Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

"Kad Kahwin Pun Dah Edar" - Lelaki Tergamam Dapat Video Seks Tunang Dengan Kawan

12-7-2019 04:06 PM Komen: 111
Buntu dan dalam dilema jadinya apabila seorang lelaki mengakui tidak dapat meneruskan perkahwinan selepas menerima rakaman video seks tunangnya dengan kawan sendiri. 

Lelaki berkenaan berkata dia dijadualkan berkahwin pada 20 Julai ini dan wang hantaran RM15,000 sudah diberi kepada keluarga perempuan.

Kredit foto: Carian internet

Ada seseorang yang kirim video tunang saya melakukan hubungan seks dengan seorang lelaki yang aku kenal, tulis lelaki itu menerusi Facebook Luahan Orang Bujang.

Sebab video itu adalah video baru. Dalam mereka melakukan benda itu, kami sudah pun bertunang. Sekarang min (pentadbir akaun). Tunang aku. Buat selamba je bila jumpa aku. Dia buat seperti tiada apa-apa berlaku. Dia layan aku manja seperti biasa.

Katanya lagi, dia sememangnya tidak akan menyentuh mana-mana perempuan selagi belum halal, sukar untuk menerima situasi yang berlaku ini. 

Dia juga menyalahkan diri sendiri kerana terlalu sibuk mencari duit sehingga mengabaikan tunangnya itu. 



15k (RM15,000) tu min (pentadbir akaun Facebook). Dua tahun aku kumpul. Aku sanggup kerja pakai moto sebab nak jimat minyak. Berpanas berhujan, aku tahan lapar. Di tempat kerja. Aku bawa biskut kering je.

Kalau saya tak teruskan perkahwinan ini, keluarga saya mesti malu. Kad kahwin pun sudah diedar. Allah Allah, katanya lagi. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
0
Sedih
7
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 111
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote mr_cool5885 7-8-2019 11:35 PM
Ngkorang rasa dia ade baca ke saranan ngkorang kat sini? Dia post kat pesbuk kan. Kat situ pon dah 1.7k komen.

Lain-lain Komen

Quote ninjago 12-7-2019 04:08 PM
true story ke nie?
Quote Buritan 12-7-2019 04:10 PM
Lelaki yg baik utk pompuan yg baik.. ok laa tahu sblm kawin.. kalo dah kawin lg susah.  Jodoh awak utk pompuan yg baik
Quote cutieslilies 12-7-2019 04:11 PM
xyah laaa..cariklaa org lain...duit tu mintak balik...
Quote cikanggun 12-7-2019 04:11 PM
Baiklah kau bagitau family kau dulu dik... biar mak ayah kau settle dgn family pompuan tu
Quote Modngengade 12-7-2019 04:14 PM
mintaklah balik duit hantaran tu....salah perempuan kan..sepatutnya pihak erempuan kena bayar denda
Quote fushimi 12-7-2019 04:21 PM
malu apa bosskurrrrr

ramai je yang dah edar kad kawin pastu tak jadi kawin

jangan lupa mintak ganti rugi 2 kali ganda  ngan pempuan gatal bijik tu tau
Quote kabukiman 12-7-2019 04:22 PM
Powed je la bidio tu kat bakal Pak mentua.

Barang rosak. Duit hantaran pulang balik.
Quote tagas 12-7-2019 04:24 PM
@sitilu padan muke ko

jodoh ko layak dgn hanjeng kurap jer

spesis ko jgk haha
Quote capiloton 12-7-2019 04:24 PM
nak bunuh diri?? jangan jadi bodoh ler.
wasting your life sebab pompuan.

putus tunang, dan mintak la duit balik.
kalau banyak tanya, ko tunjuk la video tu kat family dia.
Quote jazaa100 12-7-2019 04:25 PM
Duit tu mcmana....duit...duit....
Quote natrahn 12-7-2019 04:25 PM
Berat ujian dia. Buat solat istikarah, mohon petunjuk. Semoga Allah bantu buat keputusan.
Quote MsKathryn 12-7-2019 04:33 PM
Penah tgk citer kat tv sebijik mcm kisah lelaki ni tp x ingat sape pelakon tu..
Quote palmolive 12-7-2019 04:34 PM
bawak family pergi bincang ngan family pompuan..
mintak refund or cancel order pasal barang 2nd hand / pre-loved
Quote grouper 12-7-2019 04:35 PM
Ok le tu blom kawin dah tau..klau lepas kawin dpt tau lagi sadis..?
Quote Lengkong 12-7-2019 04:38 PM
Kecewa sekalipun jangan buat tindakan yang salah. Bagitau parents dan mintak duit. Eloklah tahu sebelum nikah.




Quote sub5zero 12-7-2019 04:42 PM
Apa punya jantan daaa, kau tu bengang sbb dah terbayar duit hantaran siap ungkit2 lg susah payah cari duit, dlm hati risau duit burn ke? Rasanya keluarga pompuan dh byk pakai duit kau, ye la nk bayar mak andam, caterer, khemah bagai....anggap je la duit sedekah klau x nak kt pompuan tu lg. Anyway kau dah tunjuk video tu kt tunang lum? Settle cara baik la x pyh malukan dia dpn family dia.
Quote mesmerize 12-7-2019 04:42 PM
ada satu lagi kisah viral kat fb gak tunang dia projek ngan exbf 2 minggu sebelum wedding pun dia sanggup terima balik .. sayang punya pasal.. skrg dah bahagia beranak pinak katanya
Quote aHoi83 12-7-2019 04:42 PM
Semoga bertabah dgn dugaan
Quote mizruncing 12-7-2019 04:48 PM
mcm edisi hasanah je

Lihat semua komen(111)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.301518s Gzip On
To Top