Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Dulu Hari-hari Bergaduh, Lari Rumah Sebab Tak Faham Erti Perkahwinan" - Aliff Syukri

11-7-2019 12:03 PM|Oleh: LilRose| Komen: 88

"Inilah cinta sejati saya."

Jutawan kosmetik terkenal Datuk Seri Aliff Syukri mendedikasikan sebuah lagu buat isterinya menerusi Instagram berserta video dan kapsyen menyentuh hati.

Menerusi perkongsian itu, Aliff turut mengenang kisah lalu di awal usia perkahwinan mereka.


Kredit foto: IG

Siapa sangka dahulu mereka sering bergaduh hingga lari dari rumah?

"Cuba korang bayangkan. Dahulu hampir hari-hari kami bergaduh dan lari rumah sebab terlalu stres.

"(Ia berlaku) sebab kami tak faham apa itu ertinya 'perkahwinan'," akuinya.




Ramai juga yang tertanya-tanya sama ada pasangan itu sedang bergaduhkah? Namun, Aliff tampil menjelaskan bahawa posting itu ditujukan khas untuk menghargai pasangan masing-masing.

Malah, dia sempat menasihati orang ramai supaya mengambil iktibar atas pengalamannya itu.


Kredit foto: IG



Dalam perangai 'ting tong' gila-gilanya itu, terserlah betapa Aliff seorang yang menghargai nilai kekeluargaan dan setia dengan isteri. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 88
Komen

Previous : Muat Naik Gambar, Adik Joy Revfa Curi Tumpuan Netizen Kerana Cantik Dan Bijak

Next       : "Biar Aja, Suaminya Pun Suka" - Ashraf Sinclair Tak Kisah Ke Cium Mulut, Tayang Badan BCL?

Komen Terbaru

Quote OsHiN_hOnEy 15-7-2019 10:46 AM
tikusmontok replied at 12-7-2019 10:21 AM
Kenapa anti sgt sis dgn famili toklip tu?setiap thread dia mesti bg negative comment.

entah maybe because i can see them behind the facade?

Lain-lain Komen

Quote ALDRIN 11-7-2019 12:05 PM
KEZZZAHHHHHH!!!!!!!............
Quote mistified 11-7-2019 12:12 PM
siapa yg lari dari umah? Tok lip ke tin shidah?
Quote OsHiN_hOnEy 11-7-2019 12:16 PM
apa perasasan dia eh, bila yg meluahkan tu bukan dia sendiri yg type (tulis)
it's so obvious just riding on case cerai fizo mawar

Quote kelam22 11-7-2019 12:25 PM
apa-apa la tok lip. kezzahh
Quote msdummy.2018 11-7-2019 12:32 PM
haiz.....dia pun sibuk gak nk interfere.......tau x apa perasaan fizo mawar skrg.......cer bg diaorg ruang sikit.....sesaklah nk share2 kunci kebahagiaan jugak......masa si jelina, tuh bercerai xder plak korang kongsi rhsia2 nie?
Quote EvieWanKenobi 11-7-2019 12:34 PM
lainnya muka datin dalam gambau
pakai baju pink tu..
Quote meow_tompok 11-7-2019 12:40 PM
motif tetiba toklip nak interframe?
limelight top disucssion is cik epaliah tau, yg tak kezzah sound toklip

tapi satu nak puji, dia ni bodo2 lembam suara bingit kat socmed...tapi tak main perempuan dan pandai carik duit. Kalau nak compare dgn acik2 kat luar sana dah la kawen dgn peneroka felda je, tapi ada hati kawin 2-3 bini.. eh tiberrrr





Quote Acikgomen 11-7-2019 12:56 PM
mistified replied at 11-7-2019 12:12 PM
siapa yg lari dari umah? Tok lip ke tin shidah?

Konpem alepsokre neh yg lari
Quote rhea85 11-7-2019 01:20 PM
Acikgomen replied at 11-7-2019 12:56 PM
Konpem alepsokre neh yg lari

rasanya mmg dia
Quote nazzse 11-7-2019 01:27 PM
Sat nak tanya, bini dia ada share ke dlm company tudung cloverush tu? Manjang promote..
Dr.halina pun sama
Quote joyahbawang 11-7-2019 01:39 PM
Choyy nak lari2 bagai
Quote chinta89 11-7-2019 01:46 PM
td lalu ig khriah dia potpet2 psl pasangan gaduh dan anak dia tanya knpe dgr org gaduh2 tu (lbh kurnag gtu la). aku syak di ani saje cari isu sb isu Mawar-Fizo.

dang2 gmbr kat ig khiriah tu, dia tutup komen. owhhh tau plk takut dikeji dan taknakorg mengata dia nak interframe kes rumahtangga mawar-fizo.

btw yg sibuk nk mengomen bab rumahtangga runtuh bagi pasangan popula rtu setakat ni yg kena lahar, si Yana Shamsudin Hidung Buatan.

Dan ak rse Khiriah juga, mcm sengaja nk sibuk2 duk tulis hal rumahtangga org. dan alif syukri, ko x pyh ckp psl 'x faham ape itu perkahwinan' bagai di saat org tgh berkecamuk bergosip psl Mawar-Fizo.


ok, kjp lg dtg komen aku ni kolot, knpe dengki ngn alif ni sb dia x mention pun psl sape2 kan so knpa aku yg panas kan?

well, ini pandangan aku. korang x suka, up 2 u. dan aku pun dh ckp siang2, ini pandangan aku dan ape yg aku rasa. ape yg aku rasa ialah, skg ni ramai duk sibuk pasal nk ckp bab rumahtangga sendiri/org lain sb kes Mawar-Fizo. titik.
Quote Bumbu 11-7-2019 01:54 PM
Tak dpt nak bygkan Alip ni asal gaduh dgn bini lari rumh mak sambil hentak2 kaki huhuhu kezzahhh
Quote LadyCarefree 11-7-2019 02:21 PM
nazzse replied at 11-7-2019 01:27 PM
Sat nak tanya, bini dia ada share ke dlm company tudung cloverush tu? Manjang promote..
Dr.halina p ...

Tinshit kolab dngan owner cloverush
Quote LadyCarefree 11-7-2019 02:22 PM
chinta89 replied at 11-7-2019 01:46 PM
td lalu ig khriah dia potpet2 psl pasangan gaduh dan anak dia tanya knpe dgr org gaduh2 tu (lbh kurn ...

Sependapat dngan chuols. Semua mcam nk ckap derang la yng terer dn bahagia dlam melayari rumahtangga.
Quote nazzse 11-7-2019 02:37 PM
LadyCarefree replied at 11-7-2019 06:21 AM
Tinshit kolab dngan owner cloverush

Patutlah..semedang promo sokmo walaupun tudunf tak lawa..selekeh je iols tengok
Quote chinta89 11-7-2019 02:38 PM
LadyCarefree replied at 11-7-2019 02:22 PM
Sependapat dngan chuols. Semua mcam nk ckap derang la yng terer dn bahagia dlam melayari rumahtang ...

ye, iols rasa mcm tu.

sb tetiba kezzah sgt pakat menyibuk psl rumahtangga. kenapa x bercakap isu lain? kenapa nk bercakap isu rumahtangga goyah bagai, sb skg tgh hot psl Mawar Fizo kan.
yg bajet2 acah2 bagus, kumohon korang berada di kedudukan Mawar, biar terduduk tertonggeng korang merasa!
Quote Madel 11-7-2019 02:38 PM
Dia pun tetap nak menyibuk


Awat laiiinnn bebenor rupa Datin dulu kala
Quote Kenabertaubat 11-7-2019 03:03 PM
Dari dulu aku tertanya-tanya.. Toklip ni kaya kemain, duit berkepok, beli barang mahal, nampak la orang kaya kalau tak bukak mulut dia tu. Tapi yang peliknya, bini dia sikit pun taknak upgrade ke? Pergi gym ke, diet bagi kurus ke, buat muka bagi cun ke. Macam eina azman tu, pandai je guna duit laki dia

Lihat semua komen(88)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078036s Gzip On
To Top