Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Sultan Kelantan Dan Rihana Oksana Bercerai Talak 3?

Oleh: HakirRahman|15-7-2019 10:12 AM Komen: 36
Selepas perkongsiannya mengenai kisah cinta dengan Sultan Kelantan Sultan Muhammad V tular baru-baru ini, wujud laporan mendakwa Rihana Oksana diceraikan talak tiga. 

Astro Awani melaporkan sijil perceraian pasangan diraja itu bertarikh 1 Julai lalu selepas proses cerai bermula pada 22 Jun di Singapura. 

Portal itu turut melaporkan sijil cerai lengkap dengan nombor siri itu sudah diluluskan Mahkamah Syariah Singapura. 

ASTRO AWANI MELAPORKAN PERCERAIAN INI. FOTO: GOOGLE

Bagaimanapun, carian internet untuk mendapatkan salinan sijil cerai itu tidak mendapat sebarang hasil. 


KISAH CINTA SULTAN MUHAMMAD V DAN RIHANA OKSANA TULAR. FOTO: INSTAGRAM

Rumah tangga Rihana dan Sultan Muhammad sebelum ini pernah dilaporkan bergolak oleh akhbar UK Daily Mail sejak Januari lalu. 

Bapa Rihana, Andrey Gorbatenko bagaimanapun menafikan laporan itu. 

Tunggu jerlah ya, kisah sebenar pasangan diraja ini. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
6
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 36
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Jholie98 23-7-2019 01:54 AM
apakah???

Lain-lain Komen

Quote rainbowrainz 15-7-2019 10:15 AM
Benerrrkahh???
Quote buapakperut 15-7-2019 10:24 AM
yang beneren sih?? kok bisa
Quote duri_durians 15-7-2019 10:40 AM
penat buat karangan panjang2...
Quote gadis_tulip 15-7-2019 10:42 AM
Nak anak laki je ke? Untuk pewaris takhta?
Quote nisako 15-7-2019 10:46 AM
sian tak sempat nk jadi queen........... hahaaaaaaaaaaaa
Quote fossil 15-7-2019 10:49 AM
patutla bau ikan ig dia tu.

someting wrong somewhere tiba2 buat ig public cerita love story deme
Quote matbad 15-7-2019 12:16 PM
Dah dapat anak bye2 lerrr
Quote Cookingholic 15-7-2019 12:53 PM
fossil: patutla bau ikan ig dia tu.someting wrong somewhere tiba2 buat ig public cerita love story deme


Dia create ig 4 june then terus post byk2 kan sekaligus.
Quote Maideen. 15-7-2019 01:27 PM
Kawan Maideen kata tadi dia pergi Selayang kat Stesyen bas express tempat orang dari Kelantan hari hari berbondong bondong turun bas.

Dia nampak pompuan omputih sorang dukong baby. Matanya bengkak macam baru lepas menangis.

Kawan Maideen lalu bertanya dan diberitahu oleh perempuan itu bahawa dia naik bas express turun Selayang untuk memulakan hidop baru di Selangor dengan anaknya. Dia baru diceraikan lakinya dan ingin membuka  warong menjual nasi berlaok sebelah mana mana tong sampah DBKL.

Bila kawan Maideen menceritakan kejadian itu Maideen hanya tertanya tanya ..." Mungkin kah itu......ahhhh tidak mungkin", kata Maideen.

Wallahualam.
Quote Modngengade 15-7-2019 01:38 PM
berapa byk tered nk bukak?
Quote kaklong32 15-7-2019 03:18 PM
rajin ai tgk dia mengarang panjang2 kat ig tu eh
Quote momytobe 15-7-2019 03:45 PM
so dah cerai la ek.
Quote Buritan 15-7-2019 03:49 PM
Maideen. replied at 15-7-2019 01:27 PM
Kawan Maideen kata tadi dia pergi Selayang kat Stesyen bas express tempat orang dari Kelantan hari h ...

Ade ke patut niaga tepi tong sampah.. maideen nii tak leh tinggal prgai kasta indianye.. kek india lehh laaa taik lembu buat rumah warung kedai
Quote shark_eow7 15-7-2019 05:27 PM
fossil replied at 15-7-2019 10:49 AM
patutla bau ikan ig dia tu.

someting wrong somewhere tiba2 buat ig public cerita love story deme

byk dia pos pulak tuuu
Quote jengl0t 15-7-2019 06:02 PM
matbad replied at 15-7-2019 12:16 PM
Dah dapat anak bye2 lerrr

dah dapat anak ke?
Quote RatuDunia94 15-7-2019 08:27 PM
So nk kena ucap takziah ke ape? Kahwin pon x layak dapat tahniah..
Quote peachnfamous 15-7-2019 08:45 PM
jengl0t replied at 15-7-2019 06:02 PM
dah dapat anak ke?

kalau tgk kat ig, dah. Tengku Ismail Leon, lahir 21 Mei lps.
Quote sidewinder 16-7-2019 12:08 AM
ore2 klate patut rasa happy ke sedih ?
Quote Rob07 16-7-2019 12:07 PM
Memang dah sah cerai ke? atau sekadar gossip sahaja..

Lihat semua komen(36)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.220093s Gzip On
To Top