Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Neelofa Rakam Lion King Dalam Wayang! Netizen Tak Puas Hati, Tak Ada Tindakan Ke?

23-7-2019 02:18 PM|Oleh: Saiful| Komen: 276

Semua sedia maklum, ianya adalah satu kesalahan sekiranya merakam filem yang sedang ditayangkan di dalam panggung wayang.

Sesiapa yang didapati melanggarnya akan dikenakan hukuman sebanyak RM20,000 atau penjara tidak melebihi lima tahun.


Foto:IG

Bagaimanapun, Neelofa nampaknya mungkin tidak tahu atau tidak sedar apa yang sudah dilakukannya.

Melalui Insta Story, pelakon ini ada memuat naik beberapa sedutan filem Lion King.



Apa lagi, kecohlah jadinya bila ada netizen yang tidak berpuas hati dengan Neelofa! 

Katanya, tidak ada sesiapa ke yang nak cakap apa-apa tentang perbuatan Neelofa itu?

Atau adakah disebabkan dia seorang artis, maka dia boleh buat apa sahaja yang dia nak?


Foto: Twitter

Difahamkan TGV Cinemas ada memberi maklum balas.



Namun, setakat ini belum ada apa-apa perkembangan lagi.

Kita nantikan sahaja. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 276
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : "Kalau Mereka Minta 8, Saya Bagi 14"- Fasha Sandha

Komen Terbaru

Quote Zeatyisaac 27-7-2019 10:45 PM
She upload on Twitter? I don't think she is bimbo, more to ignorant.

Lain-lain Komen

Quote damian_lee 23-7-2019 02:28 PM
Edited by damian_lee at 23-7-2019 10:24 AM

Ohemgeeee bimbo nyaaa

Abam pinas mana???
Quote lizaluvliz 23-7-2019 02:29 PM
non stop create drama
Quote gadis_tulip 23-7-2019 02:30 PM
Biasa la terkenal dengan kebimboan. Sama cam kes vivy. Rekod citer crazy rich asian.
Quote miznora 23-7-2019 02:31 PM
ambik je tindakan
Quote Mleeen82 23-7-2019 02:31 PM
dah ambil tindakan ke lum?
Quote wickedwisdom 23-7-2019 02:31 PM
bimbosnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Quote prizadane 23-7-2019 02:34 PM
Lopak dulik apa. She don’t care about plagiarism pun. Tudung sheols pun banyak kali plagiat design orang kan. N as for recording the movie scene, pada sheols no harm kot. Sheols kan banyak cable dalam industry ni..
Quote aechae 23-7-2019 02:35 PM
So setara dgn ara jo yg ada kes gini jugak lh haritu kan? Huk alohh
Quote Dadadi 23-7-2019 02:36 PM
teringat kes ara af..rasa mmg tiada tindakan
Quote hzln 23-7-2019 02:42 PM
Mujo pilem luar
Kalu filem lokal
Biru muka atuk finas nak membekap awek
Quote shuerin 23-7-2019 02:42 PM
rimas betul org yg sket2 nk update igstory ni...

nk tgk wayang, buat cara nk tgk wayang. ke ada pollower DM mntk sinopsis...

Quote matjerk 23-7-2019 02:44 PM
Tau dia bimbo... Tp Tak sangka dia sebimbo ni...
Quote chandrahusin 23-7-2019 02:48 PM
Lofa dh setaraf sebimbo Aliff Syukri.. kahhh
Quote jijilaaa 23-7-2019 02:50 PM
bodohnya lopak
Quote kaklong32 23-7-2019 02:52 PM
bimbo bertubi2 lopa dapat
Quote rbmy 23-7-2019 02:55 PM
Rasa2 GSC amik tindakan ke. rasanya settle luar ni.. biasalah lopak.
Quote minahmanja 23-7-2019 02:57 PM
sapa pulak yg berani nk amik tindakan kat lopa ni..mustahil la
Quote Tweety_Senrose 23-7-2019 03:02 PM
Tag lah director lion king tu. Mungkin diorang boleh take action.
Quote kakasotong2 23-7-2019 03:08 PM
Dekat twitter td acc @gsccinema siap tag @Disney lg utk tindakan katenye berkenaan isu ni.

Sama2 kita nantikan

Lihat semua komen(276)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.122368s Gzip On
To Top