Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Ayda Jebat, Redza Rosli Putus Cinta. Oktovia Manrose Jadi Punca?

18-7-2019 12:20 PM|Oleh: Saiful| Komen: 59

Ayda Jebat dan Redza Rosli dah putus cinta?

Bingung peminat sebab ternanti-nanti jawapan dari mulut Ayda sendiri.


Lebih-lebih lagi bila ada yang mendakwa kedua-duanya putus disebabkan orang ketiga iaitu Oktovia Manrose.

Serius ke? Dulu pernah kecoh bila Oktovia dituduh menjalinkan hubungan dengan Aliff Aziz, sekarang Redza pula?


Entah siapa yang buat cerita, Ayda sendiri terkejut.

"Sebenarnya saya terkejut tiba-tiba sahaja Oktovia dikaitkan dalam hal ini."


"Bagi saya Allah dan tunjukkan sebegitu. Tak ada penafian terhadap apa yang berlaku, itu pun sekiranya ada. Saya juga tidak menidakkan atau mengiyakan.

"Sejujurnya kami hanya berkawan baik dan tak ada istilah putus cinta. Sebelum ini kami memang profesional cuma mungkin ketika itu hubungan kami mula dipekatakan kerana sering dilihat bersama," jelas Ayda pada mStar Online.

Foto: IG
Bagaimanapun Ayda kata dia tak pernah menolak pun kalau jodohnya dengan Redza.

Doakan sahaja yang baik-baik. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 59
Komen

Previous : "Barang Kemas Dicampak Dalam Keropok Ikan.." Aishah Rasa Terhina Diperlekehkan Dato Vida

Next       : Nabila Razali Pakai Baju Warna Kulit, Jantan Gatal Dah Terbayang Macam-Macam

Komen Terbaru

Quote anishmn 23-7-2019 12:13 PM
mixed replied at 18-7-2019 02:06 PM
mak janda
penah berclubing gak dgn alip ajis




Laaa mak jan da kaa?? ptutlaa nazimah rply komen dia hat bideo nmpk SRK kt maldives tuh...geletis nk ikut nazimahh...trus nazimah rply nk bwk hasben u skli ke? ehhh eh ehhh...nazimah pn xtau da mak jannn...tp non hado bukan taste nazimah ponss...

Lain-lain Komen

Quote seller6183 18-7-2019 12:42 PM
mungkin RR nak kahwin tp AJ tgh hot, so malas layan
Quote SherryZass 18-7-2019 12:49 PM
Bior le, single lagi kan
Quote Kurex 18-7-2019 01:04 PM
Senoga dapat sandar dekat bahu tedza
Quote Mfzg89 18-7-2019 01:21 PM
Kurex replied at 18-7-2019 01:04 PM
Senoga dapat sandar dekat bahu tedza

kunyit ka?
Quote makton 18-7-2019 01:23 PM
semoga redza bertemu jodoh dgn perempuan yg lebih baik..
Quote luluaurora 18-7-2019 01:25 PM
okto tu dh kawin?janda?
Quote Kurex 18-7-2019 01:25 PM
Mfzg89 replied at 18-7-2019 01:21 PM
kunyit ka?

Tak.. Lengkuas
Quote Ritacomels 18-7-2019 01:34 PM
Maybe ayda nk tangkap jerung besar..hihi
Quote sangkancil 18-7-2019 01:53 PM
mmg dah putus officially pun.dua2 pun dah unfollow each other kt IG. yg sorang kata sorg kaki control, yg sorang lagi kata sorg panas baran kuat jeles.
tpi dgr cite dri dulu pun mmg AJ layan as kawan je.
dah ada boifren lain dri dulu zaman awal2 masuk industri katanya.
sesuailah Redza kena game.
Quote mixed 18-7-2019 02:06 PM

mak janda
penah berclubing gak dgn alip ajis

Quote edoraixora 18-7-2019 02:06 PM
Dah kenapa si oktovia ni ada dlm ini cerita
Tentu lah ada kaitannya
Tak abes2 lah keje nk merosak hubungan org
Quote aemon 18-7-2019 02:30 PM
sorang aida mat aris.sorang lg oktopus.sorang lg nepal.
Quote noraidil_06 18-7-2019 02:39 PM

lengkuas mahall skit
Quote chekacheku 18-7-2019 03:11 PM
Hebat godaan oktavia ni..di mana2 menjadi ancaman..
Quote anony-mous 18-7-2019 03:18 PM
mixed replied at 18-7-2019 02:06 PM
mak janda
penah berclubing gak dgn alip ajis

La ingatkan ank dara. Skg rasa cun jgk sheol
Quote Bersotong 18-7-2019 03:21 PM
ayda dserves better
Quote mixed 18-7-2019 03:26 PM
anony-mous replied at 18-7-2019 03:18 PM
La ingatkan ank dara. Skg rasa cun jgk sheol

ada anak lelaki sorang
Quote manehnya 18-7-2019 03:45 PM
tiber janda oktavios jadi sebutan penghancur segala hubungan kenapa?

hebat naw kah dia, ngan mulot mcam datok vida tuh
Quote kelip2_07 18-7-2019 03:47 PM
ms iv ape ntah ank jebat kata redza mmg jnis kuat cemburu

tp klu kata aj kuat ctrl pn xmustahil jgk kn

Lihat semua komen(59)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.137214s Gzip On
To Top