Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Penghibur Solo Pertama Di Awan Biru, Malaysia Book Of Records Bakal Catat Nama Ayda Jebat

16-7-2019 11:17 AM|Oleh: LilRose| Komen: 46

Ayda Jebat teruja kerana bakal mengadakan persembahan unik pada ketinggian 38,000 kaki.


Kredit foto: IG Ayda Jebat

Malah, persembahan itu dijangka tercatat dalam Malaysia Book Of Records (MBOR) sebagai persembahan muzik secara langsung di paras tertinggi!

Lapor Astro Gempak, persembahan itu diadakan sempena penganjuran Minggu Muzik Malaysia 2019 (MMM 2019).

Difahamkan, bekas bintang Akademi Fantasia musim ke-9 itu akan menghiburkan penumpang selama setengah jam menerusi penerbangan AirAsia dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur 2 (KLIA 2), Sepang menuju ke Kota Kinabalu, Sabah pada 8 Ogos.



"Peluang ini membuatkan saya rasa sangat teruja. Terima kasih kepada pihak penganjur kerana mempercayai bakat saya dan saya sendiri rasa tak sabar untuk menghiburkan peminat dan penumpang di hari persembahan kelak.

"Pastinya, ia akan menjadi satu pengalaman yang berbeza dan tidak akan saya lupakan... Maklumlah, saya bakal menyanyi di ketinggian 38,000 kaki di aras laut," kata Ayda kepada Astro Gempak.

Wah, tak nak kalah dengan sidang media atas awan Azharina ke ni? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 46
Komen

Previous : Bella Tak Cemburu Pun Aliff Aziz Bergambar Dengan Wanita Lain

Next       : "Laki Bini Kepoci!" Yana Samsudin Dihentam, Persoal Status Sultan Kelantan Dan Rihana Oksana

Komen Terbaru

Quote September14 17-7-2019 05:42 PM
Lpsni konsert di dasar lautan pulak

Lain-lain Komen

Quote LadyCarefree 16-7-2019 11:38 AM
Klau I naik masa tu, I hntr surat rasmi sbab bising dn mengganggu. Lol
Quote Star_el 16-7-2019 11:40 AM
eh bukan rituh Azharina ke? Ke yg tu press conference pertama? lol

Edit: baru perasan ayat last tu
Quote mintu 16-7-2019 11:43 AM
apa cerita dgn bf si kemut dgn dia ni?
ada update pape ke tak?

sheols ni muka sombong.. ni pn da nmpk tua da,  walhal muda lg, maybe less than 25. pasni sheols patut relak2 je posing tu.. ni posing pn ala2 top model x jadi gitu
Quote umbut 16-7-2019 12:36 PM
X payah lah. Sakit telinga dgr sore ko. Lagi lagi suara nabila razali..
Quote mintu 16-7-2019 12:43 PM
umbut replied at 16-7-2019 12:36 PM
X payah lah. Sakit telinga dgr sore ko. Lagi lagi suara nabila razali..

nah tuk chuols
https://youtu.be/8dGZopdYNcE

:-P
Quote miraji 16-7-2019 12:45 PM
kalau aku cancel flight tu dengan alasan ada AJ ni
Quote Mfzg89 16-7-2019 12:48 PM
janganlah... sakit ooo nak tahan telinga dlm kabin.. yg melalak dlm train dulu pn dah sakit telinga tapi untung lagi sbb  boleh lari keluar bila dah next station..dlm flight ni nak lari kemana??? terjun? kalau vokal level2 Dato Siti ok gak.. ni cam katak puru je...
Quote Mfzg89 16-7-2019 12:49 PM
LadyCarefree replied at 16-7-2019 11:38 AM
Klau I naik masa tu, I hntr surat rasmi sbab bising dn mengganggu. Lol

hntar surat dpt pe sis??hahahaa.. saman / calim refund jela sis sebab ganggu privasi..  
Quote fadz84 16-7-2019 12:56 PM
2 Jam nk dgr minah ni melalak dlm flight ke? Aiyooo.. x sanggup..
Quote minahmanja 16-7-2019 01:15 PM
dia mmg putih sejak lahir ke..?
Quote fushimi 16-7-2019 01:16 PM
fadz84 replied at 16-7-2019 12:56 PM
2 Jam nk dgr minah ni melalak dlm flight ke? Aiyooo.. x sanggup..

bukan atas tu tulih setengah jam ke
dasar malas membaca

aku pun rengsa nak dengar dia nyanyi 2 jam dalam flig






Quote ira_229 16-7-2019 01:28 PM
rasanya bukan dia yg pertama Azharina pernah jugak..

Quote fushimi 16-7-2019 01:50 PM
mintu replied at 16-7-2019 11:43 AM
apa cerita dgn bf si kemut dgn dia ni?
ada update pape ke tak?

Bf si kemut roheynis kah
apa ubung kait sheol ngan bf si kemut



Quote kiah_mai_pulak 16-7-2019 01:52 PM
Harap2 hari kejadian nnti cuaca x ok, biar semua duk diam2 pakai seatbelt smpai touched down
Quote kiah_mai_pulak 16-7-2019 01:54 PM
Harap2 nnti cuaca x ok bila kat atas, biar semua duk pakai seatbelt smpai ke touch down
Quote LadyCarefree 16-7-2019 01:54 PM
Mfzg89 replied at 16-7-2019 12:49 PM
hntar surat dpt pe sis??hahahaa.. saman / calim refund jela sis sebab ganggu privasi..

Ha. Ok! Lg bagos. Kita hbtr surat sbab nk viral. Hehehehehe kn ni zaman batak viral
Quote mieymiey 16-7-2019 01:55 PM
Di paras tertinggi? Azharina haritu berapa ribu kaki jer?
Quote mamapea 16-7-2019 02:25 PM
aku kalau naik flight punya takut siap pasang ayat2 Al Quran...ni nk menyanyi atas flight pulak selama 30 minit...mmg x naik la flight tu
serammmm....
Quote rosasen 16-7-2019 02:44 PM
cantiklah dia ni..putih melepak

Lihat semua komen(46)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.134081s Gzip On
To Top