Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Elfira Loy Tak Mabuk, Alkohol Tak Baik Untuk Baby

22-7-2019 12:27 PM|Oleh: Saiful| Komen: 88

Dijangka bersalin Oktober nanti, makin berseri-seri Elfira Loy. Tengok di Instagram, memang bahagia disamping suami tercinta.

Bercuti ke sana ke mari, ada peminat yang tanya Elfira tidak mengalami mabuk ke sepanjang hamil?


Foto: IG

"Hi El. Nak tanya sepanjang you pregnant, you ada mabuk-mabuk tak. Dan macam mana you atasi?

Tanya lain, tapi El jawab lain pula!

Tengok sendiri.


Kredit foto:

Disebabkan itu, ramai pula netizen yang terhibur. Katanya, kelakar juga Elfira ni tak faham soalan. Tapi ada juga yang kata, El sengaja je main-main.

Pun begitu, tidak kurang juga yang menuduh El pernah mabuk dulu, sebab tu jawab begitu!





Alahai, macam-macam pula spekulasi. Apa pun, diharap semuanya dipermudahkan untuk bakal ibu ini. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 88
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Atikah Suhaimie Dah Ada Pengganti, Hangat Bercinta Dengan Datuk

Komen Terbaru

Quote aniz@emerald 22-8-2019 05:15 PM
anyway... x kisah dia betul x faham soalan atau sengaja nk buat lawak... dua-dua comel...!

Lain-lain Komen

Quote prizadane 22-7-2019 12:34 PM
Okay el..nak buat lawak. Tapi punch line tak sampai
Quote barfi 22-7-2019 12:35 PM
Gossip thread paling bodoh utk harini..
Quote lyza2474 22-7-2019 12:39 PM
ermmmm okkk
Quote misslinkpk85 22-7-2019 12:41 PM
Serius sgt dia punya lawak smpai konpius netizen nk gelak atau nk buntang mata
Quote kiah_mai_pulak 22-7-2019 12:43 PM
barfi replied at 22-7-2019 12:35 PM
Gossip thread paling bodoh utk harini..

Kalau bahan gosip yg keluar dari @Cari-Saiful gemok ni mana pernah tak bodoh! Haha
Quote epuepy 22-7-2019 12:47 PM
samaada dia nii mmg dungu atau dia buat lawak .
Quote gujiwa 22-7-2019 01:01 PM
Ini pun jadi modal cerita.. hahahahahahahaah
Quote minahmanja 22-7-2019 01:26 PM
i rasa kalau kat ujung ayat tu dia letak lulz or emoji, mesti org paham kot dia bergurau..
Quote Orix 22-7-2019 01:28 PM
skala nguapan infinity yach
Quote rhea85 22-7-2019 01:29 PM
dia mmg bangang ke dia cuba buat lawak
Quote lotionmilo 22-7-2019 01:36 PM
Aik belom bersalin dah urat putus?

Nak buat lawak pon letaklah emoji kat belakang
Quote EvieWanKenobi 22-7-2019 01:40 PM
lawak apa ni??
Quote Zazashar 22-7-2019 01:44 PM
Lawak apa ni..
Quote ihtisyam1 22-7-2019 01:46 PM
More tu Tak paham soalan.... Sebab jwb panjang lebar
Quote Dilalah3385 22-7-2019 01:48 PM
Smlm byk kali jgk ak nk pahamkan igs dia ni. Ntah pape la...
Quote MissCarcosa9753 22-7-2019 01:49 PM
Sis terhibur
Quote CikKona 22-7-2019 01:57 PM
Fuyoh nampak bongkak nye, org tanye elok2 kot, mentang2 ngandung x mabok, hello pulisss.. Ahahahaha
Quote miminn 22-7-2019 02:02 PM
hambar....
Quote jijilaaa 22-7-2019 02:06 PM
sel sel otak ak tak berhubung lagi untuk ketawa dgn lawak dia ni

Lihat semua komen(88)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.123953s Gzip On
To Top