Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tanda Lahir Seluruh Muka, Lihat Ibu Bapa Kreatif Ini Sambut Hari Jadi Anak Mereka

19-7-2019 04:15 PM|Top5| Komen: 40

Sepasang ibu bapa yang berasal dari Brazil yang memiliki seorang bayi perempuan yang ada tanda lahir berwarna hitam di wajah telah mengadakan majlis istimewa untuk anaknya. Foto anak mereka itu menjadi tular di internet.


Carol Fenner dan suaminya, Thiago Tavares mengadakan majlis itu dengan memuat naik beberapa gambar di laman Instagram rasmi anaknya, Luna Tavares Fenner.


Bayi berasal dari Brazil ini lahir dengan tanda hitam yang hampir menutup wajahnya kerana perubahan genetik ketika dalam kandungan.


Pasangan itu juga mendedahkan yang mereka perlu mencukur bulu pada wajah anaknya seminggu sekali. Walaupun tidak menyakitkan, namun kadang kala ia menjadi gatal dan secara tidak langsung mengganggu penglihatan anaknya itu.



Apa perasaan anda, kongsikan bersama kami. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 40
Komen

Previous : Anak Orang Miskin Yang Belajar Tinggi Susah Dapat Kerja

Next       : Jemaah Haji Ini Tidak Mahu Berpisah Dengan Isteri, Siap Cemburu Dengan Petugas

Komen Terbaru

Quote Foxey 29-7-2019 05:39 PM
Even with the birthmark, baby ni still comel and looks happy

Lain-lain Komen

Quote msdummy.2018 19-7-2019 04:41 PM
kesiannya baby comelllll
Quote piep 19-7-2019 04:51 PM
bagus mak pak sporting, kesian baby girl comel. ada teknologi boleh hilangkan birthmark ke? kat Malaysia mcm pernah nmpk instafemes ad birthmark mcm ni besar kt muka
Quote Artemesiaa 19-7-2019 05:08 PM
Comel je walau bertakda mak pak pun comel macam family batman pun ada
Quote natrahn 19-7-2019 05:13 PM
COmel babynya.. Harap teknologi bedah plastik mampu buang tanda tu.. Nanti kat sekolah takut kena buli. Setengah orang suka hina/buat joke tentang kekurangan orang lain. Good luck baby
Quote Qatrunnadaain 19-7-2019 05:19 PM
comelnya baby... walaupun ada birth mark, still cute {:childlike{:childlike{:childlike
Quote adila39 19-7-2019 05:25 PM
siannya hope ble remove birthmark ni
Quote duricinta 19-7-2019 05:53 PM
Cutenye baby...semoga x kena buli kt sek nant ye
Quote rayriff 19-7-2019 06:53 PM
siyes ly comel sgt
Quote Kurex 19-7-2019 07:32 PM
Hensem bapaknya..
Quote Sham143 19-7-2019 08:03 PM
Ibubapa yg bijak dan baik.. Kesian tengok baby dia..Harap2 tanda lahir baby ni akan hilang ataupun berkurangan di masa akan datang..In sha allah..
Quote Lengkong 19-7-2019 09:05 PM
Baby comel. Bertuahnya baby parents sayang sangat tu.




Quote RatuDunia94 19-7-2019 09:56 PM
Semoga baby ni membesar jd manusia yg kuat dan tabah.. i cant imagine what kind of life yg bakal sheols tempuh..
Quote makita 19-7-2019 10:22 PM
Hrp budk ni mmbesar ada jati diri yg kuat. Sedangkan ada jerawat besar pon da rasa rendah diri.
Quote jolijo 20-7-2019 01:50 AM
Bagus Mak pak gini, dah besar sket buleh bwk rawatan
Quote makneng 20-7-2019 09:22 AM
Comel pulak satu family ni. Tak pe baby.. Acik doakan baby dikelilingi org yg sayang baby dan life baby best
Quote nazzse 20-7-2019 11:04 AM
comel baby...build up confident dari kecik, besar2 jadi model..confirm famous
Quote Boomibulat 20-7-2019 02:14 PM
Sebak tgk baby sengih..dia x tau ape2 pn lg.dh bsr sikit esok baru sedar kekurangan diri dia
Quote ikanmasin 20-7-2019 03:47 PM
comel baby.mudah2an adalah pakar2 dr yg bole
tolong baby ni..
Quote buapakperut 20-7-2019 03:56 PM
bagus mak ayah dia. bersyukur. orang melayu baby lahir sibuk tarik hidung kasi mancung

Lihat semua komen(40)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Google play
     Twitter
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.084126s Gzip On
    To Top