Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Anak Berderet Tapi Seksi Kalah Anak Dara! Suami Nora Danish Tak Reti Tegur Ke?"

24-7-2019 01:09 PM|Oleh: Saiful| Komen: 169

Foto: IG

Dah beranak dua, tetap cantik tetap langsing. Tiada siapa yang boleh menafikan penampilan Nora Danish.

Sekarang ini, Nora dan keluarga sedang bercuti di Bali Indonesia.



Tengok di Instagram, memang syok habis! Habiskan masa di tepi pantai dan macam-macam lagilah.

Tapi, ada satu gambar Nora pakai dress kotak-kotak warna biru bersama anak-anaknya yang paling menjadi perhatian.



Memang hot. Tak nampak macam ibu, nampak macam seorang kakak mendukung adik pula.

Tapi, ramai yang kurang senang sebab katanya terlampau seksi.




"Suami langsung tak ada tegur isteri tayang aurat!" 

"Suami dayus, harap kaya tapi tak mampu belikan isteri baju cukup kain."

Baca lagi komen:



Rasanya, dah banyak kali Nora menerima kecaman sebegini, jadi mungkin dia dah tak ambil pusing. Asalkan Nora happy tak begitu? 
- CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
3
Bosan
4
Komen: 169
Komen

Previous : "Tak Kisah Tak Ada Pakwe, Tuhan Bagi 4 Flat Masters"- Pengalaman Patah Hati Najwa Latif

Next       : Semua Tergamam, Tak Percaya Zizi Kirana Kahwin Dengan Ebby Yus

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 6-8-2019 12:46 AM
Iols tgk yg video reaksi America people kat a few IG retis. Mekjurah (over, too much), mirah Filzah positive gaklah, lopak biasa je, to tang nora Danish diorng suka weyh.

Lain-lain Komen

Quote Mfzg89 24-7-2019 01:24 PM
laki dia keje ape?
Quote azwanaliori 24-7-2019 01:25 PM
Yg beriya tutup selubung bini mcm nangka pulak slalunya jugaklah yg gatal like gmbr pmpuan seksi kt ig kihkih
Quote prettyuglybabe 24-7-2019 01:28 PM
hek eleh.. biasa la orang urban pakai gitu..
ko orang kampung pi balik dok kampung..
sibuk tegur bini orang, family sendiri pun entah-entah ramai je aurat terbukak..
Quote Gumball 24-7-2019 01:29 PM
Yang susah hati sangat tuh kenapa..
Apa pun laki dia kot yang tanggung..
Tapi komen tuh nampak naw komen jeles..
Quote SherryZass 24-7-2019 01:29 PM
Udah lakinya suka dia menyeksi......
Quote Abot 24-7-2019 01:30 PM
hahahh rajin netizen jd setajah
Quote bawangkecik 24-7-2019 01:32 PM
masuk facebook memang mendapatlah komen macam ni kahkah
Quote Lavender_Violet 24-7-2019 01:33 PM
Apa lah seksinya dress up macam gitu...dari dulu kot dia dah pakai mcm tu
Aku cuma nak hencap boleh tak stop upload pic menggesel bercium segala tu
Dah macam half porn! Banyak gambar lain lagi boleh upload kot
Netizen pulak....sorang2 macam dibawah lindungan kaabah nak hencap segala
Ned tu sejak dari azali...sejak dgn Bee Khan dulu...ada ke reti nak jaga aurat wife2 dia?
Please lahhhh netizen pun
Quote pumpkinpatch 24-7-2019 01:35 PM
meanwhile ND senang hati  berliburan yg lain berperang kat FB/IG
Quote perumash 24-7-2019 01:36 PM
prettyuglybabe replied at 24-7-2019 01:28 PM
hek eleh.. biasa la orang urban pakai gitu..
ko orang kampung pi balik dok kampung..
sibuk tegur b ...

Kalau ND tak seksi mungkin Ned cari lain. Kan sekarang zamane curang. Isteri mithali di tinggalkan
Quote tupperwarepink 24-7-2019 01:37 PM
lantaklah diaa
comel and muda lagi nak pakai macam tu
nanti da 50 tahun ke atas pakai macam tu selayaknya la kena bawang lagi
Quote vee_zara 24-7-2019 01:37 PM
Serius cakap body nd ni montok laaa.. mcm bunga sinclair. I mmg aim nak dpt body gini. So hott!!
Quote sarah82 24-7-2019 01:40 PM
Biar la.. Dosa suami dia tanggung..
Quote jijilaaa 24-7-2019 01:41 PM
biaq p kat dia la..xminx duit hampa pun..netizen oo netizen
Quote Sachacha 24-7-2019 01:48 PM
Bagus netizen ni tolong susahkan hati  sambil jadi setajah jadian
Laki dia lek lek je
Quote matchstick 24-7-2019 01:58 PM
Body gebu gebas... Laki dia pulak bangga bini tayang. Lantak dia lah... Kurang sikit saingan kita nk masuk syurga
Quote Kurex 24-7-2019 01:59 PM
Dah tua tak payah la pose comel2
Quote nyra 24-7-2019 02:00 PM
biarla..laki die ade kan.
Quote Miawlover 24-7-2019 02:01 PM
Dh mmg lifestyle dia org gitu.. Netizen ni pun..

Lihat semua komen(169)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.131983s Gzip On
To Top