Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Kalau Mereka Minta 8, Saya Bagi 14"- Fasha Sandha

24-7-2019 11:50 AM|Oleh: Shimmer Shine| Komen: 71



Fasha Sandha kata muka baru ramai, tapi dia tetap laris di pasaran


"Jika mereka minta lapan komitmen kita di media sosial, saya akan buat 14. 

Malah bukan 100 peratus sahaja, tapi 200 peratus komitmen yang saya berikan."


Tidak seperti pelakon senior yang lain, Fasha Sandha, 35 menyatakan yang dia tidak gentar dengan persaingan. Malahan tawaran berlakon juga tidak putus putus diterimanya membuatkan Fasha masih kekal relevan dalam industri seni ini. Hal ini membuatkan isteri kepada Aidil ini sentiasa bersyukur, menghargai dan komited dengan apa yang dilakukannya sekarang.



"3 Rahsia ini untuk kekal diingati dalam industri seni. Alhamdulillah, saya berbesar hati apabila masih diterima dan diberikan peluang untuk berada dalam bidang seni meskipun kini bakat baru muncul bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan," katanya kepada Harian Metro.

Bagi Fasha dia menyukai kerjaya lakonan sejak usia muda lagi. Segala-galanya diturunkan sepenuh hati. Jadi, walaupun kadang-kadang rasa penat, ianya bukan masalah.


"Saya tak berkira untuk promosikan sesuatu yang ada kaitan dengan diri. Apa pun, terpulang kepada individu jika menuntut bayaran untuk melakukan promosi kerana itu hak mereka. Jika tanya saya, memang saya suka promosikan drama lakonan saya malah saya turut mempromosikan drama lakonan adik saya."

Padanlah Fasha Sandha selalu menjadi pilihan penerbit drama sebab dirinya begitu mencintai kerjaya lakonan sekaligus komited. Baguslah macam tu. Jadi, tidaklah semuanya pelakon yang muda-muda sahaja menghiasi kaca televisyen. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 71
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Hot Dan Seksi, Fify Azmi Tayang Bra Putih Pergi Konsert

Komen Terbaru

Quote sachi 26-7-2019 05:35 PM
Primadona....mcm x layak ja sorg 2..

Lain-lain Komen

Quote chinta89 24-7-2019 12:01 PM
so?                                                                    
Quote dubuk 24-7-2019 12:03 PM

so long ...
Quote blekkep 24-7-2019 12:07 PM
Ye pasah...retis senior rmai yg brkire nk pomot kt ig memasing...gud job
Quote pencintaABC 24-7-2019 12:09 PM
Team pasha sandah. Yg lain acah2 good tak nak promote kat social media mintak extra payment. Tau x production house n tv station pon struggle ekonomi sekrg ni.
Quote dutch_lady 24-7-2019 12:13 PM
hat tang disiplin and komitmen dia mmg layak dipuji lah...
Quote minahgempal 24-7-2019 12:17 PM
igt lgi fasha dlu kena banned dgn reporters..suka fasha skrg nie..nmpk matang and positif..semoga berjaya dan kekal dlm industri lakonan..
Quote fliphair8 24-7-2019 12:37 PM
Suka tol aku lakonan dalam cite semua salahku tu, hebat pasah and hero si anak tu pun hebat. Bagus drama ni, banyak teladan, jarang drama cover pasal topik "asal berlaki" ni.
Quote Kurex 24-7-2019 12:39 PM
Suka drama CHINTA
Quote aminsaniah 24-7-2019 12:39 PM
buat apapun dlm dunia ni, kita kena komited
Quote samshik 24-7-2019 12:43 PM
Walaupun ex birah.. But she has good discipline.. Tu mmg xleh nk deny..
Quote AshkieLa 24-7-2019 12:44 PM
bagus la..
artis mana yg start nak promote kat socmed nak kena bayor lebih tu..
fefeeling nau.
lainlaa korang tu terkenal spesis Keanu Reeves..
takde socmed pun laku je movie...
Quote yeos2 24-7-2019 12:47 PM
bukan ke dgn promote drama/apa yg depa berlakon ni secara tak langsung promote diri depa sendiri jugak... patut ke ada payment lain utk tu?

good job FS, dgn cara camni makin banyak job dia akan dapat lepasni
Quote ihtisyam1 24-7-2019 12:51 PM
Dia Ni berlakon memang best, disiplin pun bagus
Quote Chairman 24-7-2019 01:01 PM
Beliyau memang hebat lakonannya{:good
Quote EvieWanKenobi 24-7-2019 02:01 PM
all the best to u, Fasha..

#wlfs
Quote annabellaruz2 24-7-2019 02:06 PM
AshkieLa replied at 24-7-2019 01:44 PM
bagus la..
artis mana yg start nak promote kat socmed nak kena bayor lebih tu..
fefeeling nau.

tu hah, si kinah perasan pelakon popular.


Quote annabellaruz2 24-7-2019 02:08 PM
lagi sorg aku suka...ustaz hamadi aka azhan rani..
pun rajin gak promote drama2 lakonan dia kat ig..
Quote kakasotong2 24-7-2019 02:26 PM
Setepek la kena pd retis yg berkira sangat nak promote drama lakonan sendiri kt ig siap mintak charge tambahan lg utk promote drama kat socmed

Ada retis lain tu lg berat je nak promote drama sendiri kt ig, post 1 minggu skali kdg2 teaser drama sendiri pdhl cerita airing hari2. Ada plak promote drama kt igs je. Job nak tp berkira bab gitu.

So jangan pelik la if balik2 muka yg sama je yg dpt job kt tv ni. Lps tu kata xsesuai la, mak muda sgt  la, orang nya gemuk la sado la kertu la xsesuai pegang watak sekian2. Suara katun la

Pengarah/producer ada sesetengahnya cari pelakon yg bebetul komited. Xnak layan retis yg banyak cekadak bunyi itu ini.  Ada plak producer/pengarah/stesen tv plak jenis sanggup layan kepala retis yg bermasalah. Asal drama rating tinggi.

Semoga uols laris sampai bila2 Fasha!! Ini mmg minat uols kan. Niat bukan sekadar utk cari rezeki semata2, buat kerja biar la elok2, berlakon molek2. Semoga diberkati segala usaha & pengorbanan uols selama ni



Quote nyra 24-7-2019 02:31 PM
bagus fasha.

Lihat semua komen(71)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.150775s Gzip On
To Top