Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Pekerja Istana" Dedah Rumah Tangga Sultan Kelantan Dan Rihana Oksana Sudah Lama Retak?

Oleh: HakirRahman|17-7-2019 12:20 PM Komen: 195
Minggu ini Malaysia dikecohkan dengan isu rumah tangga Sultan Kelantan Sultan Muhammad V dan Rihana Oksana Petra, sampaikan Istana Kelantan terpaksa keluarkan kenyataan menjelaskan penggunaan nama dan status. 

Bermula dengan kisah cinta panjang lebar mereka yang ditulis sampai tiga bahasa, berita perceraian talak tiga mereka mengejutkan banyak pihak. 

DAH JADI SEJARAH? FOTO: INSTAGRAM

Sampai, Yana Samsudin pun terheret sama dianggap warganet sebagai kepoci. Sibuk je! 

Tetapi, dalam banyak-banyak komen terhadap kepoci Yana Samsudin itu ada satu komen yang menarik perhatian. 

Seorang pengguna Instagram yang gambar profilenya menggunakan pintu masuk Istana Kelantan mendakwa hubungan mereka sudah retak sejak tahun lepas lagi. 

DAH LAMA RETAK? FOTO: INSTAGRAM

Keretakan ini bermula bila Sultan Muhammad V murka Rihana mendedahkan gambar dan video pernikahan mereka kepada media Rusia. Tetapi perceraian itu tertangguh kerana Rihana tak setuju untuk bercerai. 

Tak tahu lah betul atau tidak, akaun pengguna tu pun private, susah nak godek. 

Tetapi, kalau difikirkan semula Rihana di akaun Instagramnya (siap ada "blue tick" tanda "rasmi dan sah") tidak pernah memuat naik gambarnya bersama Sultan Muhammad V ketika mengandung atau bersama anak mereka. 


Pelik juga kan, selalunya pasangan yang baru kahwin dan dapat anak ni, seboleh-boleh nak tunjuk satu dunia kebahagiaan mereka. Sampai rasa nak "block" pun ada, sweet sangat!


Begitulah kisahnya...- CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
4
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
5
Komen: 194
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote amimikey 29-7-2019 11:32 AM
binipopeye replied at 19-7-2019 10:25 AM
perabis duit taxpayers bagi mkn sodap2 kt majlis aritu... abis majlis baru nk kenal hati budi... k ...

tshirt pagoda memang tema kehidupan beliau kah?

Lain-lain Komen

Quote Bersotong 17-7-2019 12:22 PM
bgus english die
Quote haryatie 17-7-2019 12:29 PM
kisahnyaaa...
muda lg...lawa jugak..cri lah jodoh lain
Quote shamsadis 17-7-2019 12:32 PM
jadi modal DAP lah nanti katanya sara hidup budak tu dekat Rusia sana nun dibayar oleh pembayar cukai,



nasib baik kerajaan sekarang kerajaan DAP
Quote kikuri 17-7-2019 12:37 PM
lepas beranak ni bukan main cantek lagi kuin oks... sayangnya kalo cerai...
Quote chinta89 17-7-2019 12:39 PM
btw letak la satu thread yg tgh pjg berjela tu.

senang nk baca semuaaa kronologi.
Quote azwanaliori 17-7-2019 12:43 PM
Nak buat trap baby daddy aje kot
Quote rosasen 17-7-2019 12:44 PM
sbb leak je kena cerai? huhuhu...
Quote Cicisweets 17-7-2019 12:50 PM
Kalau perasan yg tukang komen ni dia dah bgtau pasal peceraian sebelum Astro awani keluar cerita,pasal aku ada terbaca komen dia sebelum tu
Quote kaseh80 17-7-2019 01:03 PM
Sebiji kena kat @yanashamsudin
Quote LadyCarefree 17-7-2019 01:05 PM
rosasen: sbb leak je kena cerai? huhuhu...


Nooooooo xkn la tuanku kejam gitu. Pikiaq lojik. Cer google latar blakang oks.
Quote Modngengade 17-7-2019 01:11 PM
yg penting abe dah celop kuin oks khuen?
Quote KIM.K 17-7-2019 01:17 PM
So nikah Jun 2018 lepas tapi dah setahun guard istana tak nampak muka kak wok

Gambar nikah dia dah bergentayangan since 2016 lagi dah kat carigold
Quote slavehunter 17-7-2019 01:22 PM
Tula nak sangat involve dengan Russian mail order bride kan dah kena.
Quote dino 17-7-2019 01:25 PM
shamsadis replied at 17-7-2019 12:32 PM
jadi modal DAP lah nanti katanya sara hidup budak tu dekat Rusia sana nun dibayar oleh pembayar cuka ...

modal dildogemok n sewaktu dgnnya haha
Quote sitidin 17-7-2019 01:27 PM
Edited by sitidin at 17-7-2019 01:29 PM

satu lagi thread manusia huduh smiskin membawang manusia lawa kaya raya
Quote pyropura 17-7-2019 01:27 PM
Budu takkan boleh campor dgn vodka... Chemically imcompatable  
Quote Prickford 17-7-2019 01:33 PM
Si Oks ni tak matang la kan. Lupa dia nikah Sultan. Benda kawin2 tu Sultan nak simpan dalam kelambu, bukan canang2. Bagi aku Sultan dgn Oks ni belum cukup kenal hati budi. Si Sultan asal berbini lawa. Si Oks asal berlaki kaya. Masing2 tak membantu dlm hubungan.

Tu la Oks ni gelabah tetek sgt. Tgk Sofie tu relax je Cik Puan bagai.
Quote Cyempaka 17-7-2019 02:12 PM
dedah la apapun... yang penting perangai sebenar abe dah terdedah
Quote tikusmontok 17-7-2019 02:21 PM
Modngengade replied at 17-7-2019 01:11 PM
yg penting abe dah celop kuin oks khuen?

Ingat masa bebas bercinta sakan kat rusia tu dia hidu2 jer ke?

Lihat semua komen(195)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.119755s Gzip On
To Top