Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Teruk Sangat Kacip Tu"- Warganet Dakwa Radhi OAG 'High' Masuk Mahkamah

17-7-2019 11:58 AM|Oleh: HakirRahman| Komen: 249

Sudah lama tak dengar cerita vokalis kumpulan OAG Radhi ni, lagu baru pun lama tak keluar. Tiba-tiba muncul berita dia bercerai talak satu dengan isterinya.

Tetapi, berita itu tidaklah menarik perhatian sangat sebab yerlah Radhi ni pun penyanyi lama, dah tak trending. 

Yang menarik perhatian ramai warganet adalah video yang dimuat naik Sinar Harian tentang berita perceraian itu. 

SI RADHI OAG 'KACIP' DI MAHKAMAH. FOTO: TWITTER

Menurut mereka, Radhi "kacip". 

MULUT RADHI OAG KACIP. FOTO: VIDEO SINAR HARIAN

Buat yang tak tahu, kacip adalah istilah digunakan pengguna dadah merujuk kepada "kacip gigi" bila "high dan kick" guna dadah. 

KACIP KESAN SAMPINGAN GUNA DADAH. FOTO: TWITTER

Ada juga yang perasan, gerak badan Radhi memang nampak macam orang "high". 

NASIB PERGI MAHKAMAH TIADA UJIAN AIR KENCING. FOTO:TWITTER

Siap ada warganet yang nasihat Radhi supaya belajar kawal "kacip" dan nasib baiklah di mahkamah tu dia tidak disuruh buat ujian air kencing. 


Keadaan mulut dan pergerakan badan ni memang teknik digunakan polis untuk kesan mereka yang guna dadah. 

Ada sesiapa yang berpengalaman "kacip gigi" ni tak? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 249
Komen

Previous : Nekad Mati Syahid, Heliza Helmi Pakai Jaket Arwah Razan Al-Najar

Next       : Yusuf Iskandar Hafal Tentang Planet, Netizen Debat Kerana Kelebihan Berada Dalam Keluarga Berada

Komen Terbaru

Quote Orix 23-7-2019 11:08 PM
sleepandream replied at 23-7-2019 03:52 PM
chuols tengok jamal abdillah masa ni

serupa tak payah duet biar ct nyanyi sorg jah

Lain-lain Komen

Quote Nonones 17-7-2019 12:01 PM
Nampak dah kurus beno, dulu herlok je berisi bila stop. nampak sgt payah nak berubah
Quote cap_ayam 17-7-2019 12:04 PM
Sambil tu dia promote tealive huhu.
Quote MelahJanda 17-7-2019 12:06 PM
teringat rancangan majalah 3 baru ni yang pasal durian tu. anak tokey yang gemuk tu obvious sangat tengah kacip

mata terbuntang2 kena interview, senget2 mulut rahang bagai. jalan pun straight je hahahahaha

anak okey durian tak tido agaknya tunggu durian gugur, mengacip la sepam 2
Quote umbut 17-7-2019 12:06 PM
Camna bini no 2  dulu setuju kahwin ngan dia ni. Susahhh nak hilang dadih ni.. Aniaya anak anak dpt ayah dadih
Quote sleepandream 17-7-2019 12:07 PM
body languange heols pun sesuatu.... macam jamal abdillah  
Quote abangadek 17-7-2019 12:10 PM
benci aku dengan taik dadah ni, tembak mati ja tak boleh ka
Quote bakaljenzah 17-7-2019 12:15 PM
kena amek metadone lebih ni
Quote kucingitam 17-7-2019 12:16 PM
agak dah..
Quote missDollie 17-7-2019 12:17 PM
abangadek replied at 17-7-2019 04:10 AM
benci aku dengan taik dadah ni, tembak mati ja tak boleh ka

Kannn.. Smlm iols tengok 999 kot.. Berlambak taik dadah kena cekup.. Menyusahkan orang jah depa ni.. Kluar masuk penjara pun mendadih jugak.. Baik tembak jer
Quote missDollie 17-7-2019 12:18 PM
Baru iols tau kacip tu hape..
Quote Boomibulat 17-7-2019 12:18 PM
OAG-'orang asli gombak' kata kwn2
Quote missDollie 17-7-2019 12:20 PM
Nampak haggard mcm fatiya
Quote Madel 17-7-2019 12:20 PM
Sbb tu pakai spek.
Cer suruh si radhi tu buka spek..kompom mata merah punya la
Quote kikuri 17-7-2019 12:21 PM
laaa... ingtkan dah tak mendadih... amik dadih lagi rupanya
Quote mizruncing 17-7-2019 12:21 PM
tgk video atas tu pn sejenis yg tak boleh duduk diam, lari2 pandang tmpt lain. mmg tanda2 sedang mendadih tu. elok la klu bercerai pn. tak guna hidup dgn laki yg mendadih. sbb tul lafaz cerai pn tak sedar
Quote hyie 17-7-2019 12:25 PM
oh macam tu rupanya kacip
Quote iwansa 17-7-2019 12:29 PM
dlm dunia ni 2 bnda paling susah nk taubat, dadah dan gay
Quote noodle.baby 17-7-2019 12:38 PM
iwansa replied at 17-7-2019 12:29 PM
dlm dunia ni 2 bnda paling susah nk taubat, dadah dan gay

Setuju 500% sis.
Quote mieymiey 17-7-2019 12:41 PM
Tak koserrr la nak berlakikan taik dadah!

Lihat semua komen(249)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090317s Gzip On
To Top