Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

'Yang Buat Poster Bahalol!' - Sharnaaz Ahmad Mengamuk, Nama Dieja Salah

17-7-2019 04:39 PM|Oleh: Saiful| Komen: 212


Satu poster sebuah filem yang bakal ditayangkan September depan buat Sharnaaz Ahmad mengamuk!

Semuanya bermula bila akaun IG @bersamaerra memuat naik poster hasil rekaan pereka grafik yang dikenali sebagai Adolf Zulkarnain.



Kesalahannya adalah nama Shaarnaz dieja sebagai Shahnaz Ahmad.



Susulan itu, pelakon ini meninggalkan komen kasar. "Yang buat poster pun bahalol. Nama aku tak reti nak eja ka celaka"


Foto: FB

Susulan kekecohan tersebut, Adolf melalui Facebook menjelaskan kepada Sharnaaz.

Katanya poster tersebut adalah edisi bocor. Rekaan yang masih belum menerima kelulusan penerbit dan LPF akan menggunakan nama rekaan (dummy).

"Sekiranya kesilapan nama ini sangat sensitif saya akan ambil iktibar untuk perbaiki kesilapan."


Foto: FB

Salah faham je rupa-rupanya. Harap Sharnaaz boleh bertenanglah ya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
0
Komen: 212
Komen

Previous : "Saya Tak Pernah Beli Penonton"- Ayda Jebat Nafi View Di Youtube Tinggi Sebab Beli 'Liker'

Next       : A Aida Tidak Sempat Melihat Jenazah Kakak, Terlibat Pula Kemalangan

Komen Terbaru

Quote misschantiqq 26-7-2019 11:53 PM
misschantiqq replied at 26-7-2019 11:50 PM
Hi uols tadi i tgk ig story dato rizalman ada video nabila. Adakah dia mengandung? Tengok dalam vide ...

[attach]458339[/attach]

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 17-7-2019 04:49 PM
it's such a disrespectful when names
are misspelled..

cuma cara sound tu agak biadap la..
sebiadap orangnya..
Quote msdummy.2018 17-7-2019 04:49 PM
over la si nanaz nie
Quote mieymiey 17-7-2019 04:50 PM
Mamat ni tak marah ker digelar adik Sha?
Quote wanokakaka 17-7-2019 04:52 PM
tegur jela elok2..
tegur pun cara biadap mcmni
Quote Sachacha 17-7-2019 04:56 PM
Biadapnya cara menegur tu ajet2 gud gud betul
Quote Themilo 17-7-2019 04:56 PM
lol.

Padan muka dapat reply sarkastik dari Kukubesi Manipulasi.

Quote zidane2011 17-7-2019 04:56 PM
Haha mengekek aku gelak baca surat mintak ampun, sambil mintak maap sambil menghanjing.

SA ni mmg takleh berbahasa elok2 gamaknya.
Quote SherryZass 17-7-2019 05:02 PM
Edited by SherryZass at 17-7-2019 05:04 PM

Bagaimana ayatnya, begitulah orangnya, rempit.com
Quote cmf_premierleag 17-7-2019 05:03 PM
trus x jadi nk rasa pegi tgk film ni sbb ada nanas CELAKA
Quote mimi77 17-7-2019 05:06 PM
dia ni mmg x reti bg reaksi elok2 ka?adoiii...awat la hang jd lagu ni
Quote Atata 17-7-2019 05:09 PM
Hahahahahaha sarcasm at its best broo
Quote epal21 17-7-2019 05:11 PM
Kenapalah amik nanas nie berlakon. Terus potong mood nak tengok movie nie. Dgn biadapnta. Tak boleh tegur berhemah ie? Mcm faz dulu ada reporter misspelled nama arwah ayah dia, boleh aje tegur elok2. Nie padan muka dpt apology mcm tue.
Quote ezacbee 17-7-2019 05:12 PM
Adik sha
Xrasa nak tengok..
Quote mixed 17-7-2019 05:13 PM
nanas marah sb ada perkataan 'sha' tu kaa
terkenang marka lama si lalat
Quote duquesne 17-7-2019 05:14 PM
Cara minta maaf tu pun macam paksarela aje.. alasan diberi tak masuk akal.. kalaupun draft, takdenya nak bagi benda2 dummy..   kalau betul la.. memang jenis suka buat benda yang sama dua tiga kali.. tak productive betul.

Memang patut la Sharnaaz marah.. nama kot.. salah eja tu bukan perkara kecil. Kalau urusan rasmi kat bank pun contohnya, sure kena reject. Tapi ye la.. dia ni kan ada sikit baran dan jenis takde cover line punya.. so memang terkena tepat pada sasaran ler..
Quote jlocute 17-7-2019 05:16 PM
Dah baik dengan bininya.. back to normal lah kan ... bahasa kesat.. dulu time ada problem  ngn wife.. cakap pun ada sopannya
Quote rotijohanz 17-7-2019 05:17 PM
ko ingt ko tu gangster kg pisang ke canazzzzzzzzzzzzzzzz?
acah acah gangster tp dpn bini dpn fmly bini kecut mcm tikus mondok
Quote binipopeye 17-7-2019 05:22 PM
ni sorang lagi hidup pakai duit bini... dh sendu pun masih berlagak..
lepas ni buat org xnk amik berlakon dh... hal kecik pun nk biadap... call laa terus diam2 settle... masa mitak job diam2 apply bole plak..

Quote binipopeye 17-7-2019 05:26 PM
rotijohanz replied at 17-7-2019 05:17 PM
ko ingt ko tu gangster kg pisang ke canazzzzzzzzzzzzzzzz?
acah acah gangster tp dpn bini dpn fmly b ...

itu laa pasal... sesuai sgt msuk family mertua mulut xkalah celupar..  terus jd tikus mondok  

Lihat semua komen(212)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.143268s Gzip On
To Top