Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Bella Tak Cemburu Pun Aliff Aziz Bergambar Dengan Wanita Lain

16-7-2019 11:58 AM|Oleh: Top5| Komen: 12


Sebelum ini, pelakon Aliff Aziz menangis sebak ketika bertemu Ustaz Ebit Lew dan dia berjanji untuk berubah. Namun, yang terbaru beliau seakan sudah move on dengan kisah lalu dan memuat naik gambar mesra bersama wanita lain di Instagram.

Bella yang menyedari perkara itu berkata, beliau sedikit pun tidak terkesan dengan gambar berkenaan memandang mereka sudah pun bercerai.

Menerusi Instastory, Aliff Aziz telah memuat naik gambar bersama wanita yang dikenali, Tika Sheikh. Gambar itu memaparkan latar belakang seolah mereka sedang bercuti di pantai bersama.



"Saya tak kisah pun. Anda semua sudah tahu yang kami sudah tak ada kena mengena. Ramai yang menghantar mesej peribadi di Instagram dan cuba? Bakar saya dengan gambar Aliff itu, tapi saya tak kisah pun."

"Jadi apa-apa yang Alif buat adalah untuk diri dia. Saya pun ada di Malaysia dan dia di Singapura. Jadi saya okay saja," jelasnya kepada Harian Metro. 


Nampaknya Bella sudah cukup serik dengan perangai bekas suaminya itu dan dia telah tawar hati. Aliff Aziz pula masih belum berubah dari dulu sampai sekarang. 

Semoga semuanya menjadi lebih baik untuk Bella sekeluarga. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 12
Komen

Previous : Siapa Usahawan Kosmetik Yang 'Lari' Dari Dazrin Sebab Masih Berhutang Puluhan Ribu?

Next       : "Aliff Aziz Sepupu Sayalah!"- Kata 'Teman Wanita Baharu'

Komen Terbaru

Quote puanbintang 16-7-2019 02:35 PM
apa- apa jela....baik bella, baik alif...buat jela hal memasing..netizen pun dah2 la menyebok hal dirong ni

Lain-lain Komen

Quote LadyCarefree 16-7-2019 12:00 PM
Berita sampah tahap dh berulat segala. Pehal minah muke kemek batak attention ni disogok dgn kebatakan reportz batak bangang bg dia membatak xsudah
Quote mieymiey 16-7-2019 12:01 PM
Jadi setiap kali si Bella ni jawab soalan pemenat kat ig, memang wajib kena bukak 1 benang eh untuk setiap soalan dan jawapan?
Quote Pikapikachu 16-7-2019 12:25 PM
Bella tak tau ke tu cousin alif?
Quote ikanmasin 16-7-2019 01:29 PM
tak abis2..jenuh lah tiap kali ada perempuan bergambar dgn bekas laki
akan ada thread baru .tak bole sekali kan jer..
Quote MoonRise 16-7-2019 02:25 PM
Masalahnya, kenapa nak tanya bella.

Biar la diorang hidup masing2.
Quote Bersotong 16-7-2019 02:29 PM


aku nk kedit..x kira..nk gak
Quote Bersotong 16-7-2019 02:30 PM


aku nk kedit 1000 nk kaco maideen n kapir2 lain kt CI
Quote Bersotong 16-7-2019 02:31 PM


lagi lagi dn lagi
Quote Bersotong 16-7-2019 02:31 PM


jngn lupa bg kedit
Quote sukacactus 16-7-2019 02:34 PM
Bersotong replied at 16-7-2019 02:29 PM
aku nk kedit..x kira..nk gak

Pelat 'R' rghupanya si didie ni
Quote Bersotong 16-7-2019 02:35 PM
sukacactus replied at 16-7-2019 02:34 PM
Pelat 'R' rghupanya si didie ni

didie takot nk azan
Quote puanbintang 16-7-2019 02:35 PM
apa- apa jela....baik bella, baik alif...buat jela hal memasing..netizen pun dah2 la menyebok hal dirong ni

Lihat semua komen(12)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.116150s Gzip On
To Top