Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Alhamdulillah, Syukur Semua Selamat" - Anak Eizlan Yusof Terbabit Kemalangan

11-7-2019 01:44 PM|Oleh: LilRose| Komen: 64

Kredit foto: IG


"Alhamdulillah, semuanya selamat. Tiada sebarang kecederaan dan baik-baik saja."

Industri hiburan tanah air digemparkan dengan berita kemalangan membabitkan anak pelakon Datuk Seri Eizlan Yusof, Zareef Yusof, 9, hari ini.




Berkata kepada mStar Online, Erma mendakwa kejadian berlaku kira-kira jam 9 pagi ketika dalam perjalanan ke lokasi penggambaran drama Mak Cun musin kelima.

Kereta Toyota Vios dinaiki Zareef dan pemandunya dikatakan bertembung dengan sebuah kereta dari arah bertentangan.

"Ketika kejadian, saya juga dalam perjalanan dan terkejut melihat ada kemalangan. Tak sangka mereka yang berada di dalam kenderaan itu," katanya.



Semua yang terbabit dalam kemalangan itu bernasib baik kerana tidak mengalami sebarang kecederaan.

Pun begitu, mereka tetap dibawa ke hospital untuk pemeriksaan lanjut.



Semoga semuanya baik-baik saja. Nasib baik hari ini hari terakhir penggambaran Mak Cun, dan kata Erma, mereka akan meneruskan penggambaran seperti biasa. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 64
Komen

Previous : "Saya Sudah Korbankan Kebahagiaan Kasih Sayang Saya Demi Fizo Sekeluarga" - Mawar Karim

Next       : "Cari Di Padang Mahsyar Untuk Minta Maaf, Bang!Bang!" - PU Abu 'Sound' Caprice?

Komen Terbaru

Quote anastasia7 17-7-2019 11:40 AM
mawar_mustika replied at 16-7-2019 11:57 AM
haah utk filem paskal tu die kene nmpk tegas sket...tp yg plg i xpuas hati dlm paskal namron...klu ...

Namron i dpt rasa ketegangan masa part awal2 tu. Mungkin sbb director nak ada unsur humor skit kot watak namron ni

Lain-lain Komen

Quote CiliPadiSedap 11-7-2019 02:05 PM
kaka nak repair baka nak nikah pakistan tajikistan africatan gohead gostan
Quote nazzse 11-7-2019 02:08 PM
Syafakallah zareef
Anak2 eizlan ni menjadi betul..handsome & lawa, yg bongsu tu je kurang sikit..besar2 nanti la kot menurun
Quote chinta89 11-7-2019 02:09 PM
lawa2 kan anak dia ni. dh baka emak n bapaknya baik2, anaknya letops sgt!
Quote lattehazelnut 11-7-2019 02:11 PM
nazzse replied at 11-7-2019 02:08 PM
Syafakallah zareef
Anak2 eizlan ni menjadi betul..handsome & lawa, yg bongsu tu je kurang sikit..be ...

Comel je i tengok vie zaalia
Quote Boomibulat 11-7-2019 02:27 PM
CiliPadiSedap replied at 11-7-2019 02:05 PM
kaka nak repair baka nak nikah pakistan tajikistan africatan gohead gostan

Congostan pn ok jgk sis..nalla katanya
Quote puteribaya 11-7-2019 02:34 PM
CiliPadiSedap replied at 11-7-2019 02:05 PM
kaka nak repair baka nak nikah pakistan tajikistan africatan gohead gostan

bila kaka ckp cenggini..teringat I masa time hanimun 3rd time..we all sembang2 romantik..my hubby ckp "sib baik you kawin ngan I..i dah repair baka you.".hisshh terus i sentap..ingat dia sorang je ke yg buat anak2 I helukk..amboiiii
Quote Kurex 11-7-2019 02:40 PM
Tak sabar nak tengok anak laki lan membesar
Quote epis 11-7-2019 02:47 PM
puteribaya: bila kaka ckp cenggini..teringat I masa time hanimun 3rd time..we all sembang2 romantik..my hubby ckp "sib baik you kawin ngan I..i dah repair baka  ...

Helok sgt ke laki sis smpai mcm tu sekali bilang mcm tu sekali hahaha...
Quote sapeka 11-7-2019 03:27 PM
helok2 DNA Eizlan Yusof ni
Quote mawar_mustika 11-7-2019 04:24 PM
cantik2 anak die...eizlan yusof pun for me pelakon tua yg plg hensem huhuhu
Quote ciwelireng 11-7-2019 04:31 PM
anaknya comel
Quote BoongaKertas 11-7-2019 04:38 PM
hensem nya anak heols. mak ayah lawa.
Quote goss79 11-7-2019 05:48 PM
menawan sungguh anak2 dia.. cukup pakej muka tu
Quote Zalimohd 11-7-2019 05:56 PM
nazzse: Syafakallah zareefAnak2 eizlan ni menjadi betul..handsome & lawa, yg bongsu tu je kurang sikit..besar2 nanti la kot menurun

Suka suki je kau nak hina anak org lain.. Anak ko nanti cam mana lak rupanya..
Quote matchstick 11-7-2019 05:58 PM
helok sungguh rupa anak2 eizlan
Quote akirachan 11-7-2019 06:41 PM
Helok belaka anak2 dia ni. Bijak pun ye. Suka tgk vid dorg
Quote ReginaGeorge 11-7-2019 07:42 PM
Ikut baka ayah diorang nih..
Quote diss69 11-7-2019 08:02 PM
Mak ayhnya helok, mesti laa ank pon ngikut...
Quote CikB 11-7-2019 08:07 PM
alhamdulillah semua selamat

Lihat semua komen(64)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.145707s Gzip On
To Top