Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Menggelupur Macam Kena Minyak Panas"- Netizen Bantai Gelak Tengok Lelaki Kena Usik Mak Nyah

Oleh: Myeonir|12-7-2019 05:52 PM Komen: 17
Sekarang sudah semakin ramai yang melancong ke luar negara bagi menjelajah dunia yang luas. Mempelajari budaya dan gaya hidup yang berbeza bagi setiap tempat.

Tapi apabila di tempat baru, kita tak boleh jangka apa yang akan jadi kerana tak biasa dengan tempat itu.

Sama seperti dengan sekumpulan rakan ini yang bercuti di New Delhi, pengalaman yang menyeronokkan ini bertukar menjadi lawak apabila mereka dikacau oleh geng mak nyah semasa berhanti di lampu merah.


Netizen memang tergelak habis tengok reaksi lelaki yang seorang itu, menggigil sakan apabila diusik oleh mak nyah tersebut!

Kredit foto: Twitter
Hati-hati yang lain bila nak pergi sana -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
5
Bosan
2
Komen: 17
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote berakit2kehulu 14-7-2019 08:01 PM
Wahh agresif. Berani betul terang terangan mbuat gangguan

Lain-lain Komen

Quote Buritan 12-7-2019 05:55 PM
Pyrop ke tuu
Quote RatuDunia94 12-7-2019 06:10 PM
Pondan india mmg hazab yach..
Quote Lengkong 12-7-2019 06:23 PM
Hati2 travel ke Delhi

Quote Pink_Purple 12-7-2019 06:29 PM
pondan india hahah
Quote bezita60 12-7-2019 06:39 PM
Thailand dan India, ladyboys jenis agresif.
Wajarlah org lelaki takut...
Quote Kurex 12-7-2019 06:45 PM
Dodolgemuk ke
Quote umbut 12-7-2019 06:58 PM
Kat sana juga kau nak pergi... xda tempat lain ke
Quote mizzmimi 12-7-2019 07:05 PM
Cam kena karan.. Hahaha.. Padahal ramai2 tu.
Quote sitilu 12-7-2019 07:06 PM
jijik sial tgk paryah pondan sedara maideen ni

muntahhhhhhhhhh



Quote tagas 12-7-2019 11:21 PM
spesis hanjeng sedara mara @sitilu
Quote sitilu 13-7-2019 12:18 AM
tagas replied at 12-7-2019 11:21 PM
spesis hanjeng sedara mara @sitilu

kau anak anjing smiskin jual barang bini, dah habis semua tergadai, kau jual lendir bini kau plakkk

babi punya anak penagih jual lendir kau ni







Quote sukacactus 13-7-2019 07:04 AM
Sian...ternoda dia
Quote avagoddess 13-7-2019 07:08 AM
eww... pondan2 ni takde taste ke? cari la mat salleh. ni kacau jantan melayu ape dpt. pensel 2B....
Quote barfi 13-7-2019 10:00 AM
avagoddess replied at 13-7-2019 07:08 AM
eww... pondan2 ni takde taste ke? cari la mat salleh. ni kacau jantan melayu ape dpt. pensel 2B....

Depa nak duit jela.. bukan nak sedap pun.

Aku tengok Crime patrol ( India Crime series ) kat sana lelaki2 sejati ada yg terpaksa jual bontot sebab takde duit sana susah dapat kerja..

So waktu kerja mereka dikerjakan oleh jantan2, bila balik rumah mereka kerjakan bini pulak.. sadis
Quote batmana 13-7-2019 11:08 AM
dia buat cmtu,
psl kalu selamba biar diri sendiri disentuh, dipegang, nnti mak nyah claim cas duit
cam scam jugak ni..
Quote Malaysia.Doom 13-7-2019 11:11 AM
Jantan Melayu camtu ko usap dada....
Quote berakit2kehulu 14-7-2019 08:01 PM
Wahh agresif. Berani betul terang terangan mbuat gangguan

Lihat semua komen(17)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.129187s Gzip On
To Top