Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tertekan Bila Langgar Lubang, Naik Eskalator Pun Boleh Buat Wanita Ini Capai Puncak Syahwat!

24-7-2019 06:11 PM|Oleh: LilRose| Komen: 21

Mungkin sesetengah orang akan menganggapnya sebagai anugerah jika boleh mencapai kepuasan syahwat lebih dari sekali.

Namun, bagaimana jika seseorang terpaksa melalui kemuncak syahwat di mana sahaja dan pada bila-bila masa? 

Seorang wanita dari Glasgow, Scotland berasa sangat tertekan apabila dia tidak dapat mengawal rangsangan seksual.


Kredit foto: Herald and Times /SWNS

Menurut Metro.co.uk, Maria, 61, menderita Gangguan Rangsangan Genital Berterusan (PGAD) dan merasakan situasinya itu telah merosakkan hidupnya.

Difahamkan, keadaannya itu membuat dia sukar untuk keluar rumah kerana terpaksa melalui kemuncak syahwat dalam apa jua keadaan tanpa melakukan hubungan intim.

Kereta terlanggar lubang, pergolakan pesawat, menaiki eskalator, mahupun getaran akibat gesekan biola, semuanya boleh menyebabkan wanita itu mencapai kepuasan syahwat tanpa dapat dikawal!


Gambar Hiasan

"Saya tak tahu berapa ramai wanita akan mengatakan bahawa mereka boleh mencapai klimaks dengan hanya menghadiri konsert Shania Twain," ujarnya yang mendakwa hidupnya hampir 100 peratus musnah akibat situasi dideritainya itu.

Malah, Maria terpaksa berhenti daripada mengikuti aktiviti kesukarelaan kerana nak bergerak sedikit sahaja pun boleh buat dia terangsang.

Janda tiga anak itu dikatakan sudah mencuba pelbagai cara termasuk fisioterapi dan suntikan steroid pada bahagian kelentitnya.

Maria mendakwa, keadaannya itu berlaku selepas menjalani pemeriksaan rutin ginekologi di Hospital Stobhill, Glasgow pada September 2017, di mana seorang pakar runding 'merempuh' spekulum ke dalamnya.

Dia takut untuk mencuba Botox sekiranya ia meninggalkan ketidaknyamanannya selepas menjalani pemeriksaan ginekologi rutin di Stobhill Hospital Glasgow pada September 2017, di mana seorang perunding memasukkan alat perubatan spekulum untuk memeriksa farajnya.

Sebulan kemudian, Maria mula merasakan gejala yang kemudian didiagnos sebagai PGAD akibat kerosakan saraf pudendal.

Permohonannya menjalani rawatan bagaimanapun ditolak Perkhidmatan Kesihatan Nasional (NHS) Greater Glasgow dan Lembaga kesihatan Clyde.

Maria kemudian dirujuk ke London untuk rawatan memandangkan Scotland tidak memupnyai pakar PGAD.

Semoga Maria bertabah dan boleh sembuh dari penyakitnya itu. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 21
Komen

Previous : Tanam Aksesori Dalam Mata. Tak Takut Ke?

Next       : Isu Tabu: 'Sakit Tapi Sedap', Pengakuan Gadis Melayu Suka BDSM

Komen Terbaru

Quote -Suri- 13-8-2019 01:20 AM
Kesiannya..

Lain-lain Komen

Quote fyna84 24-7-2019 07:05 PM
Baca kat forum omputih katanya mungkin dibomoh2 kan . Wallahualam
Quote CiliPadiSedap 24-7-2019 07:16 PM
sis vokuru pula kemuncak syahwat dia hadir kalau vibrator switch on
Quote imransulaiman 24-7-2019 07:19 PM
Syahwat dan inzal tu sama ke?
Quote Boomibulat 24-7-2019 07:57 PM
imransulaiman replied at 24-7-2019 07:19 PM
Syahwat dan inzal tu sama ke?

Syahwat tu nafsu seks..manakala inzal pula keluar air..
Quote rhea85 24-7-2019 09:52 PM
Kesian dia....
Quote sarah82 24-7-2019 10:24 PM
Ada seorg wanita africa Amerika... Dia climax 100 sehari sbb penyakit ni. Muda lagi.. Tgk kat documentary semlm
Quote kualibesi 25-7-2019 01:04 AM
Kesian nya. Apa pun xboleh buat
Quote ayrasafiya 25-7-2019 01:26 AM
Kalau kecik2 dulu bersunat konpem tak jadi macam ni {:smile
Quote NoraAnne 25-7-2019 02:37 AM
Kesiannya semoga kesembuhan buat beliau
Quote fliphair8 25-7-2019 09:11 AM
Camne la nak berfungsi normal yer, kesian dia. semoga ada kesembuhan
Quote VirusDetected 25-7-2019 10:16 AM
sian acik tu...
still kn hadap / tanggung sehingga umo 61..
Quote grouper 25-7-2019 11:42 AM
Kiranya die selalu mengalami dehidrasi la ye..
Quote chinta89 25-7-2019 11:59 AM
kesiannya...........
Quote telracs 25-7-2019 12:51 PM
CiliPadiSedap replied at 24-7-2019 11:16 AM
sis vokuru pula kemuncak syahwat dia hadir kalau vibrator switch on

Hahaha... ...hadoi....
Quote Lolalala 25-7-2019 01:52 PM
dalam cerita Greys Anatomy ada sekali kes macam ni. Lupa dah mcm mana ceritanya. Mudahan beliau jumpa laaa pkar yg boeh merawat
Quote kualibesi 25-7-2019 02:39 PM
aah, kalau tgk greys anatomy ada. meredith and team xslp rawat kn
Quote Foxey 25-7-2019 11:18 PM
Kesian aunty ni, terseksa jadinya. Nak buat aktiviti2 harian pun susah
Quote LadyCarefree 27-7-2019 11:12 PM
VirusDetected replied at 25-7-2019 10:16 AM
sian acik tu...
still kn hadap / tanggung sehingga umo 61..

Baca tak artikel tu sebelom komen?
Quote shark_eow7 8-8-2019 09:48 AM
kesian dapat sakit macam ni.. seksa hidup

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Google play
     Twitter
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.085583s Gzip On
    To Top