Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Buat Aksi Berbahaya, Dua 'Superman' Cilik Ini Diburu Polis

Oleh: intan|23-7-2019 10:58 AM Komen: 7
Semalam, tular di media sosial apabila seorang pengguna twitter memuat naik beberapa foto yang memaparkan dua orang kanak-kanak membuat aksi merbahaya di atas sebuah kereta. Yang dikatakan berbahaya itu apabila kereta tersebut dipandu oleh seorang pemandu, atau lain kata, kereta tersebut sedang bergerak! Tak sayang nyawa ke?

Kejadian tersebut dilaporkan berlaku di Taman Scientex, Johor Bahru. Terkini, Ketua Polis Daerah Seri Alam,Superitendan Ismail Dollah telah mula menjalankan siasatan dan memburu mereka yang terlibat. 


Pihak polis juga telah meminta pihak yang terbabit untuk tampil ke balai polis berhampiran ataupun IPD Seri Alam untuk membantu siasatan. Saksi kejadian dan sesiapa yang mempunyai maklumat mengenai insiden tersebut turut diminta tampil atau boleh saja menghubungi balai polis /IPD Seri Alam di talian 07-386 4222 untuk membantu siasatan.


Menurut pihak polis lagi, insiden tersebut akan didakwa mengikut Seksyen 336 Kanun Kesiksaan atas kesalahan membahayakan nyawa dan keselamatan orang lain. Tak pasal-pasal!

Netizen yang sentiasa cakna mengenai isu semasa telah memberikan komen dan ternyata mengecam tindakan pihak tersebut kerana boleh mengancam nyawa. Nak tunggu ada yang mati baru menyesal agaknya!


Apa pendapat anda? - CARI 



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 7
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote ReginaGeorge 28-7-2019 03:12 PM
Wow pinterrrrnya.

Lain-lain Komen

Quote Boomibulat 23-7-2019 11:08 AM
Tred dh ada semalam
Quote ketambangkang 23-7-2019 01:53 PM
dh kena saman pon apaknye
Quote Artemesiaa 23-7-2019 02:56 PM
Apaknya dah mengaku kesalahannya dan denda pun dah dikenakan
Quote kaklong32 23-7-2019 04:30 PM
bongok apak eh
Quote bawangkecik 23-7-2019 04:49 PM

Freelance write tak berapa aware sgt thread ada dah ke belum. Artikel yang penulis sambilan tulis biasanya admin cari tapis dulu. Mungkin terlepas pandang
Quote Foxey 25-7-2019 11:53 PM
Ayah dia takkan tak beringat malang tu tak berbau. Kang jadi tragedi, nyesal pun tak guna
Quote ReginaGeorge 28-7-2019 03:12 PM
Wow pinterrrrnya.

Lihat semua komen(7)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.291345s Gzip On
To Top