Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Keluarkan Album Terakhir, Faizal Tahir Bersara?

25-7-2019 09:40 AM|Oleh: HakirRahman| Komen: 80

Siapa tidak kenal dengan Faizal Tahir, antara penyanyi lelaki yang bersuara sedap, power dan tidak banyak kontroversi. Pendek kata, dia menjual bakat, bukan menjual rupa, hidup ke mahupun nak kejar glamorDia juga antara penyanyi yang suka melakukan kerja kebajikan. 

Semalam, menerusi Instagramnya, dia mengumumkan album terbarunya "Rojak" adalah album terakhir! Tetapi, dia tidak pula memberikan penjelasan lanjut mengenainya. 



Pengumuman itu mendapat perhatian ramai selebriti yang turut berasa sedih. 


ANTARA SELEBRITI YANG SEDIH
FOTO: INSTAGRAM

Adakah benar ia album terakhir atau sekadar gimik?



Dan kalau betul hendak bersara, Faizal nak buat apa selepas ni? Atau adakah dia akan muncul sebagai sebuah kumpulan, siapa tahu kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 80
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Isteri Buat Baby Shower, Ammar Alfian Tak Nampak Bayang Pun?

Komen Terbaru

Quote hayrin86 31-7-2019 08:56 AM
Elok la Faisampah Tahir bersara.. Lagu2 retro Malaysia zaman 90-an hingga awal 2000-an yang best

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 25-7-2019 09:42 AM
ramai retis cakap nak bersara..
sudahnya hadoooo..
Quote Kurex 25-7-2019 09:44 AM
Ada sisi yg menarik dekat pejal ni.. Dalam dilema nak berharap atau tak
Quote EvieWanKenobi 25-7-2019 09:44 AM
Kurex replied at 25-7-2019 09:44 AM
Ada sisi yg menarik dekat pejal ni.. Dalam dilema nak berharap atau tak

dia mai dahhh..
Quote Kurex 25-7-2019 09:50 AM
Oklah.. Semoga pejal dodoikan lagu selamat malam dekat telinga dgn nada yg sangat lembut..
Quote awanysss 25-7-2019 09:53 AM
Kurex replied at 25-7-2019 09:44 AM
Ada sisi yg menarik dekat pejal ni.. Dalam dilema nak berharap atau tak

mmg semua retis taste kau kan. ebby yus yg single mingle tu taste kau tak?
Quote Kurex 25-7-2019 10:00 AM
awanysss replied at 25-7-2019 09:53 AM
mmg semua retis taste kau kan. ebby yus yg single mingle tu taste kau tak?

Biarlah org lain yg semoga dekat eby yus.. Kesian eby yus..
Quote piep 25-7-2019 10:25 AM
alaaa... I minat dia dari OIAM. bagus suara n bagus lagunya. seem like a good father also. makin tua makin hensem
Quote famri7 25-7-2019 10:26 AM
So gambar lucah haritu memang heshe lah?.patut nak bersara?
Quote noodle.baby 25-7-2019 10:42 AM
famri7 replied at 25-7-2019 10:26 AM
So gambar lucah haritu memang heshe lah?.patut nak bersara?

Khennn.. boleh tak iolls nak relate gosip ni ngan gambar lucah hari tu
Quote adila39 25-7-2019 10:50 AM
lagu dia semua best. very humble and smart artist. mybe dia fokus cipta lagu kot.. either way.. im sure he will stick around.
Quote VirusDetected 25-7-2019 10:50 AM
bersara wat album..
single mungkin ada je kotttt
Quote Boomibulat 25-7-2019 10:51 AM
Kurex replied at 25-7-2019 09:50 AM
Oklah.. Semoga pejal dodoikan lagu selamat malam dekat telinga dgn nada yg sangat lembut..

Dgn FT pn engkau bernafsu jgk yer...kat mana sisi menarik dia?aku yg normal x nmpk ape2 pun
Quote sukacactus 25-7-2019 10:54 AM
Terkesan dgn leaked photo aritukah?
Quote AbukRokok 25-7-2019 11:00 AM
knp nk nbersara malu gambar bogel tersebar ke
Quote AbukRokok 25-7-2019 11:01 AM
pergi gym kerap lg... dah cukup sado cantik badan xdelah malu2 gambar bogel tersebar...bangga lagi ada
Quote jijilaaa 25-7-2019 11:02 AM
cakap je tu..mana ada kerja y boleh bg kemewahan selain dr menyanyi tuu..esok2 dah xde duit..buat la come back
Quote edoraixora 25-7-2019 11:03 AM
maybe dia nak fokus keje2 belakang tabir jer
Quote Themilo 25-7-2019 11:18 AM
saje test market je tu, persis atok buat pengumuman bersara time PAU dulu  
Quote nurbaya 25-7-2019 11:23 AM
Kurex replied at 25-7-2019 09:50 AM
Oklah.. Semoga pejal dodoikan lagu selamat malam dekat telinga dgn nada yg sangat lembut..

Eh, mana dia ungkapan moga FT dtg mendakap Kurex dari bahagian hadapan? Plisss.

Lihat semua komen(80)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.132102s Gzip On
To Top