Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Gadis Terlampau Cantik, Jurukamera TV3 Fokus Kepadanya Sampai 'Lupa' Najib

Oleh: Myeonir|15-7-2019 09:29 AM Komen: 97
Macam mana kalau anda menonton berita, tapi video yang ditayangkan tidak menggambarkan berita yang sedang disampaikan langsung?

Hal ini berlaku apabila jurukamera TV3 sibuk memberi fokus terhadap seorang gadis cantik yang turut hadir ketika perbicaraan SRC International membabitkan Datuk Seri Najib Razak.


Gadis ini turut terkejut apabila videonya itu menjadi tular di media sosial. Dia menjelaskan yang dia berada di tempat itu kerana mengikuti pensyarahnya serta ditemani rakan.



Netizen yang lain berseloroh menyatakan jurukamera terpana melihat kecantikan gadis itu sehingga terlupa hendak memfokuskan kamera kepada bekas Perdana Menteri yang sepatutnya menjadi bintang utama berita berkenaan.


Kredit foto: Twitter

Gadia bernama Dahlia ini juga merupakan seorang Instafamous dengan lebih 355,000 pengikut. Dia juga ada berkongsi rakaman berita itu di laman Instagramnya.



Malah, ada juga netizen yang keliru; 'tengah tengok berita ke drama'?


Kredit foto: Twitter




Penasaran abang jurukamera itu!  - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 97
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote ReginaGeorge 17-8-2019 10:11 AM
Sumpah cantik mcm elpira.

Lain-lain Komen

Quote haryatie 15-7-2019 09:37 AM
untung la jd org cntikkkk
Quote Boomibulat 15-7-2019 09:43 AM
Melampau sgt ckp 'terlampau cntk'...
Quote card_reader 15-7-2019 09:48 AM
hahaha....dah mcm kisah dia bercerai ngan najib plak
Quote zulka 15-7-2019 09:52 AM
akupun perasan masa keluar kat tv aritu...terus tanya my wife sape awek tu?
Quote azwanaliori 15-7-2019 10:03 AM
Cantik yes  but terlampau cantik? errrr
R u sure?
Quote prettyuglybabe 15-7-2019 10:03 AM
kat insta sendiri bukan main runcing dagu..
kat tv bulat je rupanya

K...
Quote fahdramli 15-7-2019 10:03 AM
i pun rasa dia memang cantik..
Quote azwanaliori 15-7-2019 10:04 AM
Klu amelia Henderson bertudung cmni la kot rupa sheols
Quote MayaDelaRosa 15-7-2019 10:18 AM
Rasanya yg dlm tv lg cantik.comel je..Yg dlm pic kat ig tu dagu panjang la plak...So dear..Better yg asli la..Hehe
Quote otacon 15-7-2019 10:21 AM
Cantik..tp tak terlampau pun....tajuk click bait..hahaha
Quote makton 15-7-2019 10:24 AM
muka dia ni mcm ex colig aku.. mmg cantik mata, hidung terletak.. perfect la pada mata aku.
tp sygnya perangai dia mcm budak tiktok sgt...
Quote paz 15-7-2019 10:26 AM
Cantik orangnya.
Quote rosevelvet 15-7-2019 10:48 AM
Mmg cantik. Semua on point
Quote AbukRokok 15-7-2019 10:50 AM
ahkak pink be like merenung tajam time najib balik rumah

Quote johan-adx 15-7-2019 10:56 AM
mcm ada iras2 elfira loy skali tgk..ke mata aku silap
Quote ainashiqa 15-7-2019 11:00 AM
card_reader replied at 15-7-2019 09:48 AM
hahaha....dah mcm kisah dia bercerai ngan najib plak

Hahahah! Win oiii
Quote matchstick 15-7-2019 11:02 AM
Liputan berita ni live ke.. Kot ye pun cameraman ralit amik gmbr awek tu, xkan x boleh nk edit sblm siar kt buletin utama.
Quote mieymiey 15-7-2019 11:08 AM
Budak ni femes kat twitter sampai ummah twitter menyampah asyik show off gambar zoom in mementang muka sheols flawless. Start dari situ iols kenal budak ni.
Quote Melorqe 15-7-2019 11:09 AM
matchstick replied at 15-7-2019 11:02 AM
Liputan berita ni live ke.. Kot ye pun cameraman ralit amik gmbr awek tu, xkan x boleh nk edit sblm  ...

tahnya
editor pun main boh saja ka asal ada video
atau ni anak murid abam jijan seman.
selit gambar awek supaya ramai la tengok Bu.

Lihat semua komen(97)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.182894s Gzip On
To Top