Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Muat Naik Gambar, Adik Joy Revfa Curi Tumpuan Netizen Kerana Cantik Dan Bijak

12-7-2019 10:15 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 101

Joy Revfa merupakan satu nama yang tidak asing lagi dalam dunia hiburan. Walaupun bukanlah selebriti, tapi namanya sering menjadi sebutan selepas kes cerainya bersama Hafiz Hamidun yang kecoh suatu ketika dahulu.

Joy ini bukan calang-calang orangnya. Bukan sahaja cantik, malah merupakan usahawan berjaya. Siapa sangka adik kepada wanita ini turut mempunyai rupa paras yang cantik.



Selepas memuat naik gambar bersama adiknya ini, ramai netizen tertarik dengan kecantikan dimiliki Syarifah Nur' Insyirah Saifuddin Shah dan ada yang cakap muka mereka kelihatan serupa.


Kredit foto: Instagram



Selepas diselidik, didapati bahawa adik Joy ini merupakan seorang doktor dan sedang berkhidmat di sebuah hospital di Sabah dan menamatkan pengajiannya dalam bidang kedoktoran di Kursk State Medical University. Bukan sahaja cantik tapi pandai juga!




Rupanya, Insyirah juga pernah muncul di TV AlHijrah sebagai pembaca berita sambilan suatu ketika dahulu. 





Memang keturunan semua cantik agaknya! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 101
Komen

Previous : "Fizo Seorang Yang Penyayang...Ruginya.." - Komen Yana Samsudin Ini Dihencap Warganet

Next       : Episod Akhir Drama " Cetera Hati Diya" Dengan 2 Versi. Penonton Pilih " Happy Ending"

Komen Terbaru

Quote samshik 18-7-2019 09:47 PM
Deme ni lawo liga kg.com sungguhla..

Lain-lain Komen

Quote babaicute88 12-7-2019 10:26 AM
Ok. Adik dia cantik
Quote friedfishsoup 12-7-2019 10:35 AM
Eh bukan Repah ada kakak dan adik lelaki je?
Quote pakis_hutan 12-7-2019 10:36 AM
Jenis filter sampai gambar terang-benderang
Quote barfi 12-7-2019 10:42 AM
Nama pun syarifah. Maksudnya pak lain la kan?? Adik beradik betul ke atau macammana ni?? Tapi memang muka ada iras ngan joy. Dan sejenis kuat filter gak walau tak sekuat joy..
Cantik la jugak.. tinggi kurus. Joy kan pendek atas sado..
Quote bellaa 12-7-2019 10:43 AM
so adek dia birah sama tak?
Quote makton 12-7-2019 10:45 AM
lawa... tak mcm joy. muka dia pelik. tak nampak lawa pun.

walaupun lawa, harap2 tak saiko mcm si akak dia laa
Quote Madel 12-7-2019 10:51 AM
Nape Piz midon tak ushar adik Repah ni dulu
Rugi2
Quote goss79 12-7-2019 11:08 AM
ai xleh nak telek kecantikan dia sebab byk sgt tepek bedak and filter.. x dilupakan mata kaler2..
cuba mekap lite2 tgk camne rupa sebenar..
Quote 150997 12-7-2019 11:14 AM

beuti wit bren
Quote potpetpotpet 12-7-2019 11:23 AM
tak boleh ke makeup macam orang normal?
Quote mieymiey 12-7-2019 11:33 AM
Edited by mieymiey at 12-7-2019 11:36 AM

Video pun gigih nak buh filter berkati.
Tapi apa kejadahnya si Joy ni ada dalam bodgos??
Quote laksmanabentan 12-7-2019 11:38 AM
pakis_hutan replied at 12-7-2019 10:36 AM
Jenis filter sampai gambar terang-benderang

sampai hilang batang hidung...
Quote Lengkong 12-7-2019 11:48 AM
Cantik jugak adik Joy




Quote buapakperut 12-7-2019 11:50 AM
repah ade adik pempuan ea. gigih pakai bulu mata
Quote SherryZass 12-7-2019 11:56 AM
Iolls confuse adik beradik dia ni   Filter dan mekap lebih, susah nak tilik rupa sebenar, sepesen ngan joy repah jugak
Quote aderaderker 12-7-2019 11:59 AM
Penyapu pun kalau dah dimekap dan guna filter pun boleh lawa.

Tapi seriously, nampak macam lagi cantik dari Joy la.
Cuma level cantik tu susah nak agak sbab proses pengfilteran yg melampau.
Quote Zazashar 12-7-2019 12:00 PM
Cantik tapi dia punya filter mak aihhh!!
Quote matchstick 12-7-2019 12:08 PM
rengsa tgk bulu mata dgn contact lens dia..gmbr pakai mask kt spital nmpk mcm cantik lah jgk
Quote Kurex 12-7-2019 12:21 PM
Dah tngok depan2.. Kemain tebal mekap dia...

Lihat semua komen(101)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.107980s Gzip On
To Top