Quote kualibesi 25-7-2019 04:12 PM
SEMOGA DIPERMUDAHKAN
Quote mistified 25-7-2019 04:12 PM
Byknya bulu ditangan amar.
Quote samshik 25-7-2019 04:29 PM
duri_durians replied at 25-7-2019 04:08 PM
buruk nya body ammar ni.. obses sgt buat badan.

leher dah kembang semacam..

Kartun Wreck it ralph pun lg berjenis dr he olls...
Quote Star_el 25-7-2019 04:33 PM
ingatkan kawan dia belah hujung kanan tu Amelina
Quote piep 25-7-2019 04:37 PM
haritu ada event dorg  g sama2, takde pic dua orang tapi ada org tag
Quote mieymiey 25-7-2019 04:40 PM
Ammar dah serupa refrigerator.
Quote MakSedaraAtukLu 25-7-2019 04:48 PM
Set2 muka pakistan je.. Stay strong girl!
Quote cik.peah 25-7-2019 04:49 PM
cantiknya wife dia
Quote awanysss 25-7-2019 04:59 PM
duri_durians replied at 25-7-2019 04:08 PM
buruk nya body ammar ni.. obses sgt buat badan.

leher dah kembang semacam..

aipp kecik hati kurex uols ckp camtu
Quote kaklong32 25-7-2019 05:12 PM
bini pnya cantik seksi hot begini pon laki buat hal jugak eh
Quote CrowneGlory 25-7-2019 05:25 PM
Mendapatlah acah2 boleh tundukkan jantan sundal mcm tu
Quote nia_salina 25-7-2019 05:41 PM
Kurex: Semoga dapat sandar di lengan ammar sambil memegang erat lengan ammar


tadi hang baru je nak sandar kat syed sadiq dgn abg dia kurex

Lihat semua komen(70)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
3.049434s Gzip On
To Top