Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Hafiz Hamidun Dah Jumpa Pengganti, Janda Dari Indonesia Katanya...

19-7-2019 04:55 PM|Oleh: Saiful| Komen: 30

Nampaknya ada perkembangan baharu dari Hafiz Hamidun.

Dah lama bercerai dengan Joy Revfa, sekarang khabarnya tengah hangat bercinta dengan seorang usahawan wanita dari Indonesia.

Katanya mula rapat sejak berkenalan di sebuah majlis rakan.

Foto: IG
"Dalam proses perkenalan memandangkan kami jarak jauh. Jadi tiada kesempatan untuk bertemu selalu," jawapnya kepada Media Hiburan.



Hafiz kata perkenalannya dengan wanita yang berstatus janda dan mempunyai ramai pengikut di Instagram itu berlaku secara tak langsung.


"Dia seorang usahawan dan sejujurnya saya banyak juga berkerjasama dengan penggiat seni Indonesia dan kami kenal antara kenalanlah."

Di Insta Story pun Hafiz pernah memuat naik status, "Kangen ama aku ya?" Amboi sweet.

Bagaimanapun identiti instafamous itu tak pula didedahkan. Ada yang boleh teka siapa tak? -CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 30
Komen

Previous : Lepas Aishah, Firman Dakwa Berlian RM30,000 Pemberian DS Vida Pun Palsu?

Next       : "Saya Tak Pernah Menyusahkan Mawar,"-Ibu Fizo Nafi Punca Penceraian

Komen Terbaru

Quote laksmanabentan 24-7-2019 02:09 PM

cari rezeki camtu la uollsss.....
cari yg famous, nanti boleh di endorse...
kan dapat income...
nak harapkan nyanyi, berapa sangat ler dapat...

Lain-lain Komen

Quote Asdan 19-7-2019 05:10 PM

perawan atau janda

Quote natrahn 19-7-2019 05:11 PM
cek betul-betul kali ni status janda tu.. kasi confirm betul-betul dah cerai n ada sijil semua pak hafiz
Quote felinecat 19-7-2019 05:15 PM
ke ex die dlu ye.yg sebelum joy tu org indon kan tp xjd kawen sbb family perempuan tu dh ade pilihan
Quote ainashiqa 19-7-2019 05:19 PM
Semoga bertemu jodoh la ye
Quote ReginaGeorge 19-7-2019 05:40 PM
Ni pon gila glamour nih
Quote TerataiMelur02 19-7-2019 05:44 PM
piz suka cari yg berpengalaman
Quote MissCarcosa9753 19-7-2019 05:45 PM
bagus lah berkenan kat janda

awak pun duda berhias
Quote awanysss 19-7-2019 05:49 PM
MissCarcosa9753 replied at 19-7-2019 05:45 PM
bagus lah berkenan kat janda

awak pun duda berhias

sekufu kekdahnyee
Quote Kurex 19-7-2019 07:35 PM
Kenalah cari hartawan utk kelangsungn hidup.. Kan apis? Dinding keting takpe, asalkan berduit.. Kan pis? Semoga apis midon bisikkan zikir dekat telinga i sebelum tido setiap malam
Quote Gumball 19-7-2019 07:42 PM
Bukan ker hari tuh dia kabo ke janda dia tuh, kalau dah betol jadi, barulah warkan..kang takut xjadi, malu jer nanti..

Tapi dia buat boleh pulak ek..
Quote buapakperut 19-7-2019 08:10 PM
Macam deja vu aja
Quote NoraAnne 19-7-2019 08:14 PM
Taste mcm bekas janda dia,joy pon usahawan, janda, famous.yang skrg pon sama. Tak serik ke piz midon oi
Quote tuttt 19-7-2019 08:17 PM
Adoii dia ni
Quote RatuDunia94 19-7-2019 09:54 PM
Kahwin setakat utk coverina ke?
Quote danieladam 19-7-2019 10:12 PM
Janda tu patut check dlu pismidon ni...lurus ke idok?
Quote giyomi 19-7-2019 10:14 PM
RatuDunia94 replied at 19-7-2019 09:54 PM
Kahwin setakat utk coverina ke?

precisely...cover ...cover jugak, kl ini jangan lupa celup taw
Quote chicozinn 20-7-2019 01:52 AM
RatuDunia94 replied at 19-7-2019 09:54 PM
Kahwin setakat utk coverina ke?

Tau takpe..udoh2 ler piz midon..ksian cikki yang ko ajak kawen sbab nak batang ko tapi ni madah sijil cerai takde la watsover la..mana ade kucing taknak makan ikan depan kucing tu melainkan kucing tu gay..mohon hadam
Quote munchkin 20-7-2019 02:26 AM
Mana karat dia ni.
Quote nono86 20-7-2019 02:28 AM
Tahniah lerr

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.124437s Gzip On
To Top