Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Kenapa Neelofa Tarik Diri Dari ABPBH?

18-7-2019 12:35 PM|Oleh: Saiful| Komen: 130

Foto: IG
Neelofa dah umumkan yang dia menarik diri dari bertanding dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) bagi tempoh dua tahun.

Alasannya bagi memberi tumpuan dalam bidang perniagaan.


"Buat masa ini, Lofa agak sibuk dengan penjenamaan semula Naelofar Hijab dan beberapa hal berkaitan perniagaan.

"Jadi susah nak seimbangkan karier seni dan bisnes. Lofa buklan tarik diri sepenuhnya tapi mungkin berehat untuk tahun ini dan tahun depan," katanya kepada mStar Online.



Tambah pelakon dan pengacara ini lagi dia akan kembali aktif dalam bidang seni dan majlis anugerah jika tak lagi sibuk dengan perniagaan.

"Kalau dah kembali aktif, baru rasa berbaloi untuk terlibat dalam majlis anugerah."

ABPBH 32 akan diadakan pada 22 September depan di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC).

Tak meriahlah Neelofa tak ada kan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 130
Komen

Previous : Reza Hasbi Buat Laporan Polis Kerana Diserang Pengawal Keselamatan

Next       : Ayda Jebat, Redza Rosli Putus Cinta. Oktovia Manrose Jadi Punca?

Komen Terbaru

Quote seri_mawr 22-7-2019 11:11 AM
Cikediss replied at 22-7-2019 10:41 AM
pengacara msh relevan lah oulsss..
ingat kategori tu untuk penyanyi pelakon ke...
sekarang artis ...

dah lama x amik pot pasal ABP ni...

lagi2 klu lopa yang menang...mmg x leh simpan dlm otak...

Lain-lain Komen

Quote noreen 18-7-2019 12:39 PM
alhamdulilah...tp ada perbezaan ke ?
Quote mieymiey 18-7-2019 12:40 PM
Eh, please eh! Hajjah ni dah taraf international, koserrr la sheols nak masuk bertanding dalam ABPBH! ABPBH who????
















Quote Boomibulat 18-7-2019 12:40 PM
Edited by Boomibulat at 18-7-2019 12:42 PM

ABPBH...?eauwwwwwwwww.i layan oscar je
Quote katakau 18-7-2019 12:41 PM
elok jelah tumpu kat bisnes tu terus.dia takde aura selain dari muka je cantik.
Quote SherryZass 18-7-2019 12:51 PM
Tapi sheolls ramai pemenat kan. Wuuu, huntung hajahhh. Tapi hajah layan ke anugerah local ni
Quote mizruncing 18-7-2019 01:03 PM
bagus dia ni. bg peluang kt fattzura. takde laa fattzura tak dtg nti klu ada lopak.
Quote Lailawati 18-7-2019 01:37 PM
SherryZass replied at 18-7-2019 12:51 PM
Tapi sheolls ramai pemenat kan. Wuuu, huntung hajahhh. Tapi hajah layan ke anugerah local ni  ...

Hajjah layan AME jah..yg lain Hajjah x layan
Quote jijilaaa 18-7-2019 01:37 PM
dia pun mmg tak de product drama/filem pun...mmg xlayak masuk pun
Quote Lailawati 18-7-2019 01:40 PM
jijilaaa replied at 18-7-2019 01:37 PM
dia pun mmg tak de product drama/filem pun...mmg xlayak masuk pun

dia mmg x de yg itu tp her capacity dia as pengacara tu yg melayakkan dia utk tercalon





Quote lasagna 18-7-2019 01:45 PM
tak penting pun sbrnya pd dia..
tp kot dia hadap mcm AME, mebi br penting bg nya..
Quote Aunty_Acid 18-7-2019 01:54 PM
tarik diri kunun...porahhhh
culan2 perlu mempunyai produk yg dihasilkan dari jan 2018 hingga dis 2018
jangan byk putar lah
putar halim mau?
Quote amerald 18-7-2019 02:00 PM
Kalau tak ada dia majlis tak boleh jalan ke
Quote MatDeghem 18-7-2019 02:35 PM
orang kuat Hajjah  sudah MIA masuk gua ..... Batu Cave


#cobateka





Quote Redhead 18-7-2019 02:37 PM
Edited by Redhead at 18-7-2019 02:39 PM
mizruncing replied at 18-7-2019 01:03 PM
bagus dia ni. bg peluang kt fattzura. takde laa fattzura tak dtg nti klu ada lopak.


Yeke? Bkn couple tu dtg dia pi sorok blkng stage ke? Seingat aku la.. ingat2 lupa dah cerita tu
Quote MsCinderella 18-7-2019 02:37 PM
so dah x jadi pengacara meletup?

bagussslaaaaaaaa
Quote MatDeghem 18-7-2019 02:38 PM
Yg penting sekarang Hajjah sudah standard International hokey..... anugerah lokal tak main laaa



acik2 lobenak semua lagi busy ....order tshirt sweater hajjah yg made in UK harga RM250 .....dan body spray yg harga nya RM450





Quote matbad 18-7-2019 02:39 PM
Alhamdulillah ekoran Hajjah tarik diri dri ABPH ekonomi malaysia bertambah maju..gaji naik minimum RM1500..duit BSH meningkat RM200 setiap keluarga dan org bujang..minyak petrol turun kadar RM1.50 seliter..tol dihapuskan seluruh malaysia..terima kasihhhh sangat2..aminnn
Quote mizruncing 18-7-2019 02:45 PM
Redhead replied at 18-7-2019 02:37 PM
Yeke? Bkn couple tu dtg dia pi sorok blkng stage ke? Seingat aku la.. ingat2 lupa dah cerita tu  ...

rasenya couple ni takkan dtg mana2 event yg mmg ada hajah. dorg seboleh2 tanak trserempak kt mana2 majlis. taktau la klu meols trlepas ketapi kann
Quote Kiahpropaganda 18-7-2019 02:53 PM
Yuck.....sila undur diri drp AME sekali

Lihat semua komen(130)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.118158s Gzip On
To Top