Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Memang Asal Famous Jual Mahal Eh?" - Boba Tea Dato Vida Didakwa Mahal Sangat?

6-8-2019 12:54 PM|Oleh: SakuraJo| Komen: 247

Usahawan kosmetik, Dato Seri Vida nampaknya melebarkan lagi perniagaannya dan kali ini meneroka bisnes makanan dan juga minuman. 

Selepas tampil dengan kerepek salmon skin menggunakan jenama Cik B (iaitu anaknya), kini pengasas Qu Puteh itu memperkenalkan minuman yang semakin viral kini iaitu boba milktea juga di bawah jenama Cik B. 

Sememangnya nampak begitu menggiurkan boba tea Cik B ini. Tak percaya boleh lihat sendiri menerusi IG Dato Vida. 


Malah, katanya boba tea ini lain dari yang lain kerana didatangkan dengan roasted cream brulee. Selain itu ada juga yang menggunakan coklat Belgium. Sedapnya!

Namun, yang tidak enaknya didengar bila ada sesetengah warganet mula 'komplen' minuman tersebut dijual dengan agak mahal iaitu RM15.


Memang jauh beza dengan minuman boba tea lain yang lazimnya antara RM6 hingga RM10 sahaja. 

Anda boleh baca komen di bawah:




Apa pula pendapat anda? Adakah RM15 terlalu mahal untuk minuman boba tea atau sebaliknya? - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
0
Komen: 247
Komen

Previous : "Anak Saya Bukan Baby S*****, Stop Guna Gambar Saya!" - Puteri Sarah Liyana Bengang

Next       : "Sekarang Dah Boleh Nampak Leher, Betis"- Lihat Reaksi Mira Filzah Bila Diperli Individu Ini

Komen Terbaru

Quote afidahhb 19-9-2019 07:10 PM
beli boba brown sugar milk tea di secret recipe.. regular sj pn rm7.50

Lain-lain Komen

Quote Xim 6-8-2019 12:57 PM
HOW T ke HAWT ni ? Confuse aku . Ke aku rabun ni ?
Quote lattehazelnut 6-8-2019 12:59 PM
Kalah sbux
Quote lilacomot 6-8-2019 12:59 PM
nasib la x berminat mknn cmni...xkose nk kaya kn org kaya
Quote LoveliesHate 6-8-2019 12:59 PM
wowww drpd cikB
Quote CardiGans85 6-8-2019 12:59 PM
Jarang minum air mcm ni. Klu p tealive etc pun amik peach tea or sewaktu dgnnya.
Quote Xim 6-8-2019 01:00 PM
Btw kalau rase mhl baik jgn beli . Bazir jer beli mhl2 . Coolblog jugak sdap
Quote gujiwa 6-8-2019 01:00 PM
kat twitter ASH ada satu boba with taufu fa.. SS15 nampak menarik..
Quote diggerr 6-8-2019 01:03 PM
Boleh dapat 2 tealive kot
Quote kualibesi 6-8-2019 01:06 PM
mungkin setaraf brand overseas seperti starbucks . ahahhahaha
Quote ogata 6-8-2019 01:07 PM
unhealthy food..

boba high sugar..

Quote Boomibulat 6-8-2019 01:09 PM
Kulit cik b dh cerah..kat cup tu
Quote Boomibulat 6-8-2019 01:10 PM
kualibesi replied at 6-8-2019 01:06 PM
mungkin setaraf brand overseas seperti starbucks . ahahhahaha

Product yahudi vs muslim..
Quote CiliPadiSedap 6-8-2019 01:11 PM
Kaka biasa minum vova dengan vape dan shisha.
Quote buragazz 6-8-2019 01:22 PM
Hadap naw2... cool blog tak sampai 6 hengget.. itu pun sebulan sekali je berani.. tapi memang aku tak amek bobba nya tu.. err soalan bimbo.. bobba tu yang diorang kata pearl tu kan.. ke aku salah...
Quote missinpiece 6-8-2019 01:23 PM
Nampak best. Kalau mampu beli. Kalau x cari mana harga mampu beli. Bagusla Cik B kecik2 dah ada minat n produk makanan ni bagi iols ok lagi la daripada yg merepek timbang kilo tu.
Quote matbad 6-8-2019 01:28 PM
Boba cik b utk org have2 yg tak suka ada rasa ja..
Yg tak have2 sila beli kt tmpat laij yg murah dan sgt sedap
Quote kakyungpilah85 6-8-2019 01:28 PM
Boomibulat replied at 6-8-2019 01:09 PM
Kulit cik b dh cerah..kat cup tu

hahaha...hawau sungguh!penat aku tahan gelak depan bos aku ni...!!!
Quote buapakperut 6-8-2019 01:31 PM
makanan tah ape2 je dorang jual.. asalkan boleh je.. kang jadi badan cam bida dan cikb
Quote hyie 6-8-2019 01:37 PM
taknak lah beli, kang mulut aku jadi muncung macam vida

Lihat semua komen(247)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102625s Gzip On
To Top