Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Ang Ang Ang Tottemo Daisuki" - Perang Mike, Cik Epal Dan Jo Makin Membahang! Kali Ni Isu KKM Pula?

10-7-2019 11:59 AM|Oleh: LilRose| Komen: 197

Kredit foto: IG

Nampaknya, perang antara pengarah Michael Ang dan pasangan Cik Epal serta suami, Jofliam semakin membahang.

Terbaru, Mike memuat naik video kesyukuran di Instagram dengan kapsyen; "Akhirnya, saya faham ungkapan Tuhan Bayar Cash".



Video itu dipercayai ditujukan kepada pasangan terbabit yang sejak beberapa hari lalu dihimpit kontroversi 'suplemen' dan 'kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)'.


Kredit foto: Twitter

Rentetan dakwaan pasangan itu tidak telus dalam pemasaran produk mereka, ramai warga Twitter meluahkan kekecewaan, sekali gus mencetuskan perdebatan antara Jo dan warganet.


Kredit foto: Twitter

Kredit foto: Twitter


Kredit foto: IG

Respon Jo mendakwa gagal menghubungi pihak KKM sekali lagi mendapat cemuhan ramai.


Kredit foto: Twitter

Sementara itu, Cik Epal berkongsi video Jo di IG yang mempersoalkan tindakan orang ramai yang tidak berpuas hati dengan mereka suami isteri.









Eh, tak fahamlah sampai bila kemelut antara Cik Epal, Jo, Mike dan warganet akan berlarutan? Lepas ni, isu apa pula akan dibangkitkan agaknya? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 197
Komen

Previous : "Fizo Seorang Yang Penyayang...Ruginya.." - Komen Yana Samsudin Ini Dihencap Warganet

Next       : Andi Bernadee Buat Video 'Pakwe Virtual'- Sengkek Content Ke Dik?

Komen Terbaru

Quote MelahJanda 22-8-2019 05:38 PM
jagung5 replied at 22-8-2019 05:02 PM
sijil halal sapa yg kena tarik beb..

fairfit laaaa
aku tengok fb yoi

Lain-lain Komen

Quote MsPercy 10-7-2019 12:10 PM
rumah baru ker? bukan ke ade thread pasal isu ni ker? i follow citer dorang nie
Quote kaseh80 10-7-2019 12:13 PM
Wah hebatnya masing masing dgn ego dan rasa riaknya
Quote Atata 10-7-2019 12:15 PM
Bukan main kutuk carl scam la apa lah. Sekali kau pun sama, siap tipu product ada lulus kkm. Eee jijiksss!!
Quote sfrnna 10-7-2019 12:16 PM
Macam bagus je perli2 tu. Berlagak betul. Tgk Video tu rasa nak tumbuk ja muka si jof.
Quote misspuaka 10-7-2019 12:16 PM
sorry x minat si kepal ni. laki dia ok lg la tp dia memang semacam., aku terfikir if dia tak byk duit, dia nak ke saman menyaman org ek. tu je aku terfikir. kdg manusia bila da KAYA / DUIT TERLEBIH, mula la baut perangai bukan2 , just my 2cents
Quote chinta89 10-7-2019 12:28 PM
siyes ah berlagak.

sb korang kaya, ckp kemain eh? cuba tak kaya, ko ncakap blagak mcmni, mampus korang kena maki hamun lebih dahsyat!
Quote SherryZass 10-7-2019 12:39 PM
Mohon dapat pengajaran setimpal jah mereka berdua yini
Quote dekmieDandy 10-7-2019 12:40 PM
paperjelar... tapi aku follow lagi IG laki bini ni, sebab nak riki-riki tempat makan ngan tempat travel diorang

tang lain tu why botherrrrr
Quote AshkieLa 10-7-2019 12:41 PM
hahahaha.... (makan popcorn)
Quote sarahmohamad 10-7-2019 12:46 PM
Tapi seriously laki cik kepal ni sah ada mental problem. Rasa dia betulll semacam je pastu raja putar belit
Quote biozipstar 10-7-2019 12:54 PM
oh ini cerianya rupanya... okay baru faham
Quote kiah_mai_pulak 10-7-2019 01:09 PM
Wow kemahen cikkepal n josahak trednya tumbuh di cari ibarat cendawan lepas ujan
Quote julia5094 10-7-2019 01:14 PM
sarahmohamad replied at 10-7-2019 12:46 PM
Tapi seriously laki cik kepal ni sah ada mental problem. Rasa dia betulll semacam je pastu raja puta ...

Annoying giler tengok si husband dia dalam video tu..alif syukri pun iols tak rasa menyampah macam ni...serius...boleh di sama tarafkan dengan SS dah ni..
Quote Zazashar 10-7-2019 01:16 PM
Alamak.. byk nya thread utk 2 ketul ni
Quote cikdilla 10-7-2019 01:26 PM
Meluat cara jo jambul ni reply. Ayat entah hape hape. Tak menjawab soalan langsung
Quote mrsamz 10-7-2019 01:27 PM
Nape nak byk2 thread pasal dia ni.. Rimas
Quote mawar_mustika 10-7-2019 01:27 PM
kang dh ade 1 xperlulh byk2 rasenye
Quote LadyCarefree 10-7-2019 01:53 PM
sarahmohamad replied at 10-7-2019 12:46 PM
Tapi seriously laki cik kepal ni sah ada mental problem. Rasa dia betulll semacam je pastu raja puta ...

Tngok video pon mmang jelas sngat jenis ego melangit dn ingat semua orng boleh dia bodohkn. Sememangnye xfaham ade manusie boleh sapot mereke dn beli produk mereka. Tp ye la smalam baru jumpe manusia seketol dlam forum ni yng beli kerepek kulit cikb. Hhhhhehehee
Quote LadyCarefree 10-7-2019 01:54 PM
julia5094 replied at 10-7-2019 01:14 PM
Annoying giler tengok si husband dia dalam video tu..alif syukri pun iols tak rasa menyampah macam ...

Setujoooo dahsyat dia punye kebodohan nk membodohkn orng. Harap mereke melingkop

Lihat semua komen(197)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094971s Gzip On
To Top