Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"I Want To Live With Him Till The End Of My Life"- Rihana Petra. Warganet Makin Keliru Dibuatnya..

Oleh: Myeonir|19-7-2019 11:59 AM Komen: 72
Sekarang ini kecoh tentang kisah Rihana Petra yang dikatakan telah bercerai dengan Sultan Muhammad V dengan talak tiga selepas satu dokumen oenceraian yang tersebar di media sosial.

Kredit foto: The Sun
Pun begitu wanita itu seperti cuba menafikan khabar angin tersebut dan membuktikan yang mereka masih bahagia.

Menerusi laman Instagramnya, Rihana dilihat telah memuat naik sebuah video temuramah rasmi antaranya dan Sultan Muhammad V dan dalam masa yang mendedahkan sedikit sebanyak mengenai kehiduapan mereka.


Menerusi temuramah tersebut, Rihana menegaskan yang dia sangat mencintai suaminya dan akan berusaha untuk mempertahankan hubungan mereka.

Manakala Sultan Kelantan pula menjelaskan bahawa anak adalah perkara yang paling penting dalam keluarga kerana mereka yang bakal meneruskan legasi keluarga.

Rata-rata netizen berasa keliru kerana berita menyatakan mereka sudah bercerai, siap Istana Kelantan mengeluarkan kenyataan bahawa tiada sesiapa boleh menggunakan gelaran 'Pemaisuri Kelantan' dengan sewenang-wenangnya.

Kredit foto: Instagram
Apa-apa pun kena tunggu kenyataan rasmi -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 72
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote miss_sepet 3-8-2019 03:53 PM
QueenCaramel replied at 1-8-2019 11:17 PM
My colleagues ade orng Kelantan..dl bangga nau dgn SK..Sultan plg baik..itu ini..now mcm da termalu  ...

Same here... masing2 diam tak berbunyik kan? Malu sendiri... tu la dulu mengagungkan sangat bekas agung tu

Lain-lain Komen

Quote Bersotong 19-7-2019 12:00 PM
yg ko nk sbuk kliru npe..wt x tau je le
Quote Boomibulat 19-7-2019 12:11 PM
Selagi istana x keluar kenyataan yg proper selagi tu la org ramai berspekulasi mrngenai status diorang ni..
Quote hungryhenry 19-7-2019 12:13 PM
Oii TT brapa banyak benang nak bukak la.

Sambung je la kat benang yg dah ada. Momod mana?
Quote Chairman 19-7-2019 12:28 PM
istana..awat susah nk keluar statement yg jelas? byk hati nk dijaga mungkin
Quote shark_eow7 19-7-2019 12:35 PM
popcorn pleaseeeeeee
Quote fushimi 19-7-2019 12:39 PM
menyampahnya aku ngan pempuan ni

tak cukup memandai letak title sendirik

rengsa betul aku ngan suku sakat rusial


Quote cikkittydiva 19-7-2019 01:01 PM
Bape byk tered oxy ni..
Quote matbad 19-7-2019 01:29 PM
Aku rsa pmpuan ni kena cerai sbb mak sultan muhammad ni..bila kat ig ada org pggil queen of kelantan terus keluar surat dri istana..gila ahhh mokcik tu gila title sultanah..yg rihana ni rasanya mgkin dia rasa nak tutup sgt cerita dorg sblm ni baik dia bkk ja tnjuk..sbb dah kena cerai kannn
Quote JunkMail 19-7-2019 01:30 PM
Menyampah tahap infinity betul aku dgn couple ni..raja tak raja..pls get a life lah. Balik lah korang pergi dok kat Moscow sana. Semak je dgn berita2 rumahtangga korang ni.
Quote dewimalam78 19-7-2019 01:35 PM
Istana tu tgh pening nak reka statement macam mana..
Itulah..lelaki ni boleh musnah dek kerana nafsu wanita.
Ai rengsa dgn seorg kerabat kelantan yg dok oversea tu. marah org kutuk kelantan mundur/miskin. Bangga nau dgn darah diraja. Kutuk dapsy dgn melayu yg sokong dapsy bukan main pung pang..
Tp bila skandal bekas agong, senyap sunyi. Lps tu tayang gambar adik raja kelantan yg kawen dgn sweden dgn kata2 bangga.
Quote mieymiey 19-7-2019 01:38 PM
Video lama.
Quote Mfzg89 19-7-2019 01:53 PM
Lantak korg la...
Quote user4282 19-7-2019 01:56 PM
Bapak oksana kan dah komen kat ig nya memang anaknya sudah bercerai
Quote slavehunter 19-7-2019 01:58 PM
Dekat Dailymail semua caucasian kutuk si Oks ni, and semua kata what and old fool this man. He had his sex toy and she get the money but she wants more.
Quote slavehunter 19-7-2019 02:04 PM
Kat DM semalam kata si Oks ni dah ada kat Moscow dgn anak dia duduk kat country home given by abe,and katanye oks datang nak pg beauty contest and dah cerai and lawyer dia kata takde dapat surat apa2 pun. Indenial sangat, pastu baby tu dengan dia orang question anak abe ker sebab kalau anak royal jgn harap boleh bawak lari. Then ada comment bring up case Raja bahrain kidnap anak2 dia from their mother. So jgn main2 larikan anak raja kalau betul katanye.
Quote Boomibulat 19-7-2019 02:38 PM
fushimi replied at 19-7-2019 12:39 PM
menyampahnya aku ngan pempuan ni

tak cukup memandai letak title sendirik

Rasanya si oks ni tak tau pn ape akibatnye klu cerai talak 3.mgkn dia ingt blh pujuk2 abe rujuk balik...
Quote Zalimohd 19-7-2019 03:26 PM
Lantak lah dgn kerabat raja ni.. Takut hilang darjat dn kedudukan.. Mati bawak ke semua tu..
Quote awanysss 19-7-2019 03:43 PM
bila nak habis cerita ni.. dari nikah smpai ke cerai asyik speku je..
Quote cikanggun 19-7-2019 03:46 PM
Padan muka konon2 zuhud selama ni, abih terlondeh tulur sbb cikki ruzia ni.. mendapatlah kan dimalukan seluruh dunia... mohon insaf!

Lihat semua komen(72)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.201871s Gzip On
To Top