Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Sekejap Je Sedih, Aliff Aziz Dah Keluar Berseronok Dengan Teman Wanita Baru?

15-7-2019 11:58 AM|Oleh: Saiful| Komen: 125

Sebelum ini, punyalah sedih status-status yang dimuat naik Aliff Aziz selepas bercerai dengan bekas isterinya, Bella Astillah.

Ramai juga yang mendoakan agar kedua-duanya berbaik dan rujuk semula demi anak.



Walaupun ramai yang memaki, dalam masa sama mereka kasihan dengan Aliff yang kelihatan macam orang kehilangan arah selepas berpisah.

Tapi rupa-rupanya, 'drama' masih bersambung apabila penyanyi itu memuat naik gambar dengan seorang wanita pada Ahad lepas.

Bukan main rapat lagi bergambar, enjoy keluar bersama-sama nampaknya.



Foto: IG

Aliff yang dating, Bella Astillah pula yang ditanya adakah dia kisah atau tidak dengan perkara tersebut.

Jawab Bella, "Ramai gila yang DM Bella, cakap dan provoke dengan gambar Aliff tapi Bella tak kisah pun sebab dah tak ada kena mengena," jelasnya melalui Insta Story.



Setakat ini, belum dapat dipastikan lagi apa hubungan Aliff dengan wanita yang dikenali sebagai Tika Sheikh itu.



Kalau ada info, boleh kongsikanlah ya? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 125
Komen

Previous : Aliff Syukri Dimaki Sebab Naik Gajah, Wardina Saffiyah Pun Ikut Marah

Next       : Siapa Usahawan Kosmetik Yang 'Lari' Dari Dazrin Sebab Masih Berhutang Puluhan Ribu?

Komen Terbaru

Quote Jemahjemah 22-7-2019 07:47 PM
Hahahaha si sampah ni jangan percaya la. Tgk mak bpk dia pun sokong perangai anak, so mmg xkan berubah la sampah ni

Lain-lain Komen

Quote hzln 15-7-2019 12:05 PM
Mana tah acik2 yg husnuzon kat tred setad ebit liew tuh...
Quote PuanAbby 15-7-2019 12:08 PM
Hahaha..husnuzon betui masa kisah dgn ustaz ebit lew tu
Quote chinta89 15-7-2019 12:13 PM
so bitch sgt pakaian budak ni. ape nama dia? who cares. berbelit lidah aku nk sebut.
Quote sukacactus 15-7-2019 12:13 PM
Xpe alip, Allah sayang!
Quote mieymiey 15-7-2019 12:18 PM
https://mforum.cari.com.my/forum ... &extra=page%3D1


Quote umbut 15-7-2019 12:20 PM
Kah kah kah.. baca thread ebit lew pun aku dah agak kejap je ni.. gua nak bebas... hahahaa..
Quote malaysiaku123 15-7-2019 12:22 PM
Hahha moga berjodoham ye aliff
Quote makton 15-7-2019 12:22 PM
mohon ustaz lebit tukar statemen pasal mamat ni
Quote Nana_Man 15-7-2019 12:23 PM
dari minggu lepas dah nmpk igs alip ngan minah ni.. tu sbb bila ustaz ebit tu ckp, aku mcm susah nk percaya dia dah berubah..
Quote cikgojesss 15-7-2019 12:29 PM
tak boleh ke acik pertiwi abaikan jah sampah temasek ni?
Quote Kurex 15-7-2019 12:30 PM
pompuan tu macam muka pondan
Quote RumiMenari 15-7-2019 12:31 PM
Ust ebit tu menunjukkan masih ade je ruang lg utk aliff berubah..jgn modal netizen kecam so balik smula ke gaya hidup asal..so lame.. antara sokongan ustaz dan kecaman netizen, ko yg decide mn nk lalui jln hidup ko..
Quote Miawlover 15-7-2019 12:33 PM
Ehh kata dah start solat dan hafal AlQuran..
Quote Lavender_Violet 15-7-2019 12:33 PM
Gasak ko lah Alep...nak tunggang ke nak terbalik ke...
Jangan mati sebelum sempat bertaubat dah lah
Anyway, mamat ni dah duda...lantak dia lah nak bertenet dgn sapa pun
Aku wonder knp lah masih nak highlight pasal mamat sekor ni lagi
Quote scarflicious 15-7-2019 12:39 PM
Penat je ustaz abit liew bagi nasihat...
Quote aemon 15-7-2019 12:43 PM
ustaz ebit liew tak nak komen ke?
Quote SherryZass 15-7-2019 12:43 PM
Ahzab pakaian ko dek, musti family urban ni. Kalau iolls mau kena talipinggang ni
Apa2pon alip, harap berubahlah, cari koje carilah pompuan semenggah sikit
Quote ihtisyam1 15-7-2019 12:44 PM
lantak dia lagi... selagi tak kena penyakit selagi tu la susah ditegur atau di ajar.... mapuh mung r
Quote unguaurora 15-7-2019 12:47 PM
Ust ebit sampai insiden nak pegi jumpa jantan murahan ni.. last2 blk perangai lama.

Lihat semua komen(125)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.130122s Gzip On
To Top