Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Bukan Sebab Aku Seksi Atau Nampak Lurah, Mentaliti Kau Tu Yang Bermasalah" - Zizi Kirana

11-7-2019 11:47 AM|Oleh: Saiful| Komen: 66

Sepanjang Ramadan lepas, ramai sejuk mata dan hati melihat Zizi Kirana memakai tudung.

Memang pujian melambung-lambung sebab nampak lebih ayu dan cantik katanya.



Walaupun dah bagi penjelasan kenapa kembali buka tudung, masih bertalu-talu kejian dan makian yang diterima penyanyi ini.

"Sebelum ini, ada yang mewujudkan #30dayshijabchallenge sepanjang Ramadan lalu dan ada yang meminta saya untuk berbuat demikian.



"Lalu saya fikir, bagus juga cara tersebut kerana ia secara tidak langsung menggalakkan kita untuk menutup aurat di bulan Ramadan
  
"Walaupun saya berhijab dan berpekaian sopan, saya tetap terima mesej yang bukan-bukan. Siap hantar yang 'seram'," katanya kepada Media Hiburan.


Foto: IG

Bukan itu sahaja, ada yang kata Zizi tetap nampak seksi walaupun bertudung.

"Sebenarnya, bukan pakaian aku yang bermasalah, jiwa kau yang bermasalah, mentaliti kau yang bermasalah.

"Jadi saya rasa tak ada point pun kalau ada yang nak marahkan saya. Sebabnya orang di luar sana pun kena betulkan diri sendiri dulu." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 66
Komen

Previous : "Saya Sudah Korbankan Kebahagiaan Kasih Sayang Saya Demi Fizo Sekeluarga" - Mawar Karim

Next       : Dulu Berhenti, Sekarang Kerja Balik. Putera Amaris Kembali 'Himpit' DS Vida?

Komen Terbaru

Quote Myra80 13-7-2019 10:54 PM
jumpa minggu lepas, makan sebelah meja je.. gelap gak dia ni.. xde la putih sgt..

Lain-lain Komen

Quote uhuStic 11-7-2019 11:56 AM
dia ni klu keluar cerita mesti psal baju psal seksi dpt msg gila sex. itu je la pencapaian trbaik jd retis
Quote EvieWanKenobi 11-7-2019 11:57 AM
sendiri yang bermasalah..
baju merah tu tak seksi ka?
Quote amisery 11-7-2019 12:08 PM
iyo lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Quote CiliPadiSedap 11-7-2019 12:18 PM
kaka kenal dia sebab seksi je, nyanyian tak sesedap suara penyamar bi hun goreng
Quote Schoollover 11-7-2019 12:26 PM
Jus is let pupil is ar say is to u r bat is ar pupil is ar no have u is ar body is ar lyke is u
Quote prettyuglybabe 11-7-2019 12:28 PM
sebab retis ni selalu masuk forum, so i nak whooo rrrr yusss pun tak boleh..
cuma whoo rrrr yusss tang produk jah
Quote kelam22 11-7-2019 12:29 PM
lagu tak ada yang popular. asyik la gosip pasal lurah.
Quote EvieWanKenobi 11-7-2019 12:31 PM
prettyuglybabe replied at 11-7-2019 12:28 PM
sebab retis ni selalu masuk forum, so i nak whooo rrrr yusss pun tak boleh..
cuma whoo rrrr yusss t ...

konfem ka porumer tu, kaka?
Quote AbukRokok 11-7-2019 12:38 PM
kau berdoalah semua jantan jadi gay

rugilah benda sedap x fap
Quote prettyuglybabe 11-7-2019 12:40 PM

confirm apa noks? tak faham..
Quote coolie83 11-7-2019 12:43 PM
cun la jugak with make up...without make up wallahua'lam
Quote EvieWanKenobi 11-7-2019 12:44 PM
prettyuglybabe replied at 11-7-2019 12:40 PM
confirm apa noks? tak faham..

porumer tu artis..
Quote Madel 11-7-2019 12:46 PM
Benda boleh tayang, buat apa nak tutup
Iya dok
Quote meow_tompok 11-7-2019 12:46 PM
mulus dan gebus kulit dia, aku yg pompuan tgk pun jeles

real life tak tau la ... tak pernah jumpa...kalau jumpa tersenggol bahu kat pasaraya pun maybe di who are yusskan je


Quote missBlackDahlia 11-7-2019 12:52 PM

yg meols paham... sbb retis ni punya cerita selalu masuk porum..
sbb tu kaka nak whoyruss kan pun tak boleh..

Quote maitang 11-7-2019 12:52 PM
pernah jumpa masa bulan posa dia tutup habis, siap pakai niqab sbb xnak orang kenal kot.. tp sora dia unik so boleh kenal dik non... kecik molek je saiznya ..
Quote buapakperut 11-7-2019 12:54 PM
serius tak pernah dengar nyanyian sheol ni. sendu yakmat. balik2 cerita seksi
Quote EvieWanKenobi 11-7-2019 12:56 PM
missBlackDahlia replied at 11-7-2019 12:52 PM
yg meols paham... sbb retis ni punya cerita selalu masuk porum..
sbb tu kaka nak whoyruss kan pun ...

oo okay.. saya tersalah paham..
sorry ya, kaka..
Quote prettyuglybabe 11-7-2019 01:07 PM

bukan.. bukan.. i maksudkan kisah seksi dia selalu masuk forum

Lihat semua komen(66)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.075858s Gzip On
To Top