Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Suruh Anwar Muhasabah, Cermin Muka Sendiri - Azmin Ali

17-7-2019 07:01 PM Komen: 163
Baca gerak bibir saya, beritahu dia (Anwar) dia perlu melihat lelaki di dalam cermin."

Itu yang dikatakan oleh Menteri Hal Ehwal Ekonomi, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali terhadap Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Memetik laporan Sinar Harian, 'ucapan' tersebut dibuat berhubung syor oleh Anwar untuk Azmin melepaskan jawatan sekiranya video intim itu sah dirinya. 

Muhasabah. Suruh Anwar muhasabah. Tolong refleks muka sendiri dalam cermin, katanya lagi. 

Foto: Sinar Harian
Terdahulu, Anwar hari ini ketika ditemui media berkata Azmin perlu meletakkan jawatan sekiranya video intim tersebut dibuktikan benar.

Pandangan awal saya, dia (Mohamed Azmin) tak perlu letak jawatan. Tapi (sekarang) bergantung kepada penyiasatan.

Kalau konklusif, dalam erti kata (dia merupakan) pelaku dalam adegan itu, sudah tentu dia kena letak jawatan, kata Anwar.- CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 163
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote najib888 21-7-2019 01:39 PM
rhea85 replied at 18-7-2019 08:20 AM
itu je la keje korg. sama2 tikam belakang, demi kedudukan dan kuasa. yihhhhhhhhhhh koserrr

Dak.. depa dua suka tikam depan dan belakang..

Lain-lain Komen

Quote Bersotong 17-7-2019 06:54 PM
macai2 semburit boleh nginzal thread ni jom
Quote MatDeghem 17-7-2019 06:54 PM
habis lah dua dua kena tendang dari parliment..... nampak si sadiq segaraga bakal jadi PM







Quote honam 17-7-2019 06:55 PM
bukan kawan baik ke derang dua ni
Quote hitam_manis 17-7-2019 06:55 PM
Muaaahhhhhhhh....popcorn2. Best giler wayang nih.
Quote sitilee 17-7-2019 06:56 PM
semburit tgk cermina nampak semburit

bahahahaha

macai tongong tetap akan support PHorn hub

Quote amerald 17-7-2019 06:58 PM
Sudah mula gaduh
Orang tengah akan untung
Permainan...
Quote CARI-MAMS 17-7-2019 07:01 PM
Baca gerak bibir saya, beritahu dia (Anwar) dia perlu melihat lelaki di dalam cermin."


Itu yang dikatakan oleh Menteri Hal Ehwal Ekonomi, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali terhadap Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim.


Memetik laporan Sinar Harian, 'ucapan' tersebut dibuat berhubung syor oleh Anwar untuk Azmin melepaskan jawatan sekiranya video intim itu sah dirinya.


Muhasabah. Suruh Anwar muhasabah. Tolong refleks muka sendiri dalam cermin, katanya lagi.


Foto: Sinar Harian


Terdahulu, Anwar hari ini ketika ditemui media berkata Azmin perlu meletakkan jawatan sekiranya video intim tersebut dibuktikan benar.


Pandangan awal saya, dia (Mohamed Azmin) tak perlu letak jawatan. Tapi (sekarang) bergantung kepada penyiasatan.


Kalau konklusif, dalam erti kata (dia merupakan) pelaku dalam adegan itu, sudah tentu dia kena letak jawatan, kata Anwar.- CARI
Quote sitilee 17-7-2019 07:03 PM
maideen tgk cermin, nampak kerandut hitam legam


@Bersotong

Quote akusukaq 17-7-2019 07:04 PM
mai nyanyi lagu P Ramlee...Aii perang besar you see
Quote cheezzy 17-7-2019 07:12 PM
Dua2 berebut ekkkk ganti atuk
Quote dino 17-7-2019 07:13 PM
la... dok sibuk hal umno... ujung2 puak sendiri gaduh haha
Quote dino 17-7-2019 07:14 PM
honam replied at 17-7-2019 06:55 PM
bukan kawan baik ke derang dua ni

mmg ade dua kem pun... mahacai je buat2 tak nmpk.., sibuk 1mdb najib haha
Quote grouper 17-7-2019 07:17 PM
Nampaknya konspirasi geng lgbtq berjaya membuatkan pkr benar2 goyang..
Quote budakpink 17-7-2019 07:17 PM
Sebenarnye anwar x maksudkn mcm tu pun.kalau tgok video penuh kan die kate sekirenye betul azmin dlm video tu...pastu anwar kate kan polis tgh siasat tu..die x suruh pun azmin letak jawatan...pastu wartawan p smpai kat azmin statmen panas yg anwar suruh ltk jawatan mau x hangin azmin...
Quote bezita60 17-7-2019 07:19 PM
Jangan tertipu. Lakonan je gaduh di luar..

Dalam bilik sambung semburit
Quote sitilee 17-7-2019 07:21 PM
bezita60 replied at 17-7-2019 07:19 PM
Jangan tertipu. Lakonan je gaduh di luar..

Dalam bilik sambung semburit

tu dulu

sekarang couple tu dah gaduh patah arang sebab jemin curang dgn jantan lain kat bilik hotel

bahahaha


Quote Bersotong 17-7-2019 07:23 PM
sitilee replied at 17-7-2019 11:03 AM
maideen tgk cermin, nampak kerandut hitam legam

kwn maideen si zidane demam wei..x inzal2 kt thread ko up tu..jenuh nanye x jwb2
Quote budakpink 17-7-2019 07:25 PM
Sape2 yg dari dulu tau susah senang anwar keluar masuk penjara  n azmin la org paling setia..dgr cakap anwar..mesti sedih la ni depa duk gaduh sebab apo? Sebab kuasa...anwar pun satu...xde satu pun tindakkn yg die buat bjaya julang die ke atas.same mcm tindakkn langkah kajang...sebab anwar ni gopoh.azmin pulak jenis senyap2 buat kj tapi bjaya.yg pastinye tindakkn paling bodoh jadikn atok pm...the real atok x kan bg jawatan pm kat anwar..kalau azmin tu ade kemungkinan la tapi mesti bersyarat yg mukriz jd tpm kot..
Quote sitilee 17-7-2019 07:26 PM
Bersotong replied at 17-7-2019 07:23 PM
kwn maideen si zidane demam wei..x inzal2 kt thread ko up tu..jenuh nanye x jwb2

kata berita, dia masuk gua, sambung belajar ilmu tilik lagi
ilmu tilik yg dulu kelepuk jatuh atas kepala sendiri

Lihat semua komen(163)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.222404s Gzip On
To Top