Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Ini Kali Pertama Dan Terakhir Saya Jawab" - Syafie Naswip, Aishah Azman Putus Tunang?

23-7-2019 01:25 PM|Oleh: LilRose| Komen: 78

Baru beberapa bulan bertunang, Syafie Naswip dan Aishah Azman sudah putus? Sekejapnya! Apa dah jadi ni?


Kredit foto: mStar Online

Jawapan Syafie mengenai perkara itu akhirnya merungkai teka-teki yang sering bermain di benak peminat dan warganet apabila gambar pertunangan mereka 'ghaib' dari sosial media.

"Ya, kami sudah putus tunang. Itu sahaja kenyataan yang dapat saya berikan. Malah jika ada yang bertanya, saya tidak akan menjawab lagi tentang perkara ini," tegasnya yang enggan perkara itu dipanjangkan.



Memetik Astro Gempak, Syafie bagaimanapun menegaskan keputusan untuk putus tunang itu dibuat dengan persetujuan bersama.

"Tidak ada orang ketiga, mahupun masalah keluarga, tetapi saya rasa dugaan bertunang ini terlalu berat dan tidak mampu untuk meneruskan.

"Jika dugaan ketika ini sudah tidak mampu saya tanggung, bagaimana nanti apabila sudah berkahwin?" katanya.

Tegasnya lagi, ini kali pertama dan terakhir dia membuat kenyataan mengenai pertunangannya yang terkandas di tengah jalan.

Aisyah yang dihubungi bagaimanapun enggan mengulas lanjut mengenai perkara itu.



"Buat masa sekarang, saya tidak mahu keluarkan apa-apa statement. Kalau pihak Ayie (Syafie Naswip) mahu berkata apa-apa, saya tidak boleh menghalang.

"Saya akui dugaan ketika bertunang sangat berat," luahnya.


Kredit foto: Kosmo!

Syafie dan Aishah yang melangsungkan pertunangan pada 7 April lalu dijangka menamatkan zaman solo hujung tahun ini, namun tiada jodoh mereka. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 78
Komen

Previous : Berbalas Mesej I Love You, Nabil Mahir Dengan Ayda Jebat Bercinta Ke?

Next       : Neelofa Rakam Lion King Dalam Wayang! Netizen Tak Puas Hati, Tak Ada Tindakan Ke?

Komen Terbaru

Quote dua_chzy 30-7-2019 04:31 PM
Edited by dua_chzy at 30-7-2019 04:33 PM
lazim replied at 28-7-2019 10:11 PM
Teringat kes along cham dlu.. maki3 along skli zila yg taik.. ni sama la rmi tertifooo


Akak pro Syafie. Akak tak pircaya tino tu since takda gamba kena belasah diup dan takda sepital or klinikal report pasal kena belasah katanya.

Lain-lain Komen

Quote hasniey 23-7-2019 01:29 PM
Aik?
Bru bapehari lps tgok hashtag dia #tunangaishah
Putus pulok dah
Quote justchu 23-7-2019 01:32 PM
mcm baru je tgk dlm tv aritu bertunang, biar benar la budak2 ni
Quote kokocrunch 23-7-2019 01:36 PM
dah putus pulak...takde jodoh
Quote awanysss 23-7-2019 01:41 PM
tiada jodoh dah. elok la putus dr bercerai berai kemudian hari..
Quote Bantalkuning 23-7-2019 01:41 PM
serius la??? besar besaran kot time tunang hari tu
Quote ummy43 23-7-2019 01:51 PM
aishah ni canteknya, tapi sayang, kejap je tunang dah  putus pulak
Quote Xim 23-7-2019 01:54 PM
why lah . hmm brtabahlah . ayie kan anak tunggal .
Quote Victorioussss 23-7-2019 02:02 PM
Ok bole iols try ex tunang dia
Quote buapakperut 23-7-2019 02:18 PM
bergetar soltan enggang nampak baju tunang heols ni
Quote piep 23-7-2019 02:27 PM
sayangnya.. dua2 Nampak budak baik.
Quote Orix 23-7-2019 02:32 PM
buapakperut replied at 23-7-2019 02:18 PM
bergetar soltan enggang nampak baju tunang heols ni

helang hurkeh... helang..................
Quote natrahn 23-7-2019 02:32 PM
allah....takde jodoh... bunga bukan sekuntum, kumbang bukan seekor
Quote akies 23-7-2019 02:37 PM
Muda lagi. esok2 dh kawin dgn org lain pulak
Quote CiliPadiSedap 23-7-2019 02:40 PM
engang sama enggang terbang, helang putus waze signal
Quote dahlamadah.. 23-7-2019 02:40 PM
masa zaman berkawan2 dulu.. mesra, rapat n nampak serasi nau..!

giler byk video diorang kat u-tube, sama-sama nampak hepi jerrr
Quote ad_hoc79 23-7-2019 02:41 PM
semoga mereka berdua tabah
Quote kaklong32 23-7-2019 02:49 PM
xde jodoh.. suka tgk si syafie ni masak2
Quote mizZue 23-7-2019 02:51 PM
Sungguh2 ayie cari duit jual meboi,semboi,koboi dia..bagus bdknya..takpelah ayie..btl jg..kalau xserasi baik stop skrg.life goes on dikkk...
Quote seri_mawr 23-7-2019 02:58 PM
uiks...takde spekuan knp mereka putus...

kira agak bersih la nama dua org dari gosip2 liar...

takde jodoh...moga masing2 di beri jodoh yang lebih baik suatu hari nanti...

Lihat semua komen(78)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.124443s Gzip On
To Top