Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Laki Bini Kepoci!" Yana Samsudin Dihentam, Persoal Status Sultan Kelantan Dan Rihana Oksana

16-7-2019 11:46 AM|Oleh: Saiful| Komen: 129

Foto: IG

Sedang hangat menjadi perbualan sekarang ini adalah tentang Rihana Oksana Gorbatenko, 27, yang kononnya telah diceraikan talak tiga oleh Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V.



Semua orang tertanya-tanya dan keliru dengan penyebaran berita ini termasuk pelakon Yana Samsudin.

Mungkin tidak sabar nak tahu agaknya, Yana bertindak meninggalkan komen di Instagram Rihana.


Pertanyaan itu sekali gus menimbulkan rasa kurang senang di kalangan netizen. Ramai yang berkata, Yana penyibuk tentang rumah tangga orang lain!



Sebelum ini pun Yana pernah dihentam disebabkan mencampuri hal penceraian Fizo Omar dan Mawar Karim.

Mungkin niatnya hanya nak bertanya dan mendapatkan kepastian, tapi caranya pula yang salah. Kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 128
Komen

Previous : Bella Tak Cemburu Pun Aliff Aziz Bergambar Dengan Wanita Lain

Next       : "Pergilah Sayang Motor, Tak Payah Sayang I" - Ramai Meluat Tengok Siti Sarah Menggedik

Komen Terbaru

Quote MariaClara 19-7-2019 12:21 PM
dia tanye je kot...korang ni....biarlah dia...dia pon nk jaid netizen mcm korang jugak..

yg netizen berlumba2 komen tu korang tanak lahar pulak ahhahahahahahah

Lain-lain Komen

Quote ezacbee 16-7-2019 11:55 AM
Klon acik dina {:run
Quote Rob07 16-7-2019 12:01 PM
Biar laaa dia nak komen .. ideas tengah banyak tuh
Quote Kebom 16-7-2019 12:03 PM
Free betul dia ye sejak due menjak ni. Mane2 aje ade je komennye.
Quote mieymiey 16-7-2019 12:03 PM
Kang esok lusa dia jawab la, TERIMA KASIH KERANA FITNAH SAYA. Dah korang pulak yang kena merangkak kat padang mahsyar nak kena minta maaf dari dia. Gitu la retis
Quote LadyCarefree 16-7-2019 12:03 PM
Sebelom ni kemain komen happy birthday queen ituini
Quote cikatilia 16-7-2019 12:11 PM
bosan ke duduk umah xde job?
Quote prettyuglybabe 16-7-2019 12:12 PM
lain betul muka dia sekerang..
Quote uori 16-7-2019 12:14 PM
mencirit komen sana sini
Quote miracle_forever 16-7-2019 12:20 PM
mmg suka menyebuk kan dia ni skrg.. rajin betul drop komen. dah xde job kot. byk masa spend kat ig
Quote miracle_forever 16-7-2019 12:21 PM
oh btw, dia belum baca kot yg istana kelantan warning xleh guna gelaran queen sesuka hati.
Quote sleepandream 16-7-2019 12:22 PM
kalau kawin pun senyap2 tak mustahil cerai pun senyap2...
masa jadi agong dulu acah2 solo jah..
buat abeh taxpayer money
Quote sonatalady 16-7-2019 12:24 PM
Bab ni setuju dgn yg lain.suka sgt dia komen hal org..
Byk masa kot.
Quote umbut 16-7-2019 12:24 PM
Kepohhhhhhhhh pompuan ni. Konon dia sorang bahagia... X yah sibuk hal rumahtangga org lah yana ooooi
Quote sukacactus 16-7-2019 12:26 PM
Yana alter idung ni kenapa ye skrg, membawang much!
Quote chicozinn 16-7-2019 12:33 PM
da macam HAuk 2.0 jenis suka cirit komen kat ig orang..dasar lapar like
Quote suterabiru123 16-7-2019 12:38 PM
Yana yana..  hahahaa..kepoci sungguh hang..p bagi mateen adik la
Quote Mfzg89 16-7-2019 12:39 PM
rempit & minat rempit be like
Quote nia_salina 16-7-2019 12:42 PM
mieymiey replied at 16-7-2019 12:03 PM
Kang esok lusa dia jawab la, TERIMA KASIH KERANA FITNAH SAYA. Dah korang pulak yang kena merangkak k ...

deme kn suci murni
Quote Bumbu 16-7-2019 12:44 PM
Sekali rempit selama rempit

Lihat semua komen(129)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.118990s Gzip On
To Top